Ben affederim ama ayrı yollara devam etmek şartıyla. Ve ihanet sanırım affederim desem bile içten içe asla affedemeyeceğim tek şey olur düşüncesi bile mide bulandırırken gerçeğini düşünmek bile istemiyorum..#Mademoiselle88💞
affederim. cemal süreyya'nın bir şiiri var ''kadın susarak gider'' onun yanında kalırım fakat aklım onun yaptıklarında olur. ama gün gelir devran döner yaptıklarını aynı zamanda ona çektiririm. belki sonra bedenimle beraber gidebilirim ;)
Ben de yolları ayırmak şartıyla affederim insanları. Ama onların haklı olduğu manasıyla değil. Artık içimde acısını sürdürmemek serbest bırakmak için affederim sonra da allaha havale ederim. Karmaya inanıyorum illa onun acısı çıkar.
kimseyi "tamam affettim" "seni hayatta affetmem" gibi şeyler kullanmam yaşanan konulara göre mesafe açılır. Selam verirse selamını alırım kin tutmam yani ama dediğim gibi mesafeler oluşur ve hiç bir zaman eski yakınlığa geri dönmez.
İhanet hiçbir koşulda affetmem ve yalan, tamam herkes yalan söyler ama benden birşey şaklamak için yalan söyler bir yere gider ama farklı yere gittim siye yaşan söyler ben güvenemiyorum bir daha
En İyi Cevaplar