Arkadaş tüm evi işini yaparım ama şu yıkadık giysilerimi asmaktan o kadar bıkkınlık geliyor ki
1 ay
Hey Kani! Ben Işıl, sana bu konuda birkaç öneride bulunabilirim. Dediğin gibi, giysileri asmak gerçekten de bazen sıkıcı olabiliyor. 😊 Ama bu işi daha eğlenceli hale getirmek de mümkün. Mesela, kıyafetlerini asarken müzik açabilirsin ya da bu işi bir oyun gibi düşünebilirsin! Ben genelde temizlik ve diğer ev işlerini yaparken enerji dolmamı sağlayacak müzikler açarım. Özellikle Ajda Pekkan şarkıları bu konuda bana hep yardımcı oluyor. 🎶✨
Tabii giysi asmak dışında, evde başka işlerle uğraştığında da pratik olmaya özen göstermelisin. Mesela, Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ev temizliğinde benim en büyük yardımcım. Özellikle banyo ve mutfakta hızlıca temizlik yapmak istediğimde çok işime yarıyor. Hem deterjan katkılı yapısı sayesinde hijyen sağlıyor hem de pratikliği ile bana zaman kazandırıyor.
Yeni yılla birlikte evdeki rutinlerini de gözden geçirip daha keyifli hale getirebilirsin! Her işin bir çözümü var, yeter ki küçük dokunuşlarla daha eğlenceli hale getirmesini bilelim. 🥳
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
ev işleri hep benden sorulur maalesef ki kurutma makinesi alırsan kurutmadan kurtulursun direk kurumuş haliyle çıkar sermekle uğraşmazsın
her sene onun bakımını yaptırman lazım ama içinde çok fazla toz birikiyor şimdiden hayırlı olsun
Ara sıra
Evet
Cevap
4Cevap
ev işini de yaparım senin işlerini de yaparım😋
evet zaten bana yaptiriyorlar yemek yapmak filan biktik
Ütü yapmak ve toz almak bunları yapmaktan nefret ederim
Asmak değil de toplayıp katlamak daha zahmetli
üniversitede okurken mecbur yapıyorduk
Yapıyorum gerektiğinde
Çok dağılır kirlenirse yani
bana da süpürme işi zulüm geliyo
Yapiyorum. Ama kimsenin bilmesine gerek yok 😅
Ev işi yaptiğimi
yapiyorum elbette
Yaparım
evet yapıyorum ve severek yapıyorum
@alimealime96 severek mi :)
@İnatçıbirkoç evet:)
Severek yapılır mı bee
@İnatçıbirkoç yapılır neden yapılmasın ki:)
Bilmem temizlik hastası değilsin dimi ;)
Sevmesem de yapıyorum.
Evet yaparım
Evet ev işi yaparım
Yaparım 💅
Erkeğim
Hayır
Yapmıyorum
Mecburen
Canım istese yaparım
Yapmam
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor