Kaynanam ve kayınbabam eşimin evlendiğini ayrı bir evi oladuğunu, bir aile babası olduğunu kabullenemiyorlar?

Ben 2016 ağustosunda aşkla evlenen yeni bir gelin ve 4 aylık da bir anneyim. Bizim sorunumuz en başlarda başlamıştı. eşimin anne ve babası çok paragöz cimriler. eşimin sadece bir ablası var ayrı ilde yaşıyor ama telefonla anne babasını yönetiyor diyebilirim. Benim evime aldığım eşyalara bile karıştı. sabah akşam onlara gidelim onlarla yaşayalım istiyorlardı bende kocamla zaman geçirmek istiyordum. Kaynanam her şeyime karılıyor ve birşeyi beğenmiyor ayrıca devamlı iftira atıp beni yalancı durununa düşürüyor. o kadar fesatki anlatamam size ben daha bir aylık gelinken bana eşimin eski kız sevgilisinin resimlerini gösterdiler görümceyle. Ben bunu eşime anlatınca beni yalancı çıkardılar bide buna benzer neler neler var. eşim devamlı benim yanımda arkamda ama onlar bunuda hazmedemiyor sen oğlumu dolduruyorsn diyor. babası her şeyine karışır eşimin maddi manevi hiç destek olmaz ona güvenmez damadını oğlundan ileri tutarlar. başkalarının yanında bize ayrı yalnızken ayrı davranıyorlar. ilk başlarda hiç araya girmedim tek oğulları dedim sustum ama her allahın günü kavga ediyoruz. homşukarına bile beni kötüler gelin gelmez gitmz burnu havada çok havalo o bizi beğenmez der bana iftira atar. En son bizim oturduğumuz ev kayınbabanında görümce fesatlığından oturduğumuz evi babasına sattırdı ve biz 3 aydır kiradayız. ben bir aylık bebeğimle ev taşıdım gelip yardım etmediler hiç aramadılar ben bunun üstüne görüşmek istemiyorum. eşimi bekarken çok kısıtlamışlar ezmişler oda evlenince içinde kalanları benimle yapmak istiyor o zamanda sen benim oğlumu değiştirdin onu sen dolsuruyorsun diyorlar. kaynanamlada kayınbabamlada görğştüm konuştum ama sen bizi beğenmiyormuaun bu yaşdan sonra bizimi eğiteceksin diyip susturuyorlar çok rahatsızım çok. ama eşim bana belli etmesede illaki üzülüyor. Ne yapmalıyım allah rızası için bana bir yol gösterin bubların yaptıklarına üzülmekden sütüm kesildi bebeğime mama vermek zorunda kaldım. Allah aşkına yol gösterin arkadaşlar.
Kaynanam ve kayınbabam eşimin evlendiğini ayrı bir evi oladuğunu, bir aile babası olduğunu kabullenemiyorlar?