Nefret ediyrm bu eşimin abiisnden ya güya yıllardır eşimin ailesi arasında ayrı gayrıları yok derler ama?

bugün büyük kaynım ben kaynanamın kaç yılda bir telefonunu kullandım diye bana söyle dk bitirmesin dedi bende duydum bu nasıl ayrı gayrı olmayış gerçi şimdiye kadar hep bizden yediler eşimde sessiz bir insan eşimin ailesi yüzünden kaçkez boşanmanın eşigine geldik eşimle birbirimizi çok sevdigimiz içinde boşanmadık en son aynı kaynım yüzünden siznir kriiz geçirdim ve eşim bana herşeyi düzeltecegini söyledi amayine aynı deli olmamak elde degil şimd hastalıgını bahane ediyrlar ama öncedende aynıydı hep bizi ezmeye çalışıyr sizce ne yapmalıyım dengesiz ya işim olmasa zaten kullanmam telefonu valla komşudan isterdim bilseydim kaynanamın telini kullandım diye böyle konuşacagını siz olsanız ne yapardınız ben eşime söyledim ama o da pısırık tabiri caizse eşim en küçük erkek ortanca kaynım var birde onlar asla ezdirmezler kendilerini karısı da kendisi de ama bizimki ortada işte siz olsanız ne yapardınız ben asla birdaha konuşmam onla dedim evlenmiş ayrılmış bu kaynım şimdide başkasıyla evlenecek inş.?
Nefret ediyrm bu eşimin abiisnden ya güya yıllardır eşimin ailesi arasında ayrı gayrıları yok derler ama?