+1 yılGözlerinin içine dikkatli bir şekilde bakarım gözler herşeyi ele verir çünkü bir insan bir insanı ilk 3 saniyede tanımlar ve beyin onun güvenilirmi güvenilmezmi nasıl birisi olduğunu otomatik olarak algılar ve sonra karşınızdaki kişinin gerçektende öyle olduğunu farkedersiniz bu kesinlikle ön yargı değildir.. Bu algılamada en net gözler ile ortaya konulur :):)
03 Yorumla- +1 yıl
Bu herkes için geçerli değildir.. Aşıksan seviyorsan geri kalan herşey boştur maddiyatta gelir :)
En İyi Cevaplar
kızlar ilk bakışta hoş bulduysa tipini eline bakar yüzük varmı yok mu diye :)
33 Yorumla- +1 yıl
ile yakışıklı erkekleri mi seçerler
Ben kızların ilk önce fiziklerine bakarım mesela buda sporla ilgilendiğim için sanırım ondan sonra giyinimine bakımlı mı ona bakarım. Ama bir kız orta güzellikte ve giyinimine bakımına dikkat ediyorsa ve "gülüşü güzelse" bir mankenden bile 1 adım öndedir bence :D
00 Yorumla
sorarım bu soruyu.
sporcu oldugum için atletik vücudum ilgi çekiyor genelde kalçamı begendıklerını soyluyorlar bitanesi zamanında huncarca çok sıkmıştı kendımı tacıze ugruyor gıbı hıssederdım :)
bi de kıyafete ambalaj önemlidir.
bu da ilginç
link20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılalıcı gözüyle bakıyorsam : bana bakışlarına ve ellerine(kesinlikle tırnak yememeli!)
arkadaş gözüyle bakıyorsam : kendinden emin mi aynı zamanda kibar mı ve ellerine(yok arkadaş yemicek o tırnakları:D )10 YorumlaEğer karşımdan geliyorsa ve iyi fizikliyse direk omuzlara ve karnına kayar gözlerim.Ama sıska biriyse yüzüne bakarım.Tabii nerede ne şekilde gördüğüme göre değişir, ilk olarak şuraya ya da buraya bakarım demek pek doğru olmaz :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karşımdaki insanı önce uzaktan bütün olarak ele alırım sonra gözlerine bakarım sonra dudaklarına daha sonra diksiyonuna.
32 Yorumla
+1 yıloooooooooooooooooooooooooooooooofffffffff offffff... kardeşim daha önce hiçmi foruma üye olmadın, yeni konu açmadan önce bu konuda paylaşılmış birşeyler varmı diye bakar insan ya :S ve inan bana aradığın cevabı hemen bulursun.
02 Yorumla- +1 yıl
sakin ol şampiyon :)
+1 yılTemiz olup olmamasına dikkat ederim. Bunu da tırnaklarına, ayakkabısına bakarak anlayabilirsin. Ama eğer çekicilik anlamında söylüyorsan ; erkeklerde ilk dikkatimi çeken şey geniş omuzlarıdır .
09 Yorumla- +1 yıl
Ha bide uzun kollu bişey giyip de kollarını sıvadıysa off :)))
- +1 yıl
Yanlış tahmin ayrıca yeni bittiğinde olur bana o kasdettiğin şey :))
- +1 yıl
Neyse ya geçelim bu konuyu utandım
- +1 yıl
Haklısın
her omuzu geniş olan erkeği beğenicem yada her eli temiz olanı sevicem die bi kaide yok baktırıyorsa beni kendine zaten vardır onda bişey şanslıdır çünkü herkese bakmam
09 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben bütün olarak fiziğe bakıyorum fit bir görünümü olup olmadığına sanırım buda sporla ilgilendiğim için.
10 Yorumlasaçları saçma sapan şekil yapanlara uyuz olurum ama beğendiğim bazı modellerde varki en çirkin erkeği yakışıklı yapar.
13 Yorumla
+1 yılkızlar birçok yere bakar ama genelde bana doğru baktıktan sonra hepsi kafasını 180 derece ters yöne çeviriyor. sporu bırakıcam. :P
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. kızlar bildigim kadarıyla saat ve ayakkabıya bakarlar
marka bi saat ve marka bi ayakkabı olunca gerisi teferruattır :)00 YorumlaKız arkadaşlarım popoya ve ellere baktıklarını söylerlerdi daha çok. Ama atletik bir vücudun onları etkilediğini biliyorum. Nasıl etkilemesin ki. Biz farklı mıyız sanki.
10 Yorumla
+1 yılne kadar ayakkabı sı dıyen cok bundan sonra ayakkabıya dıkkat edecez kalıte takılacaz be temız olacak
10 Yorumla
+1 yılİlk gözlerine bakarım daha sonra ki sıralama değişir zamana ve yere göre ...
11 Yorumlaönce giyiniş sonra temizlik yani ; dişler saç sakal traşı tırnaklar eller parfum vs en çok bunlara dikkat ediyorlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben gözlere davranışlarına birde bakımlı olup olmamasına bakıyorum.
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Tamamiyle endamına sanırım..
Nasıl duruyor, nasıl bakıyor, nasıl gülüyor.. vs gibi yani10 Yorumla
+1 yılbi televizyon proğramında duymuştum kimi kızlar da ilk olarak erkeğin kalçasına bakarmış :)))
00 Yorumla
+1 yılönce ayakkabısına sonraa tırnak ve dişlerine bakarım
117 Yorumla- +1 yıl
ayakkabısı tozlu olmıycak sve ii marka olacak :) benim için çok önemli. tabik, takım elbiselise uuu süper olur:) ona göre ii bi model marka olucak.
- +1 yıl
hayırrrrr sigara içio mu içiosa temizletiomu onu anlarım:))
- +1 yıl
ıyyyyyyyy hiç sevmemm
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
yok fazla bakımlısınıda sevmemmm insan gibi tırnagını kessin temiz olsun yeter:)
- +1 yıl
yani takımlı nazir olduu için spor iidir amaa takım elbise kemer saay ayakkabı bi bütün tipte düzgün olunca bakılmaması mümkün mü ? tabiki değil :)))
- +1 yıl
ayyyy teşekkürlerrrrr. bende sana hoşgeldinn dieim ölese:))
boy boyu uzunsa dırekt saçlar gozler bel gıyınıs boyu kısaysa zaten bakmıyorum:)
11 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin başı boy :))
Gülümseme + ses tonu + konuşması + temizlik ... Çok oldu biliyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
<3 - +1 yıl
<3 romeosuzjuliet
+1 yılvalla ben ilk omuzlara bakıyorum sapıkmıyım neyim ya :))
24 Yorumla- +1 yıl
:)) bilmem :)
+1 yılpek çok şeyi aynı anda değerlendirdikleri kesin.öströjen sağolsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn başta tipi tabi ki.. Yüzü, boyu, giyimi vs.
Sonra karakter..
İlgilenmeler arttıkça detaylar; eller, dişler, gülüşler, fikirler..
Tam tersi de olabilir tabi...00 YorumlaKafadan başlar ayaklardan çıkarım ilk yok yani süzerim :)
10 Yorumlagenelde dik duruşa bakarım vucut tipine yani..sonra saçlar ve gözler..dudaklarda önemli...
11 Yorumlailk gözlerine bakarım sonra ayakkabısına kadar inerim :D
13 Yorumla- +1 yıl
peki ayağında hangisi olsa hoşuna gider?
adidas
nike
converse
lacoste
tiger
+1 yılben cvb vereyim artik bir kadin uzmaniyim
eller disler omuz genisligi saclar bazilari icin dudaklar onemlidir veee giyim06 Yorumla- +1 yıl
haklisin Angell ama.insan gercekten asik olduktan sonra butun kusurlari gozune mukemmel gorunuyor :))
- +1 yıl
olsun deneme yanilmayla dogru insani.bulursn :))))
- +1 yıl
ee 3,5 yilda anlamissindir artik daha fazla kurcalama istersen :)
konuşmasına diye düşünüyorum, konuşarak kızları güldürmeye diye düşünüyorum. :)
00 YorumlaGöz, saç, Yürüyüş, tavır. görünüş olarak bunlara bakarım.
00 YorumlaGözleri ve eğer genişse omuzları. dudakları da dikkatimi çekebilir ayrıca.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun boyluysa zaten istek dışı bakıyorum,gözlerine saçlarına:)
00 Yorumla
+1 yılarkasindaysam totosuna onundeysem pipisi kalkmismi diye konusuyorak dislerine kiyafetine
010 Yorumla- +1 yıl
evet jAghdsdsdf nerden tanidin la beni:D
- +1 yıl
:( deme oyle deme:D
- +1 yıl
burnuna
- +1 yıl
Oha burnu demişsinde guzel burnu varken kırılmış dielim ne olacak
Bakış duruş gülümseme. olay bitti.
10 Yorumlaelleri ve dişleri.. özenli ve temiz olmalı
10 Yorumla
+1 yılDost başa düşman ayağa bakarmış kızlar.
00 Yorumlabence çekiciliğine bakıyorsunuzdur.
00 Yorumlaburnu,gözleri ve çenesi
11 Yorumlagözlerine ve saclarina:) kelse hic bakmam
26 Yorumla35 yaşına gelmişin ve evlisin hala anlayamadın mı?
09 Yorumla- +1 yıl
gsadrsagfassadgfsad
sağ işaret parmağının ikinci boğumuna
38 Yorumla- +1 yıl
Birşeyin boyuyla ilgiliymiş Adnan anlarsın
+1 yılÖncelikle temizligine ve ayakkabısına ;)
10 Yorumlayaptığı yüz ifadesine.
11 Yorumlaboyuna,yüzüne,kıyafetine
13 Yorumla- +1 yıl
uzun boylu olmasına dıkkat edermısın ?
- +1 yıl
Moralimi bozdun lan daha yaşım genc 165 cm. Yim ssjsjdjsjsj 16 daha ama 170 olmaam gerekirdi
ayakkabıları sonrada yüzü
11 Yorumlaİlk baktığım yer gözlerinden öte bakışları.. :)
12 Yorumla
+1 yıldişlere kötüyse gülme
00 Yorumla
+1 yılgözlerine,manalı bakmasını biliyormu.
10 Yorumla
+1 yılKonuşması, gülüşü, duruşu, tavırları.
11 Yorumla+ gözleri.
Komple bir bütün olarak bakarım
04 Yorumla- +1 yıl
yüürüü beeee :)))))
Elleri
21 Yorumla
+1 yılpoposuna bakan varmı ki ya :P
00 Yorumlabenim sevgilim gözlerime bakıyor hep :)
10 Yorumlasaç.
18 Yorumlagözleri ve dişleri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılılk yuzune gozlerıne bakarım
10 Yorumla
+1 yılEllerine.
15 Yorumla- +1 yıl
~ inanmam valla.
- +1 yıl
Seninkiler az çok gorunuyor yolladigin resimlerde.:P
- +1 yıl
Farkındayım. Ağzın kulaklarında bu yüzden.
- +1 yıl
Evet, alla alla bu mutlulugu bana çok gorme.
- +1 yıl
:)
Gülücük.
00 Yorumla
+1 yılpopoya :D
12 Yorumla:) erkklerin gözü ordan baska yere kaymıor zaten :)
bayanlarda bakıyor hatta cogu erkeklerın popolarına bakıyor Tacize bile ugradım
gözleri
20 YorumlaDişlerine bakıyorum.
12 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım