5 dakika evvel arkadaşım ile bu konuyu tartışıyorduk :D sizce çok konuşan insanlardan korkulur mu? Şahsen ben her insanın da içinde bir fevrilik olduğunu düşünüyorum, ak kaşık grubunda insan tanımadım. :)
Ben kişinin çok konuşmasına değilde ne konuştuğuna bakardım. Bazı insan konuştuklarının içinde sadece kendinden bahseder. Bazısı sürekli başkası hakkında konuşur. Bazısı pire’den konuşur, bazısı deveye susar. Çok konuşması değilde, ne konuştuğu. Ne demişler “çok laf yalansız olmaz”.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çok konuşan değilde, ağzı iyi laf yapandan korkulur. Bu tarz insanlar hep benim gözümde tehlikeli olmuştur. Çok konuşan boş konuşur. Ama ağzı iyi laf yapan insanları da çok güzel kandırır.
Çok konuşan insandan korkulmaz ama genelde halk arasında çok konuşan boş konuşur gibi bir cümle vardır. Şu ana kadar bu cümlenin tersini görmedim genelde cümlelerin yarısı boş çıkıyor. 😄 Bir de şey var çok konuşanın çok yalan söyleme ihtimali de var.
Asıl hiç konuşmayandan korkacaksın fırtına öncesi sessizlik gibidir. Dışı sessiz içinde fırtınalar kopar. :D Çok konuşanlar genelde zararsız İnsanlar oluyor pek korkulmaz ama dedikodu manyağı olması iyi bir şey değil.
Çok konuşan ya da konuşmaktan sakınan, az konuşan insanlardan korkmanın gerekliliğine inanmıyorum. Neden korkayım ki.. İçinde kinaye, haset, fitne, gıybet, bozgunculuk yoksa korkmam ya da sakınmam gereken bir durum yoktur.
Çok konuşan boş konuşur Çok konuşan insanların kusurlarini anlatır sır tutmama olasılığı fazladır Cunki zevk için konuşmak için sizin sırrınızı satabilir Dedikodu yapma olasılığı yüksektir Ama boş konuşmuyorsa dinlenir Benim boş konuşmayan ama çok konuşan Muhabbetini sevdiğim canım öğretmenime selam🤚🤚🤚🤚🤚🤚🤚
Çok konuşan insan kafa ütüler ama pek korkutucu oldukları söylenemez. Korkulacaksa az konuşan insandan korkulur çünkü az konuştukları için etraftaki insanları ve olayları iyi analiz ederler ve neyin ne olduğunu, kimin ne zaman ne dediğini bilirler. Çok konuşanların konuşmaktan bir şeyleri farketmeye fırsatı olmuyor ki : D
Bence hiç belli olmaz kimden korkulması gerektiği 😊 Malum bi tarafı yere yakın insandan da korkun diyolar ama a bence ne boy ne çene önemli. Önemli olan insanın ruhu ve kanının sağlıklı olması. Keyifli geceler.
Dolu konuşuyorsa korkmam hatta severim ama aynı şeyleri hele de beni hiç ilgilendirmeyen şeyleri anlatıp duranlara katlanamam, çok konuşmak yapıyla alakalı genelde iyi geçindiğim tiplerdir çünkü ben dinlemekten gocunmam boş konuşmadığı sürece
Ne konuştuğuna bağlı. Biraz incelemek lazım sözlerini. Deneyim sahibi olduğunu belli ediyorsa dikkat etmek lazım. Bazıları ters psikoloji yapmaya çalışıyor. Artık ısıracak köpekte dişini gösterebiliyor 😂
Çok konuşan cok yanılır diye bir söz var. Hele ki her sözün de bir yemin ederek konuşan kendini öven insanlar bilinki tehlikeli yanar dönerli insanlardır.
Çok konuşan insanlar içinde fesatlık barındırmaz gönlünden geçeni direkt karşı tarafa aktarır böyle insanların siniri saman alevi gibi olur ama lafları yıkıcı ve kırıcıdır ama daha sonra gelip özür dilemeyi bilir fazla konuşmayan insanlar ise iyi birer gözlemci olup herkesin yanlışını doğrusunu belleğine kaydedip günü geldiği zaman bunu laf, intikam, ağır söz, hareket olarak bir güzel döndürürler kısacası sessizden korkacaksın :)
Çok konuşan ya bildiğinden ya hiç bilmediğinden çok konuşur. Bunu da belli eder. Ama ben tam aksi aklındakileri, içindekileri diline yansıtmayan ve biriktiren insanları daha korkulası buluyorum.
Çok konuşan herkesten korkulmaz. Bir boş konuşandan bir de dedikodu yapandan korkacaksın. Yoksa 8 saat muhabbet etsen 18 saat daha isteyeceğin dostlar da vardır.
Korkmam da sinir olurum ve sıkılırım çok konuşan insanlar genelde ya boş konuşurlar ya aynı şeyleri tekrarlar karşısındaki insana söz hakkı vermeyenler de var.
Çok konuşan insan düşünmeden konuşur. Az konuşan insan düşünerek konuşur. Bİr odada en tehlikeli kişi her şeyi dinleyip analiz eden kişidir derler, çok doğru.
Tam tersi ben az konuşan insanlardan korkarım. Çok konuşan en azından belli eder kendini duruma göre gard alabilirsiniz. Az konuşan insan kendini hiç belli etmez
çok konuşan insan boş insandır genelde herşeyi yaparım ederim çözerim der ama hiçbişi yapmaz bir insanın her konu hakkında fikri olamaz susacağı yeri bilmeli
Bana göre ses gelmeyen yerden korkulur, çok konuşan insanlar içlerinde asla bişey tutamayan insanlardır. Renklerini belli ediyolar asıl sessizlerden korkulur..
Çok konuşan da sıkıntı az konuşanda en güzeli yeri gelince konuşan. Çok konuşan ağzına ne gelirse konuşur düşünmez pek laf nereye gidiyor. Az konuşanda sinsi oluyor genelde plancı vs
Çok konuşandan değil az konuşandan korkulur. Çok konuşan fevri davranır genelde, konuşmadan önce 2 kez düşünmez. Az konuşan bol gözlem yapar ve boş konuşmayı sevmez. Az konuşup öz konuşan insan candır