Hayatta hiçbir şeyi kendime dert edecek, affetmeyecek kadar önemsemiyorum. Yaşantılarımız zaten yeterince zor. Bir de neden bana karşı yapılan bir hatayı affetmemek ile ödüllendirip kendime ekstra yük edeneyim ki? Birazcık zamanla her şeyi affederim. Unutmam ama affederim.
Merhabalar 🎈 “Asla” demem kolay kolay ama konu affetmeyeceğim şey ise bu konuda “asla affetmem” derim. Çünkü zamanında da affetmeyip tek kalemle silmişliğim var insanları; umrumda olmaz. O yuzden asla affetmeyeceğim şey yalan ve ihanettir. Bana ; benim hayatıma zararı dokunan bu iki şeye zerre tahammül edemem. Yalanın pembesi beyazı artık her ne rengi ile karşıma gelinse dahi affım yok. İhanet zaten tek kalemde siliceğim bir hatadır, gözüm görmez, hayatımdan siler atarım. Hani önüme dünyaları serseler misali; umrumda olmaz; ne affedip şans veririm, ne de yumuşarım. Benim gözümde ölüdür öyle insanlar..
Ben affederim ya, çok salakk biriyim bence affederim. Biraz zor affederim ama sonuç affederim yani, affetmiyeceğim birşey yok benim. Belki çok canım yanarsa içime sinmezse affetmeyebilirim, içime sinmedi içinde biraz zaman geçmesi gerek sanırım.
Affetmeyeceğim şeyler var ama asla affetmem diyemem hiç biri için. Hayat şartları ne getirir ne götürür bilemezsin. İhaneti bile yeri gelir affedersin Hem Allah bile her şeyimizi affediyorken biz kim oluyormuşuz da asla affetmiyormuşuz..
Aldatmadır, yalandır. Bunlar bence tartışılır kavramlar, o dönemde geçirdiğin süreç arandaki belki de iletişim kopukluğu vs gibi bir çok sebebe bağlanabilir. 🙌🏻 Ben yalnızca gerçekten sevdiğim ve değer verdiğim insanların beni mental ya da fiziksel olarak bi anda kötü olduğum bir anda bile isteye yalnız bırakması ya da yanımda olmaması durumunu affetmem.🙋🏻♀️
ihanet hainlik ve yalanı affetmem :) aklıma bir şarkı geldi bak şimdi :D tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmemmm
Şiddeti affetmem. Ki istesem de affedemem. Çünkü bana şiddet uygulayan birini duygusal olarak affedebilmem mümkün değil. O kişiye karşı nefret, soğuma duygusu esir alıyor beni.