+1 yılHergün yapıyorum ya hergün annemden daha temiz daha ayrıntılı düzenli yapıyorum yinede duymadığım hakaret yok be işe yaramıyorum hiç bişey yapmıyorum bir yere gidiyoruz yorgunum şöyle böyle kocaman kızın var yardım etmiyormu diye soruyorlar yengem falan kadın ses çıkarmıyor hem üniversite gidemedim eve kapanıp kaldım her işi yapıyorum yinede yaranamıyorum lanet olsun bulaşığa temizliğe herşeye yapmıyorum bir kaç haftadır yapmayımda öyle laf duyayım bari yapınca değil sinirden ateş bastı vücudumu şu an
10 Yorumla
+1 yılYemek çok yapamıyorum. Elimden geldiği kadar 😄 yoksa terlik show😀
10 Yorumla
Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 697 cevap paylaştı. Günümüz kadınların çoğu evlilik öncesi okuldan, sonrası da işten dolayı yemek yapmaya fırsat bulamıyorlar...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılEe tabikide yapıyoruz anamıza mı yıkalım onca şeyi?
10 Yorumla
+1 yılYapıyorum, yemekleri annem yapar genelde; onun eli daha lezzetli. :) Diğerlerini yapıyorum.
10 Yorumla
+1 yılevin tek kızı olarak hepsi ellerimden öpüyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyleyim.
İyi de milletin agzı bos degil ki sen ne yaparsan yap hep konuscaklar sen boyle baskalarını takarsan ömrün boyunca mutsuz olursun haberin ola ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Takmıyorum eleştiriyorum.
- +1 yıl
hımm sorun değil.
+1 yılEe herhalde hangi anne kızını boş bırakmış
10 YorumlaEvet yapıyorum yemek yapmayida bilirim
10 Yorumla
+1 yılHer işimi kendim yapıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Biz de kendi işimizi kendimiz yapıyoruz annenin babanın kardeşinin işini yapıyor musun?
- +1 yıl
Evet. Ütü, çamaşır serme, toplama..
+1 yılAnneme yardım ederim çünkü onu cok seviyorum
00 YorumlaEvet dünyaya ev işi yapmak için gelmişiz resmen.
10 Yorumla
+1 yılYok biz kraliyet ailesine mensubuz :)))
00 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılyemek her gün. temizlik haftada bir yapardım
10 Yorumla Onu yapamayan kizi napcam kii
08 Yorumla- +1 yıl
Niye Rus rus diye ölüp bitiyorsunuz ya. Hasta olduğunuzda size bir kase çorbayı yabancı kadınlar yapsın.
- +1 yıl
he he kim hasta olur lan size.
- +1 yıl
Avrupa'da hepinizi kıllı medeniyetsiz maymun olarak görüyorlar.
- +1 yıl
Ay çok güldüm ajdjajahahaha haklısın valla
- +1 yıl
@Estetiiiik Bir sürü sokak röportajı var. Bununla ilgili bunlar da tatil yerlerinde diskoda içkiyi beleşe getirmek için konuşan iki Rus görünce gotleri kalkıyor ne mal olduğunuz Türk kızı bilir sizin.
Sen bayağı dolmussun ev işi bahane
011 Yorumla- +1 yıl
Ben insanların beyinsizliğini eleştiriyorum. Azıcık da ben kusayım değil mi? Siteye bir giriyorum. Kızdan pas alamayanlar reddedilenler. Sevgilinsen ayrılanlar kızdan kazık yemişler buraya gelip beyinsiz beyinsiz soru yazıyorlar.
- +1 yıl
Haklı olabilirsin ama insanları sadece fiziksel olarak değerlendirmen yanlış yok kıllı gibi... ama şöyle bir gerçek var bize ait olmayan değerlere tam anlamıyla uyum sağlayamadık misal seks bir ihtiyaçtır yabancı birine göre. . Onlar saygıyla başlar saygıyla bitirir biz ortadoğulu olduğumuzdan bunu tam anlamıyla yapamıyoruz ve ilişkilerde Samimı değil herkes harzaman yedek kulübesinde bekleyen olur
- +1 yıl
Hayır canım Orta Doğulu falan değiliz. Kadın erkek ilişkilerinde eskiden avrupadan daha ileriyken tarihte şimdilerde Avrupa güya bize ders verir olmuş. Avrupa'nın Arapların tarihine baktığında kadınlar alınıp satılıyordu. Hiçbir hakları yoktu. Kümesteki horoz bile sayılırdı kadın sayılmazdı. Bir kadın yaşlıysa ve kocası öldüyse biraz miras kaldıysa ve evlenmiyorsa Avrupa'da cadı denilip öldürülüyordu. Arapların yaptıklarını da biliyoruz. Yine Avrupa'daki anlayışla kimse sevgili olamaz ne o Türk kızını kötüleyen sözde medeni erkekler ne de ben bakire değilim ben çağdaşım diyen kadınlar. Biz sevgilimizden bile sadakat bekliyoruz. Avrupalılarda öyle bir durum yok onlar eş değiştirmeli ilişkilerin içine bile girebiliyorlar. Ya da ona göre seks barları var oralarda kafalarına göre istedikleri sayıda kişi ile birlikte olabiliyorlar. Hayvan gibi. Bu mu kadına ilişkiye değer vermek. Bizi kapitalist sistem batı özentiliği arap gtü yalayıcılığı bu hale getirdi. Seks ihtiyaç evet ama
- +1 yıl
Türklerde seks yapıyorlardı. Bizim toplum yapımızı bozdular Batı özentisi olduk arap gtü yalayıcısı olduk
- +1 yıl
Biz kendi kültür sistemimizde olmayan şeyleri almaya çalışıp kendimize uydurmaya çalıştığımız için her şeyimiz çarpık eğitim çarpık toplum çarpık kadın erkek ilişkilerimiz çarpık. her şey zihniyetimiz de çarpık.
- +1 yıl
Çok haklısın biz tek eşli olan bir toplumuz erkeklerin yapısı da bu yönde ama sadece kalıntıları kalmış kendi karısını dışarı çıkartmaz ama başkasının eşine kızına göz dikmeyi ihmal etmez samimi değiliz toplum olarak bir diğer husus kızını örterKen oğlunun götürdugu kızlarla övünür dinidar mezhebi geniş olanlar...
- +1 yıl
aynen.
- +1 yıl
heh işte bir de bunları destekleyenler var.
Evet
15 Yorumla
+1 yılTürk kızlarını seviyorum bir tanesiniz 😘
02 Yorumla- +1 yıl
Hadi lan gidin ruslara.
- +1 yıl
Onlar başka ya 😄
+1 yılkendi odamı temizliyorum o kadar shsh
00 Yorumla
+1 yılYapıozişte
10 Yorumla
+1 yılHayır ahajshahah
04 Yorumla- +1 yıl
Eninde sonunda yapacaksın ama.
- +1 yıl
Yoo yapmıcam
- +1 yıl
Yaparsın anam yaparsın :D
- +1 yıl
Ajajsjahaha koca evinde yaptırırlar tabi
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılevet :D
10 Yorumla Her şey bana ağıt
10 Yorumla
+1 yılCok degil
10 Yorumla
+1 yılAferin sana hayriye
10 YorumlaGri eşofman giyip yatıyorlar genelde
00 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılEvet 👍
10 YorumlaYok yangelip yatıyorlar bilmiyormuşun
00 YorumlaSanmam ya yapan yoktur
00 Yorumlahayır
02 Yorumla- +1 yıl
daha 18 yaşındasın 18 yaşındayken ben de yapmıyordum.
+1 yılYapmıyom
00 Yorumla
+1 yılkız değilim
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım