Gizli Üye(30-35)11 ayYuz boy pos
1110 Yorumla
Soran11 ayFiziksel özellik sayar mısın dikkatimi şunlar çeker gibi?
Cevap sahibi11 ayUzun boylu yapili erkekler benim ilgimi ceker ama gobekli degil yapili olacak
Soran11 ayHafif kaslı esmer gibi mi? Mesela boyu kaç olmalı?
Cevap sahibi11 ayYani 180 civari cok iyi bence esmer olmasina gerek yok ama sarisin sevmem kumral olabilir eli yuzu de temiz diksiyonu iyiyse harika olur
Soran11 ayÇokta bir beklentin yok gibi istediğini aldın mı bu zamana kadar? 🫣
Cevap sahibi11 ayYok bee nerde 😅😅
Soran11 ayHahahahaha olsada yesek diyosun 😂
Cevap sahibi11 ayYani hayir demezdim bakalim daha olmedik olur insallah bee
Soran11 ayAramıyorum ama olursa yememde yanında yatarım diyosun şanslıymış seninle olacak kişi 😊
Cevap sahibi11 ayYok yerim ve yaninda yatarim 😁😁
Soran11 ayAkrep ya da yay burcu musun? İstediğini aldığında her şeyi yapabilecek biri gibi sezdim seni 😊🫣
Cevap sahibi11 ayBurclardan anlar misin. Akrep. ve yay etkiliyim gerçekten 😅
Soran11 ayHahahahah evet anlarım sezdim direkt olarak 6. hissim kuvvetlidir biraz biraz daha yazarsan fiziksel olarak bile tahminlerim olabilir 🙃
Cevap sahibi11 ayBen hic anlamam. Burclarla ilgili erkek garip geliyor.
Soran11 ayErkekler mi garip? Gariplerine denk gelmişsin sanırım mesela beni tahmin edebilir misin?
Cevap sahibi11 ayBilemiyorum kibar birisine benziyorsun ama bence takıntılı birisin sen
Soran11 ayTakıntılı değilim ama alışkanlıklarımdan zor vazgeçerim seversem üstüne titrerim ama sevmediğime selam bile vermem 😏
Cevap sahibi11 ayBaskın karakterli misin?
Soran11 ayTakıntılı ya da toksik olacak kadar değil ama ilgilenirim ve üstüne düşerim birşeyden rahatsız olursam oturup konuşurum düzeltmesini beklerim aynı şekilde bende onun rahatsız olduğu şeyleri düzeltirim sınırların dışına çıkılmadığı sürece baskıcı olmam
Cevap sahibi11 ayBisey diyim mi akli basinda duruyorsun gerçekten 😅
Soran11 aySende muhtemelen benim gibisin ama duygusal yönün daha ağırlıklı gibi
Cevap sahibi11 ayNe acidan?
Soran11 ayYapısal olarak %40 mantık %60 duygusal bir yapın var sanki sevdiklerine karşı sahiplenme duygusu olabilir mesela
Cevap sahibi11 ayTam tersi. Aslinda cok duygusalimdir ama mantigima uymayan biseyin oluru bende cok zor. Bazen bu hayati kacirmama da sebep oluyor aslinda ama durum bu.
Soran11 ayDuygusal tarafın ağır bastığı belli oluyor evet ama aynı zamanda her şeye hemen atlamayan da biri gibisin ve bence buna geçmişte bazı şeyler sebep olmuş olabilir
Cevap sahibi11 ayEvet doğrudur
Soran11 ayBazı şeyleri tecrübe etmişsin ve artık geri duruyorsun sen adım atmak yerine adım atılmasını bekliyorsun ama inandığı kişiye karşı her şeyini vermeye hazır biri gibisin ve çocukları çok seviyorsun bu da bonus olsun hahahahah
Cevap sahibi11 ayMedyum musun be 😁😁
Soran11 ayYok ama fiziksel olarak tutturamıyıcam gibi hissettim çünkü tüm şansımı karakterde kullandım ve matematiksel olarak fiziksel tahminlerimin çoğu yanlış çıkıcak gibi görünüyor 😂
Cevap sahibi11 ayTahmin et bakalim merak ettim
Soran11 ayBeyaz tenli kahverengi saçlı 160-165 boylarında kilonda muhtemelen 55 civarı 🙃 hangileri doğru hangileri yanlışsa söylersen sevinirim
Cevap sahibi11 ayValla bildin 😁😁
Cevap sahibi11 ayAşağı yukari hepsi dogru
Soran11 ayYalan söylüyorsun ya bu kadar da bilemem heralde 😂
Cevap sahibi11 ayYoo bildin gerçekten bravo👏🏻👏🏻
Soran11 ayBir tahminin daha var ama ondan emin olamadım tesettürlü müsün? 😇
Cevap sahibi11 ayOha dicem baska bisey demiyorum hjkhj
Soran11 ayKdjdksjsksjsjs şimdi buraya ismini falanda yazıyormuşum 😂😂 şaka şaka o kadar bilmiyorum ama benim tahminler bitti sıra sende 🫣
Cevap sahibi11 ay176 boy esmer kirli sakalli kahverengi gozlu kilon da 85 80 civari civari
Soran11 ayBoy kilo yanlış bir tahmin hakkın daha var hayallerindeki erkeği yazma o kadar yakışıklı değilim 😂🫣
Cevap sahibi11 ayPeki boy 172 kilo da 70 75 olsun
Soran11 ayHayır daha uzunum 189 76 kiloyum biraz kilo almam gerek dimi 😂
Cevap sahibi11 ayEvet azicik alsan efsane olabilir 😂
Soran11 ayHahahhahaha çok sürmez 10 kilo almam 6 ay yeterli daha önce denendi onaylandı 😂
Cevap sahibi11 ayMaasallah kapi gibi olursun o zaman hjkhj bisey dicem kilo alinca gobek falan cikiyor mu
Soran11 ayHiç göbek yapamam istesemde olmuyor yapım gereği göbeksiz biriyim kilo alıncada yapamıyorum beni şu an efsane teşvik ettin yakında spora başlatıcaksın tekrar gibi görünüyor 😊
Cevap sahibi11 ayO zaman harika bisey tamam Allah sahinine bagislasin genetik olarak sansli birisin
Soran11 ayTeşekkür ederim senide Allah sahibine bağışlasın hem her konuda bilgin var hemde insan sıkılmaz seninle gerçekten hem fiziksel olarak hem karakter olarak çok iyisin 🙃
Cevap sahibi11 ayYa teşekkür ederim cok naziksin🩷
Soran11 ayRica ederim 😇 çalışıyor musun bu arada ne işle uğraşıyorsun?
Cevap sahibi11 ayÇalışıyorum evet hizmet sektoru sen?
Soran11 ayFinans şirketinde çalışıyorum neler yapıyorsun gün içinde?
Cevap sahibi11 ayVay be beyaz yakalisin ha. Benim cok bisey yapmaya vaktim kalmiyor evden ise isten eve yorucu bir isim. var kalan vaktimde de genelde evde oluyorum film dizi kisisel bakim falan filan
Soran11 ayBeyaz yaka sayılmaz be müşteri hizmetleri ama tabi aynı ofiste çalışıyoruz sonuçta 🙃
Cevap sahibi11 aySeviyor musun isini?
Soran11 ayEvet seviyorum sen?
Cevap sahibi11 ayYani bilmiyorum sanirim cok sevmiyorum ama evde olmaktan iyi bence
Soran11 ayYapım gereği yaptığım işide sahipleniyorum sanırım bu onu sevmemi sağlıyor tabi ki işyerinde problemler olabiliyor ama bunları aşmak için çabalarım
Cevap sahibi11 ayBen de oyle birisiyim ama benim kiymetim bilinmiyor is yerinde o yuzden bazen canima tak ediyor 😂
Soran11 ayÇok adaletli birisin bence ama yeterince yaptıklarını göstermiyorsun yaparken aynı zamanda biraz da reklamını yap gizliden tabi sonuçta herkesten daha iyiysen bunu bilmeliler
Cevap sahibi11 ayDogru dedin de iste yalaka olmayınca olmuyor o da ben de yok
Soran11 ayYalakalık en nefret ettiğim şeydir zaten çoğunun içi boş yönetici biraz görevinin vasfını biliyorsa yalakayı anlaması gerek
Cevap sahibi11 ayAnliyor tabiki ama bazen arkadaşlık iliskileri isin onune geçiyor
Soran11 ayİş yerinde iş olmalı bence ya dediğin gibiyse biraz sıkıntılı
Cevap sahibi11 ayEvet ama takmıyorum ya isimi yapiyorum ilahi adalete guvenirim
Soran11 ayOff eli yüzü düzgün aile kızı gibisin ya daha önce evlilik vs geçti mi başından?
Cevap sahibi11 ayEvet gecti hjkhj sen kac yasindasin?
Soran11 ay26 yaşındayım 😊
Cevap sahibi11 ayCok küçüksün karsina iyi insanlar cikar umarim🩷
Soran11 ayYaa teşekkür ederim özel hayatına girdim direkt kusura bakma 🙃 sohbetin çok güzel o yüzden sordum
Cevap sahibi11 ayTeşekkürler senin de sohbetin guzel ben de sorayim o zaman kiz arkadaşın var mi?
Soran11 ayHayır yok 🙃
Cevap sahibi11 ayAnladim ciddi iliskin oldu mu peki hic?
Soran11 ayOldu evet sen peki devam ediyor mu evliliğin?
Cevap sahibi11 ayEvet ediyor
Soran11 ayMutluluklar sana o zaman 😊 evlilik zor bişey gerçekten
Cevap sahibi11 ayEvet zor gerçekten disaridan göründüğü gibi değil
Soran11 ayMutlu musun peki sen?
Cevap sahibi11 ayHadi tahmin et bunu da o halde? 😅
Soran11 ayHer şeyi tahmin ederim ama bunu tahmin etmem 🙂 hem o kadar şey tahmin ettim ve tutturdum bence yeterli 😊
Cevap sahibi11 ayNiye peki?
Soran11 ayTercih meselesi diyelim daha çok karşı tarafı dinlerim
Cevap sahibi11 ayPeki cok da da mutlu sayilmam
Soran11 ayHangi konularda mesela?
Cevap sahibi11 ayUyumlu bir cift degiliz hic olmadik genel manada
Soran11 aySanırım sen daha eğlenceli konuşkan ve herşeyi yaşamak isteyen birisin o değil
Cevap sahibi11 ayYa tam olarak öyle de degil ama karisik mevzular disaridan anlatmak kolay değil
Soran11 ayAyrıntıya girmeden anlatabilirsin gizlidesin zaten için rahat olsun
Cevap sahibi11 ayYani normal sartlarda disarida tanismis olsak asla ilgimi cekmezdi aslinda konu bu. Görücü usulü evlendik cocuk sayilacak yasta hatta çocuktum diyebilirim. Simdimi aklim ve yasimla bunu asla yapmazdim ama iste gecmise dönüp biseyleri degistiremiyorsun maalesef
Soran11 ayÜzüldüm adına açıkçası görücü usulü senin tercihine bırakılmamış mıydı?
Cevap sahibi11 ayHayir bırakılmadı 😅
Soran11 ayÇalıştığın içinde yoruluyorsun muhtemelen
Cevap sahibi11 ayYani yogun günlerde evet ama alışıyorsun tabiki zamanla
Soran11 ayÇocuğun var mı peki?
Cevap sahibi11 ayVar evet.
Soran11 ayÇocuğuna bol bol sarıl güzel yetiştir olur mu? Gerçi senin karakterinde birinden ancak iyi yetiştirilmiş birini beklerim
Cevap sahibi11 ayTeşekkürler elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Soran11 ayRica ederim 😊
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ediyorum 🩷🩷
Soran11 ayRica ederim 😊 nasıl geçiyor hayat?
Cevap sahibi11 aySıkıcı yorucu senin?
Soran11 aySıkıcı benimde ya biraz boynum ağrıyor
Cevap sahibi11 ayNiye gecmis olsun
Soran11 ayFıtık başlangıcı olabilir ya bilmiyorum doktor bişey yok dedi ama bence öyle
Cevap sahibi11 ayGecmis olsun masa basi calisiyordun sen demi? O yuzden de olabilir
Soran11 ayÇok uzun süre hizmet sektöründe çalıştım bende o dönemlerde yoktu ama bence yattığım yataktan kaynaklı ya bilmiyorum değiştiricem
Cevap sahibi11 ayKlima falan degil demi?
Soran11 ayYok klimadan değil
Cevap sahibi11 ayGecmis olsun o halde ama doktora tekrar git murlaka
Soran11 ayTeşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Bu biraz kişisel zevklere ve önceliklere bağlı bir durum 😄. Bazı kızlar bakışlara odaklanır, bazıları gülüşe ya da tarza. Kimisi genel duruşa, özgüvene dikkat eder 🌟. Mesela ben eskiden birisiyle tanıştığımda ilk gözlerine bakardım, çünkü gözlerin gerçekten çok şey anlattığını düşünürdüm. Ama herkesin dikkat ettiği nokta farklıdır, bir standart yok yani. Varlığın, duruşun ve enerjin her şeyden önemli! 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu bir genelleme olacak ama gozlemlerim.
Kimi görunüş
Kimi güvence meslek
Kimi baba şefkati
Kimi erkek olsun ne olursa olsun.
Kimi de bu adam iyi bir baba olur mu iyi bir es olur mu buna bakar.10 YorumlaYaydığı enerji ilk olarak ilgimi çekiyor. İnceleyeceksem de ilk yüz şekline ve hatlarına, kemik yapısına falan bakıyorum
02 Yorumla
Soran11 aySert mi olmalı yüz yapısı elmacık kemiği vs?
açıkça her yerine bakıyorum baktım:))
213 Yorumla
Soran11 ayHepiniz mi el seviyorsunuz ya 😂
Soran11 ayTırnak yapısına gerçekten bu kadar dikkat etmeniz çok garip kadınlar çok ayrıntıcı cidden 🫣
Soran11 ayEllerine baktın elleri güzel nasıl biri olmalı peki hem karakter hem fiziksel anlamda?
Soran11 ayBu kızlar içinde böyle biliyor musun eğlenceli olmalı ama nerede ne yapması gerektiğini bilmeli çok haklısın sanırım
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayBen ele bakarım dkdkkdkfifi
15 Yorumla
Soran11 ayHafif damarlı ve ince seviyorsunuz elde bunu biliyoruz 😂
- 11 ay
Aynen öyle ve temiz olmali
Soran11 ayEsmer el mi beyaz tenli el mi peki?
- 11 ay
Fark etmez
Soran11 ayEli güzel olsun yeter 😊
11 ayDavranışına. Üslubu duruşu
04 Yorumla
Soran11 ayOturmasını kalkmasını bilen cumaya giden erkek diyosun 🙂
- 11 ay
Hayır bunlar karakter hakkında hiçbir şey söylemez.
Soran11 ayGenel söyledim sen biraz daha merhametli efendi birisi olsun ama gerektiği yerde masaya yumruğunu vursun seviyor gibisin
- 11 ay
😄 benim sevdiğim insan tipi dünyada yok varsa bile 1 falandır ama bi noktadan tuttu diyebilirim
Gizli Üye(18-24)11 ayParasına Sonra Tipine
10 Yorumla
11 ayEllerine
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
11 ayDişlerine
01 Yorumla
Soran11 aySen seçicisin 🙃
Boynuna yalan yok
111 Yorumla
Soran11 aySonunda farklı bir cevap boyunda ne dikkatini çekiyor zayıf olması mı?
Soran11 ayŞişman mı seviyorsun? 🫣
Soran11 ayTombiş sevenide ilk defa görüyorum
Soran11 ayHafif yapılı esmer cocukları beğeniyorsun sanırım
Soran11 ay18 yaşındasın daha önüne çok çıkar bunlardan 😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem