Çevremde görüyorum akıl yok ama kası var. Kaslarıyla birilerini etkilemeye çalışıyorlar, beyin yoksa ne yaparsanız yapın olmaz yani. Neden gereksiz bir öz güvene sahipler? Sanal ortamda sürekli kaslarını paylaşıyorlar. Böyle itici oluyorsunuz. Kasla değilde beyinle etkilemeye çalışırsanız daha çok şey başarabilirsiniz.
Evet, beyin kullanmama konusu doğrudur. Her insan amaçları farklıdır. Sağlık ya da spor amacıyla, Kilo korumak amacıyla, Çekicilik amacıyla, Özel hayatı amacıyla... vb kasları yapıyor.
Ve kasları sosyal meydana sürekli paylaşırsa da Her biri kendine peşine koşsun diye, Kasları gösterim olsun diye, Beğensin diye... vb amaçları vardır. Kasları olan beyin kullananlar vardır, bazı kullanmayanlar vardır. "Beyin-Kalp kullanıyorsa daha çok etkileyici olur. Beyin-Kalp kullanmazsa daha etkileyici olmaz."
Şu kaslı erkekler bir bana çekici gelmiyor heralde. Zaten iticisiniz, bir de üzerine o kaslarınız ile gereksiz egolu bir hale büründüğünüz zaman iyice soğuduğumu hissediyorum...
aşın döner Gözlerin kararır, Ve bilincini yitirirsin. Sonrası sonsuz karanlık İşler bir kere kötüye gitmeye başladı mı durduramazsın, ardı arkası kesilmez, dibe battıkça batarsın Bir noktadan sonra her şeyin normale dönmesi için değil de, işlerin bundan daha kötüye gitmemesi için dua edersin Bir çare, bir çıkış yolu ararsın kendine. Ama tüm bu aramalar boşunadır Ne sesini duyan biri vardır etrafında, ne de çaresizliğini gören. Tek başınasın dır bu hayatta Aldığın hiçbir karar tatmin etmez, seçtiğin tüm yollar çıkmaz sokaklara götürür seni Hikayenin bittiğini düşünürsün, sonra nefes aldığını fark edersin ve aldığın her nefes seni hayatta tutacak olan bir umuda dönüşür Her kaybediş de yeniden başlarsın, daha da güçlenerek başlarsın ve daha da hızlanarak dibe batarsın, en dibe batarsın Başın döner, Gözlerin kararır, Ve bilincini yitirirsin. Sonrası sonsuz karanlık..
Kas özgüven getiriyor, doğru.. ancak Şu an para, bindiğin araba, giydiğin kıyafet ya da kullandığın telefon da gereksiz bir özgüven getiriyor. Şu an konuşması, nasıl davranması gerektiğini bilmesi ya da zekası ile kadınları etkilemek çok da mümkün değil. Üzgünüm ve hiç de bu durumdan memnun değilim ancak kusura bakmayın kızlar, bu ucuz et pazarını siz yarattınız.. aklı, fikri olmayıp, kası, parası, arabası olan erkekleri, erkekler parlatmadı. Bu sizin eseriniz..
Temelinde şu var kas olunca herkes peşimden gelecek bana bakacak kızlarındaki sosyal medya da ve gerçek hayatta kaslı erkeklere karşı davranışlarını görünce bende öyle olucam düşüncesinden kaynaklanıyor ve me yazik ki spor salonunda böyle erkekler gerçekten çok var ancak bu durum uzun süre spor yapan 2 yıldan fazladır spor yapan erkeklerde yoktur
Şunu da gözardı etmemek lazim kadın olsun erkek olsun eksikliği kapatmak için kendine göre ön planda olanı tezgahın önüne koymaya çalişir. Örnek vemek gerekirse çok güzel kızlarla çoğu zaman anlaşamamişimdir. Güzelliğine güvenip kendilerini yetiştirmediklerini iddia edebilirim 6 Senedir bu sporu yapıyorum. Bir kaç sakatlık dışında hiç bir zararını görmedim.
Gayet kaslıyım, 6 tane karın kasım var, 8 e çıkartma yolunda ilerliyorum. Neredeyse günde 4 saat spor ve o güzelim yemekleri yemiyorum. Kendimle gurur duruyorum, verdiğim emeğin karşılığını gömlek tşört giyince fazlasıyla alıyorum. Bu da benim totomu kaldırıyor ve egolu gösteriyor.
Niye olmasın? Beyin kası da, vücut kası da yerine göre iş görür. Bana kalırsa vücuttakiler gerçek hayatta akıldan daha işlevsel. Biraz cesaret olduktan sonra Aynştayn olmaya gerek yok. Spor yapan erkeklerden yüz bulamayınca gelip burada ağlayan üyeler çoğaldı.
Güzel o zaman akşamları yemekten sonra bir çay koyarsın, oturup atom parçalarsınız. İnsanların kendisini sevmesi size bu kadar batmasın. Bırakın kendisiyle barışık olsun. İster beyni güçlüdür, ister kolları. Ya da güçlü bir cinsel uzvu vardır, bilemezsin. Her neden olursa kendisini sevsin gençler, rahat bırakın.
Diyorum ki, bir insanın tek özgüven kaynağı senin üzerinde yarattığı etkileyicilik olamaz. Senin için çekici değil, hmm o zaman egolu olmasın. Bu mu istediğin ahaha
(not: kassızım) Kasla değil beyinle etkileyenleri de görüyorum, kaslılardan çok ileride sayılmazlar. Bence sorun bu zaten, insanların beklentileri o kadar düşük ki kimse standartları yükseltmeye çalışmıyor. Kendileri için iyi olanı beklemekten bile acizler.
ben hava atmıyorum benim kolumun yarısına sahip insanlar kolsuz dolaşıp hava atıyorlar ben atmıyorum sporda bile kapşonluyum ama kasımı sıkıpda poz veremiceksem sırf artistik olmasın diye daha ne yapıyım şeker yok düzenli uyku beslenme idman yapıcam eee sonra bide artistik olucak kas yapmam bide okul okucam oh ne ala
Neden olabilir acaba? Kas görünce ağzının suyu akan ergen kızlarımız sağ olsun, erkeklere bunu düşündürüyor. Kitap okumak yerine, araştırmak yerine kas yapayım, kızların dikkatini üstüme çekeyim diyorlar ve kendilerini geliştirmiyorlar.
Ergen dediysem bunu beyin yaşı olarak algılamak gerekiyor. Her İNSAN kemik yaşına göre büyümüyor maalesef.
genelleme yapmıyalım hepsi öyle değil ama bazılarında evet doğru kas kütlesi coğalırken beyinden gidiyor ayrıyetten insan neye en cok güvenirse onunla özgüveni artar : güzel kızların güzelliğine, kaslı erkeklerinde kaslarına, zeki insanlarında zekasına güvendiği gibi 😌🌪
Araba, telefon parayla alinir ama kaslarini para ila satin alamazsin. aylarca sabredip diyetler yapip çok çalışıp ter dökmen lazim. Sonra onlari korumak icin sporu diyeti birakmamak lazim. Bence bu büyük bir başarı. Hava atmada haklılar tabi
Aklı başında bir dövüşçü de zaten sıradan insanlara göre kavga etmek kavga çıkarmada %75 daha düşük yani kendini gösteren biri değildir centilmen kibar ve iyi biri olmsdığınıda göstermez
Kanka bende bir ara gittim çok ta güzel bir ayda karın kaslarım çıkmıştı fena şişiyordum maddi imkandan dolayı bırakmak zorunda kaldım ama ilerde gene gidicem
Hatta spor hocalarından her biri bir iş yapıyor biri hem zabıta hem vücut geliştirmeci biri hem lise öğretmeni hem vücut geliştirmeci biri hem tornacı hem vücut geliştirme hemde kickbacks çu biride hem MMA cı hem kumşçı hemde vücut geliştirmeci hepside can ciğer insanlar şeker gibi çok iyi insanlar allah razı olsun onlardan
Evet abla çok haklısın. Spor yapan herkes İnstagram'a fotoğraf atıyor, kesinlikle! :D Ben hayatta paylaşmam öyle şeyleri, gerek yok. Çıplak vücudunu göstermek, niye? :/ Hava atmak hep işte, egolular bunlar.
İnsanların once beynini goremezsin, görünüşü hoşuna gider ilk sonra tanımaya baslarsin. Beyin yoksa ote durulur bu kadar basit. Ha orada burada teşhir etmek bana göre değil. Ama herkes bilir ki önce tip. Zeka ile etkilemek için yakınlasmak gerek.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sana göre değil mi? Profil fotoğrafınla ironi konuşmuyor musun? İlk konuşmaya başladığın zaman insanlar zeka seviyesini belli eder. :) Zira beyni başka yerinde gezen insanlar baştan belli ediyor kendini..
Doğru düzgün fotoğraf bile koymuyorum, ne kaoymam gerek ayaklarimi mi? Ortaya atip nasilim diyerek kendimi gostermiyorum. Kasli olanlara akılsız demen daha ironik. Ya da dövme yaptırıp nasil olmus demek gibi.
Napayım bağlantı yaptığım konuyu cozulemiyorsa? Acikca soylemek gerek o zaman, kas gosterisi yapanla ayni oluyorlar. Herhangi bir yerini sormakla.😉 Ayrica hafizam cok iyidir, www.kizlarsoruyor.com/.../a90226-goze-hitap-eden-pazilar-icin-etkili-4-egzersiz burada görüşünüze denk geldim. Su an cok çelişkili bir durum.
Hafızanız mı iyi stalklamanız mı bilemedim. Dövmeyi hava atmak için mi yaptırdıklarını sanıyorsunuz? Öyle olsa profil resimlerinde dövme resimleri olur değil mi? Ya da birilerini etkilemek adına sürekli dövmeden yürür. Sizin kaslardan yürüdüğünüz gibi ;) Evet kaslı erkek sever-dim. Lakin birçok kaslı insanda akıl olmadığını ve sadece uçkurlarına düşkün olduklarını gördüğümden beri uzak durmaya başladım. Bilmem anlatabildim mi? İyi günler efenim. :)
Halbuki o kadar kas için çalışacağına, saatlerini fitness salonun da geçireceğine, beyin kası yapıp, kitap okuyup biraz daha kültür öğrenseydi, daha özgüvenli olabilir ve kadınlara daha akıllı yaklaşabilirdi...
Çoğu kaslı olunca kendilerini Herkül sanıyor da ondan.. Biz öyle çok kaslı görünüş erkeği gördük, çatışmada mermi yağmuru altında ağladığını ve kustuğunu gördük... Yürek kaslı olmalı.
Kızlarda bakıyor ama onlara :D siz yüz vermesseniz onlarda öyle birşeye kalkışmaz delikanlılıgın erkekligin sadece kastan ibaret oldugu dönemleremi giriyoruz yooksa :D
Kendilerine özgüveni olmayan insanlar devamlı bişeyler göstermeye yapmaya çabalar bunlar da öyleler bana göre bunlarınki spor değil vucut gösterişi başka bir halt değil
Yapılan kası etkili kullanmak lazım. Mesela dövüşte veya savaş çıkarsa göğüs göğüse muharebede vs. Sırf kaslı diye yamanan kızlara şaşarım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence bunun spor yapmayla baglantisi var. Ben de bir aydir spora gidiyorum. Kendime ozgu bir mizah anlayisim vardir, guzel laf sokarim ama spora basladigimdan beri sanki koreldigini hissediyorum zekam geriliyo galiba 😂
En İyi Cevaplar