Genel olarak soruyorum ilişkiler konusunda vs? Sessiz kalan mi kazanır , yoksa çok konuşup cenesi açık olan mı kazanır? bir ilişkide çok konuşmak her şeye yorum yapmak iyi bir şey mi , yoksa sessiz kalıp evet Hayır diyip geçenden mi? aklınıza gelen her şey hakkında soruyorum aklınıza ne gelirse...
Benim fikrim kendi yanıma yakıştırdığımı söyliyeyim. Çok konuşan kadın sevmiyorum boş konuşan yani. Sessiz kadından ben korkarım ince ince hesaplar içinde olabiliyorlar herşeyi açık açık dobra konuşan kadınlarımız candır tabiki
Bana kalırsa ikisinden de korkulur ama illa ikisi arasında seçim yap diyorsan susandan daha çok korkulur çünkü çok konuşan boş konuşur kırılırsın sadece ki tanımıyorsan kırılmazsın bile ama susan sinsidir srkandan işler çevirir uzak dur
susan her zaman sinsi olucak diye bişey yok konuşanlar da yüzüne karşı rol yapıp arkandan iş çevirebilir susan kişi de karakteri düzgün olduğu için susuyor olabilir
Susan kişiden kork derler.. susan kişi karsısındakini çileden cıkarır ve karsısındaki kişi asla onun ne düşündüğünü ne planladgını bilemez bu yüzden susan kişi kazanır
boyle bir genellemeye varmak nasıl mumkun olabilir ki? hadi vardık diyelim cok konusan tum ınsanlardan korkulmaz susandan da korkulur veya tam tersi vesaire mi diyecegiz cok sacma. kotu insandan korkulur.
Her ikisi de korkutucudur. Zira susan konuşacağı anın fırsatını bekliyor kafasında ölçüp tartıyordur. Konuşan ise zaten konuşarak yapıyordur yapacağını.
En İyi Cevaplar