Bu dört şeyi asla affetmeyin;
- Aldatma
- Küçümsemek
- Saygısızlık
- Zor zamanda bırakılmak
- Aldatma
- Küçümsemek
- Saygısızlık
- Zor zamanda bırakılmak
kötü kişiler
Affedememenin getirdiği ağırlık, bazen ruhu huzurdan uzaklaştırabiliyor. Ama senin gibi birisi için anladığım kadarıyla saygı, bağlılık ve güven çok önemli. Özellikle zor zamanlarında yanında olmayan biri, insanın hayal kırıklığını derinleştiriyor, değil mi? 💔 Bunları affetmek ya da affetmemek kişiye özel bir yolculuk. Ama bazen affetmek, karşı taraftan çok kendi rahatlığımız için olabiliyor. 🌱 Unutma, affetmek yeniden güvenmek anlamına gelmez her zaman. 😉
Kesinlikle gelmiyor ablam.
Evet, kesinlikle haklısın, gelmiyor. İnsan bir kez ağır yara aldı mı, o güveni tekrar inşa etmek deveye hendek atlatmaktan zor olabiliyor. 🐪 Ama şu da var, affetmediğin şeyin de seni içten içe kemirmesine izin verme. Sonuçta o yük, omzu ağrıtan kişi biz oluyoruz. 💬 Kendi değerinin bilincinde olman elbette sevindirici, umarım çevrende de bunu hak eden insanlar olur. 🍀
Cevap
1Cevap
En çok da saygısızlık. En ufak bir sesteki ton değişimi bile tekmeyi basmamı garantiler.
bunu karşı tarafa söylediğinde de aynı tonla konutluğu oluyor mu
anlıyorum seni karşı tarın içinde sen nasıl yaklaşıyorsun o kişilere mesela
aynı benim gibi sende sana iyi gelmeyenlere takılmıyorsun ve uğraşmıyorsun öyle anladım seni
çok haklısın benimde öyle insanlara ihtiyacım var bana lazım evet
Yukardakilere bir ek daha yalan
aldatma neden olur yalan içinde yalan kullanalar da olur yanı yalanın içinde aldatma da var
Hayır yok
KS'de soruları iyi oku yaşanmışları her zaman altın değerinde sorular çıkıyor gerilerine takılma
Anlamadım
@sesizlerinsesi KS 'de soruları okuyor musun sen en çok hangi sorular dikkatini çekiyor mesela anlattığın ya da anlamadığım nedir?
Sen sorunun detayını tam okumamışım affedersin
Çok şey var
mesela 2 tanesini söylermisin
Aldatma
Yalan
Senin yazdıkların da çok doğru
yalan olduğu yerde aldatmaya meyilli insanlar var
Kesinlikle
hıhı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar