Kızlar evde ev işi yapıyor musunuz?

Yemek pişirme, temizlik, çamaşır yıkama serme, ütü, toz alma falan. Ben yapıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Türk kadını kadar cefakar kadın yoktur. Bu daşşşaklılara ne yapsa yaranamaz. Bekarken anasına babasına yardım eder ev işi yapar ev kızı derler küçük görürler. Yapmaz sen nasıl kızsın kız hamarat olur derler. Evlenir. Çocuk isterler yapar vücudu bozuldu derler çocuğu doğurmasını değil zıçmasını beklerler. Çocuk doğar, büyür. Bu süreçte ev işi de yaparlar dışarıda da çalışırlar. Haliyle kendini ihmal eder. Sonra evlenince kendini saldı yeaa derler.
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm bunlara rağmen kadın kendileriyle sürekli ilgilensin der. Evlenmez evlenmeden yaşar ne yaşamak isterse bu sefer orrrospu derler. Giyimine bakımına dikkat eder. Her kendinden hoşlanana bakmaz seçici olur bu sefer paragöz, yalancı derler. Giyinmesine süsüne dikkat edince flörtöz olunca kaşşarlan bu derler. Sade olur önüne bakar pas vermez yabani kezban derler. Sevişmesini bilmez derler. Evlenir isteği çok olur adam hakkından gelemez bu sefer azgın derler. Yadaorganzımtaklitiyapmazozamandakötü.
Kızlar evde ev işi yapıyor musunuz?