Aşk İlişkileri Erkekler kızların ilk neresine bakar? Hatuncandirhatun Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Erkekler kızların ilk neresine bakar? Güncellemeler+1 yıl Güncell Erkekler kızların ilk neresine bakar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yüzüne bakarım yani ya da tümden vücut diyeyim eğer uzaktaysa 1 0 Yorumla
ardagnd06 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Gözlerine ve bana bakiyosa nasil baktığına dikkat ederim 1 0 Yorumla
Sarp_Nıkıılsın Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ne amaçla görüştüğüme bağlı.. 😀😀 yatmak için ise göğüs ve kalça.. Aşk ise yine göğüs ve kalca😀😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yüzüne gözüne ve hijenik mi tertipli mi fikrini edinmek için kıyafetine bakarım şahsen 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Ben ilk bacaklar kalça ve yüze bakarım. Sonra giyimine bakımına konuşmasına vs uzar gider. 0 0 Yorumla
By_Sevimlii Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben saçlarına bakarım , tesettürlüyse üslubuna bakarım 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Heryere bakıyolar valla 1 5 Yorumla Hatuncandirhatun +1 yıl Evet düşünmüyorlar ki bunların anası bacısı var onlara bakarlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Işte erkek milleti hepsi aynı Yorumla Hatuncandirhatun +1 yıl Bunlar adam olmuyucak sanarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mağlesef Yorumla Hatuncandirhatun +1 yıl Evet tamam canım görüsürüz Yorumla
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Ben ayak bileği ve köprücük kemiğine bakıyorum 1 0 Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Neresi guzel ve cekicoyse orasına 1 0 Yorumla
hodri_meydan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl ayakkabısına. 1 5 Yorumla Hatuncandirhatun +1 yıl Neden ki Yorumla hodri_meydan +1 yıl topuklu mu giyiyor diye. Yorumla Hatuncandirhatun +1 yıl Giyirso nolcak kı Yorumla hodri_meydan +1 yıl sağlığı bozulur. o kadar. Yorumla Hatuncandirhatun +1 yıl Garib Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Gülüşüne bakarım 1 0 Yorumla
acayipçocukk Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Yüzüne bakıyorum 1 0 Yorumla
yakısıklıadammmm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Fizik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yüzüne bakarım yani ya da tümden vücut diyeyim eğer uzaktaysa
Gözlerine ve bana bakiyosa nasil baktığına dikkat ederim
Ne amaçla görüştüğüme bağlı.. 😀😀 yatmak için ise göğüs ve kalça.. Aşk ise yine göğüs ve kalca😀😀
Yüzüne gözüne ve hijenik mi tertipli mi fikrini edinmek için kıyafetine bakarım şahsen
Ben ilk bacaklar kalça ve yüze bakarım. Sonra giyimine bakımına konuşmasına vs uzar gider.
Ben saçlarına bakarım , tesettürlüyse üslubuna bakarım
Heryere bakıyolar valla
Evet düşünmüyorlar ki bunların anası bacısı var onlara bakarlar
Işte erkek milleti hepsi aynı
Bunlar adam olmuyucak sanarım
Mağlesef
Evet tamam canım görüsürüz
Ben ayak bileği ve köprücük kemiğine bakıyorum
Gözlerine, kalçalarına
neresindne gördüğüme nağlı
Kalçalarına
Neresi guzel ve cekicoyse orasına