Ben 6yasindayken annemden ayrılmış sonra annemden beni almak istemiş annemde vermemek için mahkeme kararıyla soyadimi kendi soyadına geçirmiş annem genç yaşta öldü babam evli iki çocuğu var gittim bana öz evladı gibi davranmadi karısı beni azarladi ölmüş anneme laf söyledi babam yine seslenmedi şimdi yanlarında değilim ama kimsem yok babam bana sahip çıkmıyor😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Cevabın nedir?
+1 yılSenin yapımında payı olması senin ona muhtaç olucağın anlamına gelmiyor. Anca biyolojik baba olur. sana diğer cocuklara göre daha az değer vermesini bırak karısına bile senden daha fazla değer veriyor. Sen güçlü bir kadınsın ona ihtiyacın yok. Kendi hayatını kur. Korkak olma. benim ona ihtiyacım yok de ve yakin güvenilir kız arkadaşlarinda vardir onlarla iliskini güçlendir. Bir erkeğe ihtiyacın yok ve erkeklerdende korkma belki boks aykido tekvando eğitimi alabilirsin ve yaninda kelebek taşı guvenliğin için tehlikeli ol çeteci ol. yeah yeah real nig ga:D ben ciddiyim tehlikeli sert korkusuz bir kız olman gerekiyor
066 Yorumla- +1 yıl
Haklisin fakat bu imam nikahlı yaşadığım adam daima kovuyor nere gidim
- +1 yıl
yuh ya bu nasil bir durum ya nasil boyle seylere goz yumuyorsun resmi nikahin niye yok tamam dinen bir sorun seni nasil kovabiliyor korkuyormusun sana zarar verir diye?
- +1 yıl
Yok beni gezdirmez kendi gezer ben evinin hizmetcisiyim resmen para verse ev tutucam parada vermez
- +1 yıl
dini nikah nasil bozulur bosol bosol bosol diyince bozuluyormu eğer okumuyorsan nerde yaşadığını bilmiyorum ama huzurlu güzel bir hayat istiyorsan egeye akdenize yerlesebilirsin eger liseyi bitirdiysen universite sinavlarina hazirlan ya da bu bolgelerde yeni bir ev kiraladiktan sonra çalış bir kiz arkadasinlada gidebilirisin seni bulamaz o demek istedigimi anladin sen bu düzende aci cekiyorsun ve güvenliginde tehlike altinda özgurlugunu eline alman lazim
- +1 yıl
Tamam da parasız nasıl ev tutuyim
- +1 yıl
sen aşalandığının farkındasın dimi bu gerici düzende neden kendi parasina kazanan çalışan alışveriş yapan özgürce istedigi yerde gezebilen giyimine karışılmayan düşuncesini özgürce ve eşitce dile getirebilen bir hayatin olmasinki neden güçlü olmayasin
- +1 yıl
Doğru söylüyor sun fakat nereye gidim parasız
- +1 yıl
ilk başta güzel bir şehre yerleşirken bir para biriktirmen lazım sonra calisa calisa duzene oturursun boyle bir duzende sadece eziliyorsun ve evde televizyon bile izliyemicek durumdasin belli keko bir kocan var
- +1 yıl
Sabahtan beri evde yok geldi direk banyoya girdi pislik benim kapımı açmış o kiyafetlerimi yarin utule diyor bende git bu zamana kadar nerde surttuysen o utulesin dedim tam bir şerefsiz
- +1 yıl
antalyaya gidebilirsin ya da muğla akdeniz ve ege olabilir daha huzurlu bir yaşamin olur özgür olursun en azindan belki gittigin yerdd yine evlenirsen ama sana saygı duyan iyi yetismis egitimli iyi zihniyetli bir erkekle yapman gereken otogardan bilet almak gidicegin yere ve yaninda 2 bin 3 bin tl ya da en kotu 1000 tl parayla gitmek sence guzel bir hayatin olmazmi en azindan su yasadigin durumdan baban bile seni korumuyor senin bu zihniyeti bozuk insanlarla isin yok
- +1 yıl
Tamam da arkadaşım ben giderken o parayı nerden bulcam
- +1 yıl
belki seni aldatiyor bunu bilemessin sonucta sana karsi sevgi beslemiyor nefrer besliyor ve hizmetci muamelesi yapiyor seni asaliyor nerde yasiyorsun? oraya terket dedigimi yap ama su dedigimide unutma ruhsatlida olabilir kendine silah yap ortalik bozuk
- +1 yıl
Aldatiyor bencede pislik
- +1 yıl
bir şekilde biriktiriceksin ya da birisinden borç al ya da kredi karti kullan borç alman mantikli öylesine iste birgun onlada ödeşirsin birak kendi pisliginde yasasin
- +1 yıl
Borç alacak kimse yok ki ya param olsa zaten giderim offf 😢
- +1 yıl
çünkü sana karsi birsey hissetmiyorki baskalarina yonelmestir buyuk ihtimal ve bunu yapiyoda olabilir ama seni korkutuyor ondan ayrilamassin bile tek yapman gereken kacmak hatta ehliyet bile alirsin araban olur özgur olursun hayatin icine girersin
- +1 yıl
Kaçmaya gerek yok adam zaten sıktır git diyor parasız ne yapicam
- +1 yıl
Gezmiş gezmiş gelmiş banyoya giriyor kıyafeti mi utule diyor
- +1 yıl
yaninda götürebilicegin bir arkadasin var mı tekte gidebilirsin bu iskenceden cikip yeni bir sayfa ac kendine bir değerin olsun toplumda orda bir degerin olmadigi kesin belki yardim sever bir kadindanda alabilirsin durumu anlatip artik erkeklere guven olmuyor
- +1 yıl
Kimse yok bu memleket te tanıdık
- +1 yıl
keko gibi pis ter kokusuyla bos bos geziyor borç isini halledebililirsin emin ol kolay iş sadece maddi durumu biraz iyi birisini bulman lazim herkezin birikmisligi vardir sonucta
- +1 yıl
nerde yasiyorsun durumu iyi birisinden olaylari anlatip maddi yardim al ve direk sehir degistir dedigim yerlerde seni bulamaz ariyaciginida zannetmiyorum mesela antalya guzel bir secenek olabilir ve turizim var is bulursun rahat
- +1 yıl
Borç alacak bir tanıdığım yok ki
- +1 yıl
bir kez daha söylüyorum tanimak zorunda degilsin maddi durumu iyi bir kadindan para destegi al ona durumunu anlat sana yardimci olucaktir ve bileti al ilk once kirasi az olan bir yerde yasa maddi olarak iyi bir duruma gelene kadar
- +1 yıl
Anladım ya bir arkadaş var ama erkek tanıyorum iyi bir insan gel kal işe gir ev tut diyor İstanbul da
- +1 yıl
burda dikkat cekmek istedigim bir yer eger calisirsan erkegin eline bakmassan bir hükmün olur esit olursun hizmetci olursan ezik durumuna dusersin ne yazikki turkiyede kadinlar kocalarinin eline bakiyor ve siddet cinayet haberleri eksik olmuyor
- +1 yıl
😢😢😢😢😢😢
- +1 yıl
oda aynı şeyi diyor İstanbul'da güzel yer tabi nereyi secicegin sana kalmis ama İstanbul'da is bulmakta zor ve cok kalabalik akdeniz ege bolgeleri tatil kentleri huzurlu sakin yerler o acidan dedim iste birisini bulmussun beklemen hata o zaten sana önermis senin yapman gereken cesaretli olmak dik durmak ve karali olmak
- +1 yıl
Daha bide salak gibi bu insandan ayrilacagima uzuluyordum
- +1 yıl
yanimdami kal diyor? bu konulara tabulu yaklasmak gerekmiyor ama yerinde olsam yardim alip bir ev tutardim ve ise yerlesirdim İstanbul'da kira fiyatlarida cok yuksek ama tekde yasiyorsun gecinebilirsin sehir secimini iyi yapmalisin
- +1 yıl
Hep başıma kalkıyor senin gibi insan yüzüne çocuğumu bıraktım diye bu bana bekarim dedi evliymis sonra karısı boşadı çocuğu göstermedi ikimizi de kandırdı ee en ufak şeyde ben senin için çocuğumu bıraktım diyor sanki ben ayirdim
- +1 yıl
ya iste ezilmislik ve kendini degersiz ve ise yaramaz hissetme senin duygularini baya bir incitmişler düsunsene babanin evine gidiyorsun ve seni takmiyor evini temizletiyor karasindan azar isitiyorsub basini egiyorsun !!! ama artik bu donemler bitti!!!
- +1 yıl
Kaç kere gittim bu adam acitasyon yaptı geri geldi kendini acindirdi
- +1 yıl
onun nasil bir tip oldugu belli bu tarrtisilcak bir durum degil karaktersizin teki belli onu ciddiye almana gerek yok 22 yasinda genc kizsin sana yaptigi mumeleye bak pabtolonumu ütüle!
- +1 yıl
belliki cok guvenilir bir insan degil cocugunu gostermiyor adam artik ne yaptiysa kadina erkeklerin iyi egitilmesi gerekiyor
- +1 yıl
Bide aldatmadim diyor pislik
- +1 yıl
bundan sonra yapman gereken o adamla iletisime gecip borc almak istanbulami yerlesceksin artik onuda kendin karae verirsin sil baştan başlamak gerek bazen
- +1 yıl
niye aldattim desinki suclu neden sucunu itiraf etsin artik aldatip aldatmamasinin senin icin bir onemi yok acaba eski karisindan neden ayrildi?
- +1 yıl
Ben daha önce gidip geldim demiştim ya o zaman da üzülüyor muş daha bide
- +1 yıl
Konuşmak iyi geldi teşekkürler
- +1 yıl
ben teşükkür ederim yardımım dokunduysa ne mutlu bana
- +1 yıl
Telefonumu satar giderim
- +1 yıl
bir iphone 6 plus 3 bucuk bin tl abimden biliyorum telefonun degeri yeterli olurmu bilmiyorum ama parasiz ortada kalman kötü olur İstanbul'da is bulmak gercekten zor antalyada daha rahat is bulursun gibime geliyor baska bir sehirde ama is isteyen bulur bir sekilde ya
- +1 yıl
Şu an durman hata biliyormusun telefonu sat ve hemen bileti al yarin hemen isleme koyul beklemenin bir anlami yok o lavugun yaninda gecirdigin her dakka zaman kaybi ve sana dokunmasini istemissin heralde kurtul hemen ondan
- +1 yıl
çocuğun olsaydi durumun daha zor olurdu
- +1 yıl
3senedir ayrı yatıyor
- +1 yıl
Beni de kıskanıyor daha pislik
- +1 yıl
Benim telefonum kaliteli değil
- +1 yıl
ortada sevgi yok değer vermek yok ikili diyolok yok kıskanmasi ilginc gercekten eger o erkege guveniyorsan yardim al ya da tanimadigin durumu iyi birisinden al İstanbul tehlikeli. bir yer parasiz özellikle bir kadin kotu sonuclar dogurabilir ortalik abaza kayniyor
- +1 yıl
İstanbul'da yasiyacagin semtde onemli düzgün kekolarin olmadigi. bir yerde yasamalisin
- +1 yıl
Nasıl yardım aliyim hic kimseye güvenmiyorum
- +1 yıl
Sizin memleket neresi arkadaşım
- +1 yıl
Erkek konusunda sıkıntı yasarsin ama bir kadindan sikinti yasicagini zannetmiyorum
- +1 yıl
İstanbul
- +1 yıl
Kadın arkadaşım yok ne yapim
- +1 yıl
Yaaaa allah bana yardım etsin😢😢😢😢
- +1 yıl
arkadaşın olmak zorunda degil utanma tanimadigin birinden yardim iste olmadi baska bir kadin. birisi insafa gelip dicektir sana yardim ederim diye bunlar. bence basit seyler tek sıkıntin is bulmak olur oda hallolur bir sekilde eminim senin gibi genc 22 yasindaki bir kiza. neden yardim etmesinki sadece belki 2 ya da 3 uncu kisi vermeyi kabul eder ama bunun cimri olmaklada alakasi yok durumun belli erkekler tarafindan eziliyorsun yardim eli rahat cikar
- +1 yıl
bence antalya istanbuldan daha guzel bir yer ama belkide gop ta yasadigim icin belki oyledir gop istanbulu en berbat ilcelerindendir
- +1 yıl
Anladım siz öğrenci misiniz
- +1 yıl
evet üniversite okuyorum
- +1 yıl
Valla en güzeli okumak
- +1 yıl
öyle ama universite okuyan ogrencilerin yarisi okudugu bolumle alakali olan bir iste calismiyor ve her dordunden biri is bulamiyor bence cokta onemli degil okumak sadece diplomanla hava atiyorsun
- +1 yıl
Doğru söylüyor sun
- +1 yıl
Ay valla aksam aksam bu adama sinir oldum sabahtan çıkmış aksam gelmiş birde bugün izinli ütü yap diyor kıro
- +1 yıl
:D son ütü ilerde kendi yapmak zorunda kalicak insallah baska bir kadin bulmaz kadina yazik yoksa
- +1 yıl
😁😁😁😁aynen
En İyi Cevaplar
+1 yılAYNI YAŞTA BABAM EVİ TERKETTİ KENDİSİ ŞU AN PARA İÇİNDE YÜZÜYOR (MİLYONER DESEM YERİDİR) FAKAT BENİM BABA KISMIM BOMBOŞ BANA BU YAŞTAN SONRA BİR FAYDASI OLMAYACAKTIR OKULA TEK GİDİP TEK GELİRKEN ELİMDEN TUTUP GÖTÜRMEDİ BEN HEP MİLLETİN ANNESİNE BABASINA BAKIP ÜZÜLDÜM İÇ ÇEKTİM OKUL SIRALARINDA BABAMI ARADI GÖZLERİM BU SAATTEN SONRA GELİRSE EKİME GELMEZSE MARTA OLMADI ŞUBATA BOŞVER.
01 Yorumla- +1 yıl
😢😢😢😢😢
Gercekten uzucu bir durum.
Ebebeynlerinin yanlislarinin ceremesini sen cekiyorsun.
Oncelikle kac yasindasin? 18 yas altiysan ve kimsen yoksa gercekten. Devlete basvurabilirsin. Bazen insan zor sartlara maruz kalabilir ama sen cok guclu ve ustesinden gelebilecek birisin unutma. Kendi ayaklarinin uzerinde durmak icin cabalamalisin.
Eger okuyorsan. Burs vb bulmaya calis. Pirttime calisarakda bir ekonomik gelir eklersin.
Babani ikna et demeyecegim. Bu seni yipratabilir.05 Yorumla- +1 yıl
23 yaşındayım kimsem yok
- +1 yıl
İmam nikahlı evliyim o da hep kovuyor
- +1 yıl
Anladım canım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok uzucu ama dirayetini kırma olur mu..
Kiminle kalıyorsun peki sen?03 Yorumla- +1 yıl
İmam nikahlı evliyim oda hep kovuyor
- +1 yıl
Anladım ben seni.
- +1 yıl
Nasıl yani babam sahip çıksaydı ben şu an bu durumda olmazdim
+1 yılDunya adil degil pis bir dunyada yasiyoruz sen uzme kendini herkes tektir bu hayatta herkes bunu anliyor ergec sen erken anlamissin sadece boyle dusunup rahatliyabilirsin hepimiz olecez olumu dusunup rahatliyabilirsin
08 Yorumla- +1 yıl
😢ama ben kimsesizim
- +1 yıl
Tek olmuyacaksin evleneceksin cocuklarin olacak sıkma canini simdi nerde kaliyorsun
- +1 yıl
İmam nikahlı evliyim bundan da şansım yok küfürbaz daima kovar evin hizmetcisiyim
- +1 yıl
İmam nikahlı evliyim bundan da şansım yok
- +1 yıl
Cok sinirlerndim ya morelim bozuldu ayril istemedigin bisey yasamak zorunda degilsin. Okul oku bir yerde calis gencsin daha calisip ev tutabilirsin cok kotu oldum ya
- +1 yıl
Para bile vermez kovar küfür eder nereye gidim çalışmama da izin vermez
- +1 yıl
Ayril iste ayril birak git soyle seni istemiyorum de
- +1 yıl
Sıktır git diyor parasız nasıl gidiyim
Bir miktar para bulup Antalyaya gelirsen sana otellerde bir iş ayarlarız annemde otelde katcılık yapıyor iş buluruz yani
00 Yorumla
+1 yılOooo benimkinin bir farklı versiyonu sana rakı lazım la
00 Yorumla
+1 yılyasın 22 artık kendi ayaklarının üzerinde durman lazım bir işe girip çalışmaya basla
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun zor bir durum ama durum buysa yapacak şey belli kendi ayakların üzerinde durup hayatına böyle devam edeceksin
00 Yorumla
+1 yılNe desem nafile adına üzüldüm yapabileceğim herhangi birşey var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
😢😢sağolun
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar
+1 yılE neyapiyorsun tek yanlız buda yanlış belkı ilerleyen gunde guzel davranirdi
07 Yorumla- +1 yıl
Adam beni kızı olarak görmüyor eşi de ölen anneme laf söyledi ben anneme laf soyletmem
- +1 yıl
Orda sonuna kadar haklısın belkı erkek olsan babana kufur bile ederdin ama yaşını bilmiyorm babasız nasıl olur gerçi ölmüş annene kufur eden adamdan hayır gelmez
- +1 yıl
Benim babam bana sahip çıkmadı imam nikahlı evliyim bundan da cekiyorum küfür eder kovar bunların sorumlusu hep babam 😢
- +1 yıl
22 yaşındayım
- +1 yıl
Peki kovuyorsa dava açip niye boşayıp def etmiyosun
- +1 yıl
Neye dava aciyim imam nikahlı
- +1 yıl
Anladim biçare bulman gerekiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurumu iyi olan biri yardım etsin. Ben yardımcı olmak isterim elimden ne gelirse
01 Yorumla- +1 yıl
Sagolun teşekkür ederim
+1 yılNeye ihtiyacin varsa karsilayim, maddi manevi
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır teşekkürler
- +1 yıl
Hangi insan merhamet adına yardım eder
- +1 yıl
Bende senin geçtiğini yollardan geçtim. kimsem yok ortadayim dedin. evime alayım desem zaten mümkün değil çünkü yurtdışında yım. insan insana yardım etmezmiş hic
- +1 yıl
Ne yardiminiz olabilir iş filan
+1 yılÖyle babanın ben hayatına sokim
00 YorumlaAllah yardımcın olsun. Kadın sığınma evleri var.
00 YorumlaÜzüldüm ama elimden de bişey gelmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
😢😢😢😢
+1 yılBen öyle babayı var ya
00 Yorumlacok uzuldum
00 Yorumla
+1 yılVicdansız baba
00 Yorumla
+1 yıl😥oyy
00 YorumlaTam türk filmi...
00 Yorumla
Devamını Gör(3)