Erkekler bir kızda önce neye bakar?
Yardımcı olursanız sevineceğim çünkü bu benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim :)
Yardımcı olursanız sevineceğim çünkü bu benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim :)
Yüz falan hikaye.. Erkekler bir kızda önce fiziğine bakarlar. Fizik olumluysa, en azından kısa ve şişman değilse sonra yüze geçerler. ;)
Ben öncelikle söylemesi ayıp olmasın bacaklarına ve beline bakarım. Sütun bacaklı ve ince belli olanları takdir etmişimdir hep ve çok fazla güzel olmasa da olur. Tabi bunlar bir kızı tercih etmemiz için yeterli nedenler değildir. Bir kız gerçekte hanımefendiliğiyle, anlayışıyla etkiler bir erkeği. Kaba saba ve itici konuşuyorsa isterse manken gibi olsun buz gibi soğuruz. :)
önce sacları sonra yüzü gözlerı dudakları sonrasındada vucut incelemeye alınır tipimse eger yoksa geciştiririm...
Bi belgeselde izlerim, kalçalar erkekler için çok önemlidir bilinçaltı olarak.
Çünkü kalçası yuvarlak ve dolgun olanlara, direkt iyi bir anne olacağı hissi veriyormuş.
belgeselin sonunda anlaşılıyor ki, hem kalçalı hatunlara bakıyorlar hem de ilk görüşmede sıcak ve içten gülümseyenleri seviyorlar, rahat hissediyorlarmış kendilerini.
bu arada belgesel, bbc 'nindi.
Daha önce de söylediğim gibi ilk baktığı yerlerden biri popiştir...
Cevap
16Cevap
vucudun genelini bir guzel inceler , gorebildigi nereler varsa, ayakta ise bacaklar bel omuzlar saclar vb, oturuyorsa yuz omuzlar gogusler... bakmadik yer kalmaz :D sadece o adam nereyi begenir o degisir kisiden kisiye
Göğüsleri varsa göğüslerine, kalçaları varsa kalçalarına, bacakları varsa bacaklarına, suratı varsa suratına... Olmayan şeylere zaten bakılmaz... ;D
Herzaman ve herzaman için en önemlisi yüz'dür benim için..Fiziği çok çok güzel bile olsa yüzü bana sıcak gelmeyen bir kızla yapamam. Ancak yüzü güzel veya tatlı olup fiziği dört dörtlük olmasa da o kızı sevebilirim :)
bu çok anlık bir durumdur. işin içinde psikoloji ve biyoloji var. bazen ola bilir dünya güzeline bakmadan gece bilir ,bazende bir çift memeye kitlenip boynum kırılırcasına baka bilirim
evet yüze bakıyorlar doğru bencede...güzelse sonra davranışlara geçiyorlarr
erkek once kızı suzer, yüzün bakr hayır varmı diye, yoksa aşaılara iner.. ))
Niye önemli ?
kalça desek liposuction mı yaptırcaksın
yüz desek botoks mu ?
bebeksi desek kendini klonlatcaksın hı?
kabasından 3G ye bakar... incesinden oturaklığına saydamlığına dürüstlüğüne bakar...
boyuna gözlerine saçlarına ve güzelliğine bakarlar...
samimi olmak gerekirse öncelikle bakımlı olacak tepeden tırnağa içten dışa.
bıyıklı sakallı olmayacak kesinlikle ter kokmayacak en önemliside adam gibi oturup kalkmasını bilecek buzdolabı gibi olmayacak sıcak kanlı olucak ...
''bu kızla hayat geçer mi?''
Direkt bunu soruyorum kendime. Aşk falan hak getire.
bu soruyu tekrar tekrar 10. kez sorana çiklet hediye ediyolarmış.
:)) deli :)) hahah
:)) gerçekten delisin ;)
ama sevdim yani sende anlamışsın köfteyi
:)) bakar veririmi vermezmiii.. verirse heryerine bakar.. vermessen yüzüne bile bakmaz.. NASI Bİ SORU BU GERCEKTEN :))
çok itiçi gelmiçek kalça ve baçaklarına bakarım ;DD
Gözler... Kesinlikle gözlere...
ilk önce fizik sonra yüz bence
medyum memişlere
yüz hatları sanırım benim ilk baktığım şey
Gözler ve yüz.
Güzellik önce...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar