• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Esrar kullanan nasıl olur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
esrar kullanan birinin hareketleri nasıl olur hiç birşeyi umursamaz değer kıYmet bilmeyen birimi olur psikolojisi nasıl olur
Esrar kullanan nasıl olur?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• iyimiböyle14
    iyimiböyle14 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

alayınızın bilmediği bişey var yanlız.esrar yaklaşık 70-80 sene önce yasaklandı amerikada o zamanlar devletn gelirinin %35 i alkollü içecekler sağlıyoru meksikadan amerikaya göçler başladıktan sonra meksika halkının amerikaya soktugu esrar tabri caizse patladı gitti ve alkol satışlarında büyük düşüşler gözlemlenmeye başladı.bunun üzerine amerika narkotik diye bir kuruluş kurdu ve esrarın aslında çok kötü bişey oldugunu söyledi ve esrar yasaklandı bunun üzerine amerika büyük güç oldu diye bütün devletlere bunun zorunlu oldugunu anlattı ve bizm devletlerinde işlerine geldi tabi.gelgelelim günümüzde esrar tüketmine.esrar sadece bir bitki değildir esrarın bir alt kültür oldugunu hiçkmse reddedemez.şimdi gelelim sevglinin esrar kullanmasına eğer yeni başladıysa kilo artışı olur çünkü esrar tarihten buyana iştah açıcı olarak kullanıldı ve acayip derecede doyumsuzluk hissi verir öyleki gırtlagına kadar yesen doymassın.kullanmadıgı dönemlerde gözlerinn altında torbalar olur ve bu torbalar parlar.onu gördügünde kafa yaşıyosa gözlerinin beyaz olan yerleri kanlanmıştır yanı kırmızı olur.umursamaz ve duygusaldır acayip paranoyaktır egosunu tatmn etmey sever kendisi konuşur ama senin ona sordugun soruları yanıtlamakta güçlük yaşar kşye göre ten rengnde sapmalar olur solgunlaştırır türkiyede satılan esrarların kalitesi düşük oldugu için fazla bişey anlayamassın ama içici kendini muhabbetiyle bile belli eder örnegin ( ayıktınmı,ayıkıyomusun ne demek istedigimi,zarbo,zivana,çarşaf,dalga) gibi kelimeleri gün içinde kullanır çogunuzun ilk defa duydugu kelimeler bile olabilir. Ama içiyorsa onu sakın bırakma nedenmi kendimden biliyorum sevgilim uyuşturucu içtigim ögrenmeden önce haftada 20 liralık esrar bana yeterdi ögrendikten ve beni o* çocuguyla değiştikten sonra günde 150 liraya çıktı uyuşturucu masrafım ve hap kullanmayada başladım.onu terketme sürekl yanında bulunmaya çalış ve ona bunu bırakmak zorunda oldugunu söyle bırakamıyorsa bile terk etme bu duyguyu çok iyi blirim. kusurum varsa affola kardeşim ( bırakma )

11
    2 Yorumla
    • ayaktaolenadammm
      ayaktaolenadammm
      +1 yıl

bana yardım edermisin?

Yorumla
    • Aresx12
      Aresx12
      +1 yıl

Dostum nereden temin edebilirim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Pikachu4142
    Pikachu4142 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

6sene uyusturucu kullandim esrar olsun. Hap olsun bonz. katkili kubar kullandim kucuk yasta tanismamin sebebidir belki bunlarin hepsinin kullanmami ona bagliyorum ilkde hersey cok guzel zewk aliyosun guluosun hele o kapagi dusurmenin tadini anlatamam :D muptezeller iyi bilirr ama gelgelim bu sure 3 5 ay sonra ictigim her zaman bida icmicem dedim ertesi gun ictim bu bole senelerce dewam etti bide hic bole bisey dememis gibi dawraniyosun isin garibide bu iciosun aksami gene ayni ulan dun aksam aynilari dedin kendine genemi ayni ayni onune gecemiyosun baba bu olay bole benim gibi kullanlar icin diyorum ben 3 4 kapak alir kafayi yasar yemek yer bida cekerdim aksama kadar 4 5 sigara tek basima icerdim mariana simdi burda herkez prof herkez anlatio ya lavuk sen aksamlari 1 sigara iciosun o ictigin sigariyada 8kisi donuyosun cektigin o 1 dumanlada takla atiyosun sonra gelip buraya esrar da bisey yok esrar bagimlilik yapmaz cart curt diyosun git otete bayil muptezel. Beynini yedirtir esrar adama onsuz biseyin olmaz onsuz hareket edemessin esrar icen sevgiliniz arkadasiniz varsa size zarari dokunmaz ama evlendiniz zaman ayni evde yasamaya basliyinca 100 bimilyon dokunur. Kesinlikle evlenmeyin. Neden derseniz gitgelleri kafasinda cok olur icse sikinti icmese daha buyuk sikintidir yani Kulananlar kizabilir birakin baba birakinda o beyninizin rahatlini yasayin cekiosun gozler dusuo yorguna bagliosun ne gerek war ne yani en iyi kafa bos kafadir ben bunu bilirim. Birakmak icin 1tane sebebiniz olsun yeter tum uyusturucular icin gecerli ben biraktiysam herkez birakir sigara dahi icmiyorum bide ayni anda birakirsaniz bonz icen mariana icen kubar icen kisiler sigarayida ayni anda keselerse sigara daha agar basar beyinde onu dusunmeye firsatiniz olmaz deneyin kardesinizi dinleyin yapmayin harbiden sen uyusturucu icerek kendine verdigin zarari disardan gelip bir allahin kulu sana veremez yapmayin kendinize bunu birakmak istiyen arkadaslar mesaj atabilir yardimci olurum herzaman. Herkonuda

6
    5 Yorumla
    • Birumutturuasamak
      Birumutturuasamak
      +1 yıl

Benim esimde cocuklufundan beri bonz jam roj marina iciyor degalarca dedim icme icti anneme gttim icti 8 aylik hamileyim evkadin icin icm3 dedim icti icti dobdu zor bisey 8 dosyasi var adli konrrolu var 2 de ayri denerimi var bide cezasi geldi ama haka ayni calismiyor evladnin rozkini yiyor ben iki canli halimle bunlarla ugrasiyorum herkesw distan bakinca kolay geliyor ama yasayinca kolay olmauyor

Yorumla
    • Rofboss
      Rofboss
      +1 yıl

14yasimdan beri iciyorum Şu an nerdeyse 31 yasindayim birakamiyorum birakamiyorum birakamiyorummm onu icmeden duramiyorum kendi kendimi yalnizlastiriyorum esrar icilmeyen ortamda sklyorumm hayatim felc olduu birden nasil biraktinn nasil dayandinn ve kotu hissler ile nasil bas ettin neler yaptin meselaa biraz yardimci ol pskologa da gidiyorum her hafta bana kendinle yuzles deyip duruyor ama zorlaniyorumm pskolojik sorunlarim da var zaten birakirsam daha kotu olurum dusuncesi olusuyoo

Yorumla
    • Adsızzxxx
      Adsızzxxx
      +1 yıl

Yardım?

Yorumla
    • Oguzcoskun0
      Oguzcoskun0
      +1 yıl

Bana yardımcı olurmusun kardeşim

Yorumla
    • Tatliskoikizlerburcu
      Tatliskoikizlerburcu
      1 yıl

Bana özelden anlatir misin nasi viraktigini yardımcı olur musun

Yorumla
  • kadersiz06
    kadersiz06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Çok sevdimm.. Değer verdim.. O kadar bağlandım kii hatta.. umursamaz ve beni merak etmediği için kendini ağırdan alıyor sandım hoşuma gdiyodu diyodum ki kendi kendime bana böyleyse diğer kızlarada bu şekilde davrandı ve ben bu çocuğu değiştiricem yapıcam bunu dıyordum.. Fazla görüşmk istemezler.. Kıymet bilmezler.. Akıllarına cok zor geliriz. günde 2 defa görüştüysen telde öp tepene koy. mesaj asla atmazdı.. Alışmıştım. buluştuğumuz zamanlarda yüzüme bile bakmazdı sevdgm icn sabrettm. gözlerinin altı mor gözlerinin içi kan çanağıydı.. Hatta bigün sen bişey mi kullanıyosun diye sorduğumda beni terslemişti. nasıl böyle bişey düşünürsün demişti. Sonra bnde inandm.. Aradan zaman geçti yne umursamazlıklar devam ediyordu. Ve surekli dikkatsizliği yüüznden kazalar yapıyodu. ölümlerden döndü. Bigün ayrıldım sebebini sordu ve sen bişeye bağımlısın benden bugüne kadar sakladın kandırdın beni dedim :((( snra aradı sesi titriyodu öğrenedenn işte sonunda dedi. seni seviyorumm ama bırakamıyorum dedi.. cok denedm ama olmadı dedi.. ben hıçkırıklara boğuldummm... ben ona kıyamazkenn o kendine nsıl bunu yaptıı nden yaptıı diyee kafayıı yedimm.. bu olay yeni yaşandı 1 ay bile olmadı ama hala aklımm onda elinden tutmakk yardımcıı olmak istiyorum.. Bigün beni aradı annenlere kmseye söyleme dedi.. Tedavi olcaktır düzelicektir diye düşünceleree girdimm o kdr mutlu oldum kii .. Hala cok seviyorumm.. Ama yolun başında anladysanız hiç devam ettirmeyinn.. Çok zor bişey Allah kmseye yaşatmasın.. Evlillgimize az kalmıştı ama olmadıı nasipp değilmişş.. Hala Çok seviyorum onun için üzülüyorum gözyaşı döküyorum ama öyle birşymiş ki tedavisiz bırakmak zormuş... Dua ediyorum her gece onun icin..

2
    4 Yorumla
    • Wingmanz
      Wingmanz
      +1 yıl

Esrar bırakılamayan birşey değildir, paran bittiğinde ister istemez bırakırsın sıkıntı yok, öyle tedavi falan boş hikaye, bağımlılık yaratma yüzdesi alkolden çok daha düşük olan bu bitkinin arkasından hiç birşey araştırmayı bilmediğiniz için saçma sapan yorumlar yapmayın. Yeter ak

Yorumla
    • Yuto111
      Yuto111
      +1 yıl

@Wingmanz aynen öyle esrar içen adam akıllı adamdır hapa roja bulasmatiktan sonra problem yok. Esrarın bağımlılığı olmaz keyif için içilir. Bknz 4 senedir aralıksız

Yorumla
    • Özkan1zmş
      Özkan1zmş
      +1 yıl

Ona neden aşık oldun

Yorumla
    • berduşt
      berduşt
      +1 yıl

@Wingmanz sanırım arkadaşımızın sorunu eroin olabilir. Yoksa dediğin gibi ot candır

Yorumla
  • hainsin
    hainsin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

esrar kullanan kişi gözler kancanağı olur gereksız olur hersey onun ıcın sıgara ıcısındende anlarsın dumanı uflemesınden ızmarıtı cekısınden deger vermez ayrı bı dunyası devamlı dalga alay anı sınır cıkısları vs vs

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

25

Cevap

• marijuanaçanakkale
    marijuanaçanakkale Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Arkadaşlar hepinize merhaba. Öncelikle sayfada olur olmaz görüşler ve yorumlar gördüm. Kimyasal kullanıyosan yandın tedavi şart gibi bidurum. Kesinlikle kimyasal kullananları kınıyorum. Özellikle bonz kullananları. Saçma sapan 15 dakikalık bir kafa için hayatınızdan vazgeçiyosunuz. Ama ot öylemi:) alırsın kafa dengi kankanı atlarsın arabana çıkarsın manzarası olan kimsenin olmadığı bir tepeye tabi gece olursa daha güzel olur :) sararsın abi ağız tadıyla araptan baba bir üçlü alırsın sigarandan bir nefes bir yudumda efes :) hele ki yaptığın sigara marijuana ise senden kralı yoktur :) açarsın arabadan sağlam basslı bir club müziği dayarsın sesi sona yaşarsın o mükemmel kafayı ve mutluluğu. Ot içen adamdan zarar gelmez. Ama kimyasal kullanan adamdan uzak durun onu bulmak için herseyi yapabilir eğer ki çok müptezelse. Ot içen adam öyle mi :) para biterse otta biter:) günlük yaşantısına devam eder. Denk gekirse bir iki nefes alır işte :) kesinlikle kimyasalla otu aynı kefeye koymayın. Eğer bir adam sadece ama sadece ot içiyosa bilin ki bu adam kaliteli bir adamdır eğlenceli bir adamdır muhabbet bir adamdır delikanlı adamdır. Tekrar söylüyorum bu sadece ot içen adam için geçerlidir. Ot içen adam zeki olur :) ben mesela çok içki tüketmeyen bir insanım sigaramın yanında sadece 1 2 bira içen bir adamım. Mesela içki alışkanlığı ot alışkanlığından daha kötü bişey. Size şöyle bir örnek vereyim. İçki müptelası olan bir insan ger türkü içkisini bulur gider köprü altında dahi olsa o bok gibi kafayı yaşamak için cebindeki sın 10 lira olan ekmek parasını verir. Ama ot içen insan öyle değildir. Ot içiciliği sadece bir keyiftir. Paran varsa içersin yoksa içmezsin. Ama bonz taş şeker öyle değildir. Allah kimseye nasip etmesin. Yani diyeceğim şu ki al kankanı git en sevdiğin yere yap bir sigara (marijuana) olmasını dilerim aç arabandan sağlam bir müzik arkadaşınla eğlenmene bak;) sonra git evine paşalar gibi yat tv seyret. ya da Sevgilin varsa 3 saat seks yap:)

7
    6 Yorumla
    • yflower
      yflower
      +1 yıl

klasik ot bagimlisinin kendini savunan yazisini okudunuz===iste ot ile bu kafalara ulasiyorlar///. PARA KISMI ile bas etmenin yolunu saksidfa yetistirmekte bulur bunun muptelasi///yaninda olan olmayana verir... yuzuk kardesligi gibi ot kardesligi gecerlidir yani.. kimde mal varsa o sarar sigara elden ele gezer////////biraksana goreyim?

Yorumla
    • marijuanaçanakkale
      marijuanaçanakkale
      +1 yıl

Unutmadan sigaranı sardıktan sonra ikinci dumanda bu müziği yükses sesle sağlam bir tesisatta dinle 😉
      Furkan Sosyal Hakan Keleş - Twisted ✋🏻

Yorumla
    • marijuanaçanakkale
      marijuanaçanakkale
      +1 yıl

Ot bağımlılığı diye bişey yoktur. Ot insanı hiç bir zaman krize sokmaz varsa içersin yoksa içmezsin. Senin iradene bağlı bir durum bu. Kısaca şunu söyleyim arkadaş. Paran varsa ot içersin yoksa 10 liraya bonz içip şeker atıp şapma sapan kafalarla hayatını bitirirsin. Justin Timberlake'in bir sözü vardır 'ot içen insan içmeyen insandan 10 kat daha şanslı'

Yorumla
    • berduşt
      berduşt
      +1 yıl

Çoğunluk olarak haklusın xD

Yorumla
    • Canakkaleqwe
      Canakkaleqwe
      +1 yıl

Sana ulaşabilir miyim?

Yorumla
    • Marskiziiiii
      Marskiziiiii
      +1 yıl

Aynenn :) o arabada bagira bagira sarkinida solersin sonra eve gelince basim agridi hava soguk:)))

Yorumla
  • Mrs69
    Mrs69 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bizzat kullanan birisi olarak yaziyorum. 26 yasinda bayanim universite okuyorum yurtdisinda. Ayni zamanda isimi sirketimi kurdum. Duzenli olarakda yüzmeye giderim. Esrar yani kenevir otu korkulacak bir sey degildir. Kisiliginize gore degisir eger siz bagimli olmaya meyilliyseniz. Telefona sosyal medyaya da bagimli olursunuz. Veya yemek yemeye, sigaraya veya bir insana veya alkole. Ama hayatinizin kontrolunu kimseye kaptirmayacak karakterdeyseniz sizi esrar da yenemez. Oncelikle esrarin zararlari alkol gibi degildir. Kenevir otu esrar ictigi icin adam öldüren, siddet gosteren birisini asla göremezsiniz duyamazsiniz. Alkol etkisinde yaparsiniz ama esrarla asla. Ennn kötü çarpsa çarpsa sizi uyutur agirlik verir. Ikinci onemli konu ise Esrar keyifli birseydir BOKUNU cikartmamak gerekir. Kendini hafif uyusmus hissedersin, gözler kisilir gibi yorgun bakar, cesidine gore uyusma etkisi de degisir, hafiften uyusturur etkisi kisa surer yine otuna göre degisir etkisi gecince bi firt daha cekersin yavas yavas icersin o sekilde. ama hersey tadinda guzeldir. Bu tadi tutturabilen keyfini alir gerisi mala baglar. Ben acikcasi haftada 2-3 kez iciyorum birer adet oda aksam yogun bir gunun ardindan netflix veya arkadaslarla keyifli muhabbet icecekler yiyecekler esnasinda bomba keyif aliyorsunuz. Veya tatilde plaj kenarinda dans ederken, parkta piknikte. seks hele muthisss oluyor. Bazen 2-3 hafta 1 ay icmedigim oluyor aramiyorum da. Cunku bagimli degilim. Bagimlilik sizinle ilgili tamamen. Gece yatarken dislerinizi * direk o problemi cözmenize yardimci olur. Yatmadan 2-3 firt cekip yatarsaniz agzini acik uyursunuz kaslariniz gevser cunku. Tabi kenevirin kalitesi coook onemlidir. Sindirimi hizlandirir surekli cise kalkarsiniz ama inanilmaz da istah acar. Ben 7 kilo aldim son 1 yilda. Cunku gunduz asla icmem islerime ve gunluk hayatimdaki islerime konsantrasyon ve dikkatim asla dagilsin istemem ama aksam olunca o keyfe bayiliyorum muzik esliginde, tabi aksam aksam yedirdigi icinde cok kilo aldiriyor. Ben icenlere sesleniyorum, arkadaslar bokunu cikartmayin hic bir seyle en önce en kiymetli sizsiniz ve gayretinize basariniza iradenize engel olucak hic bir seye izin vermeyin. Izin vereceginiz ortam ve vakitleride kendiniz yaratin, hersey kontrolunuzde olsun. Güle oynaya keyif icin ictiginiz birsey olsun. Karalara baglamak icin degil. Eger derdiniz varsa da, cok iyi biliyorsunuz ki derdinizi ne esrar ne baska bisey cozecektir. Çözecek tek sey yine sizin kendi çalismalariniz ve çabanizdir. Kendinizi cok sevin ❤️

3
    2 Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      1 yıl

Heyy bişe sormalım

Yorumla
    • Aslanyigitxx
      Aslanyigitxx
      2 ay

Bana senin gibi kız lazım acil

Yorumla
  • Olayadam
    Olayadam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Esrar kullanıyorsa bir insan, yapması gerekenleri aksatarak yapar. Esrarın uzun süre kullanımda insan hayatına yapacağı en büyük etki herşeyi erteler hale getirmesidir. Esrar kullanan bir insan diğer şeyleri erteler ve o gün icmek için biraz daha esrar bulmanın peşine düşer. Esrar kullanan bir erkek arkadaşın varsa şanslı olduğun durumlarda vardır. Esrar içen erkek, senden ayrıyken başka kızlara vakit ayırmaz. Daha doğrusu ayıramaz. Onun için esrarı bulmak ve onu içebileceği yer, arkadaş ortamı, dostlar gibi değişkenleri belirleyip gereğini yapmak, bir kızla tanışıp onu yatağa atmaya çalışmaktan daha önemli gelir. Esrar tabiki bırakılabilir, fakat esrar içen birisi, esrarı bırakmak istermi o kısım karanlıktır. Eğer esrar içmezse olumsuz olaylar müptezeli yorar. eğer içerse, müptezel olayları yorar. Bu hayatı galesiz yaşamayı başarabilenler, karşılaştığı olaylarda daha az yorulurlar. Esrarsa galesizliğin hat safhada olması demektir. Esrarı gerçekten bırakmak isteyen birisi bırakır fakat beyinde bitirmek gerekiyor. Bilmek gerekiyor ki, esrar kullanan birisi erteliyor, ilk başta esrarı bırakmayı erteliyor. Bunun bilincinde olup esrar içmeyi ertelemeyi başarmak gerek. Son olarak esrarı içen kişi tek başına değil, birlikte içtiğin kişilerle aynı anda bırakmaya çalışılırsa işte o zaman daha kolay bırakır.

0
    0 Yorumla
  • Ahmet1595
    Ahmet1595 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Hakiki esrar içen insan sigara gibi içmez bu onun devamlımı yoksa aralıklımı içtiğini gösterir , içtiği zaman çok hafif hisseder ve konuşması yükselir alçalır hep böyle devam eder 5 dk sonra oturmak ister , otrduğu anda uyumaya çalışır ama oradan herhangi bir ses geldiği zaman o sesi düşünür , misal nasılsın sorusuna acaba iyimiyim neden bunu sordu bana , sözün derinliklerine iner yanında biri oturuyosa bir an başka bişey düşünür , o düşünce geçince acaba yanımdaki kişi gittimi diye aniden bir heycan yapar yanında bulursa rahatlar sonra 5 dk sonra yne aynı , ama bulamazsa nerde ne oldu gibi kendi kendine sorular sorar , kafayı biraz kaldırmaya çalışsa kaldıramaz o an midesi bulanır , aniden kaldırırsa biri yardım ederse o an mide bulanır hemen geri geçer , yürürken dengelemeye çalışır vücut hep sol tarafa atar kendini çnkü beyninin sağ tarafı o an iptaldir. ayran , çikolata gibi bişey yedirmek saçmalıktır , acı biber onu yarım saattde dengeye sokar. Psikolog Ahmet sağdıç iyi günler.

3
    2 Yorumla
    • SuperLemonHaze35
      SuperLemonHaze35
      +1 yıl

hocam bunları neye dayanarak söylediniz bilmiyorum ama ben hayatımda sizin anlattığınız gibi bir ot kafası görmedim duymadım kullanılan sözcüğün derinlerine girme olayı doğru boktan bir ortamda takılıyorsan neşe muhabbet falan yoksa ama mide bulantısı gibi bir olayı ilk defa duyuyorum köpek gibi yarını yokmuş gibi içen bir ''arkadaşım'' da bile mide bulantısı duymadım.

Yorumla
    • Hsynnhdueuw
      Hsynnhdueuw
      +1 yıl

@SuperLemonHaze35 sen hiç 15 sene önceki zehir sigaraları içmedin hiç demekki kapak alıp kovanın üstüne kusanlar ayılanlar bayılanlarr

Yorumla
  • slowtal
    slowtal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

merakedenler ve soruyu soranlar için daha rahat anlatabilmek için örnek olarak esrar kullanan bir sürü ünlü var onların hayatına bakabilirsiniz müslüm gürsesi eşi müslüm gürsesin kendisiyle aşırı ilgilendiğinden bahsetmişti geçenlerde bir yazıda
    bir arkadaş yukarda net cvp vermiş param olmayınca bırakıyorsun diye😂😂😂 diğer uyuşturucular be hatta sigara kadar bile bağımlılık yapan bişey değil ama krakter meselesi var diye sabah öğlen akşam devamlı içersen geçici mallıklar yapabiliyorsun esrardan değil sigaradan kurtarmalıyız kendimizi

4
    0 Yorumla
  • WeedCash
    WeedCash Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Esrar içen insandan zarar gelmez kimseyle bir sorun yaratmaz kendi tribine duser gider akrabalarindan vb. Para bulmaya calisir ve tek basina esrarini alir oturur icer. Asiri derecede sizofrenlerin anlayacagi dilden konusur etrafindaki insanlarin konusmalarinda hal ve hareketlerinden kendine pay cikarir üstünde alinir ona garip gelen konusmalari cunku kendi kafasinda cok ilginc seyler bulur. BUNLARIN HEPSI GERCEKTIR KENDIMDEN BILIYORUM DAHA DOGRUSU KENDIMI ANLATTIM AMA BIRAKTIM DENETIMLI SERBESTLIK ALDIM YAKALANDIGIM ICIN BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM VAKIT AYIRIP OKUDUYSANIZ TESEKKUR EDIYORUM

11
    0 Yorumla
  • kallavistanyalılaştı
    kallavistanyalılaştı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

o tür şeylere hiç merakım olmadı ama mantığımın yettiği kadar bilgimle harmanlıyıp açıklıyayım sana.

esrar aldığında yüksek ihtimalle yabancı madde girdiğinden dolayı vücuda,vücut elbette saçmalıyacak..bunu takip eden ilk dakikalar sonrası beyin ön lobu ve amigdala(davranışların,korkuların,alışkanlıkların yeri) devreden çıkıcak ve sen sağ lobunla hayatta kalmaya başlıyacaksın..bu şu demek hayallerde olucaksın..tüm bastırılmış duygularını hayali değil gerçekmiş gibi hissedeceksin..ortalama 10 saniyede 1 kendini başka bir psikozda bulacaksın..vücudundaki miktar yavaşça düştükçe sol beyin ve amigdala tekrar devreye girecek ve toplumsal masken ve bilincinle tekrar kendi NORMLARINA döneceksin..alışkanlık ve diğer safhaları konusunda pek bilgim yok..

3
    2 Yorumla
    • argunahsen
      argunahsen
      +1 yıl

ben kafasını böyle bilinçli yaşayan görmedim üstad helal olsun:)

Yorumla
    • berduşt
      berduşt
      +1 yıl

@argunahsen hahaha

Yorumla
  • Gökbörü46
    Gökbörü46 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Herkes kendi kafasından ufak tefek bişeyler Yazmış @kallavistanyalılaştı en doğru çözümlemeyi Yazmış bence. Esrar içen insan nasıl olur? Sorusunun cevabı içen insanda biter. Fiziksel etkileri hemen her insanda aynı olsada Davranışları kişiliğine bağlıdır. içen kötüdür yanlıştır diyemezsin iyide diyemezsin. Uzun süre kullanımda beyinde Kalıcı hasarlar bırakabilir ama kısa süre veya Aralıklı kullanımlarda kişiliğinin ve günlük Yaşamının değişeceğini düşünmüyorum. devamlı kullanan biri değilse anlayamazsın ama eğer müptezelse yürüyüşünden bile anlarsın diğer uyuşturucular gibi gözaltına felan etki etmede fazla etki etmez. Ama konuşması duruşu bile anlamana yeterli olur bence kardeşim.

2
    0 Yorumla
  • matematikzede
    matematikzede Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Aklını kullanabilme yetisi gitgide düşer mantık aranmaz davranışlarda.umursamama kıymet bilmeme gibi kavramlardan söz dahi edemezsin onun dünyası başkadır.Allah kimseyi düşürmesin

5
    1 Yorumla
    • melankolia
      melankolia
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • XAmorin
    XAmorin Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Çok ağır ve gereksiz hareketleri olur.Ama ne kadar sıklıkla içtiği önemli.Eğer az içiyorsa zor anlarsın.Çok içerse göz çevresinden veya göz altından anlayabilirsin.Tiryakisiyse sana zarar verebilir.Hele ortamı varsa tek esrar kullanıyor zannetme.

0
    0 Yorumla
  • Canxan
    Canxan Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

link

0
    0 Yorumla
  • darknet
    darknet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

the walking dead'daki virüsü kapmış yaratıklar gibi. bir nevi zaten vürüs kapmış oluo :) hep istio o açıdan :D

2
    0 Yorumla
  • yflower
    yflower Takip Et
    Yoda Yaş: 59
    +1 yıl

muptelasi ile evlenmeyi unut cunku kisirlik yapiyor///birakmadan sperm kalitesi duzelmez///devamli baska kafalar yasadiklari icin///dediklerini yanlis anlayabilirler vs//

0
    0 Yorumla
  • bastiyan
    bastiyan Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl
    Diğer konusunda 314 cevap paylaştı.

En az cümle ile özetliyorum...

o maddeye başlayan her kez çözülmeye başlıyor

0
    0 Yorumla
  • easlan
    easlan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Esrar kullanıyorsa ver yolu gitsin yeğen ne aldırış ediyorsun...

2
    0 Yorumla
  • kıvılcım345
    kıvılcım345 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Keş bir arkadaşımın bana söylediğine göre kullanınca kendini çok hafif hissediyormuşssun aşırı rahat oluyormuşşsun.

1
    0 Yorumla
  • Apexsi
    Apexsi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

esrar kullanan kişinin ruha haline kullanış biçinine miktarına ve malın kaletisine göre değişiklik gösterir

1
    0 Yorumla
  • gone_with_the_wind
    gone_with_the_wind Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

link

0
    0 Yorumla
  • korjan
    korjan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

esrarın dozuna bağlı ama genelde 6-7 bira ictiğinde hafif kafa yapar ya öyle filmlerdeki gibi kendınden gecmıon. dozuna bağlı ama

0
    0 Yorumla
  • melankolia
    melankolia Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

bi halta yaramazlar ,kendini delikanlı maco tanıtırlar o kadar ne aile takar ne es ne dost

2
    1 Yorumla
    • atsizat
      atsizat
      +1 yıl

Ne de o onları takar

Yorumla
  • Blackspace
    Blackspace Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Halsiz gibi görünür, gözlerin altı mordur genelde, ne dediğini bilmeden saçma sapan konusur, istemsiz hareketlerde bulunur.

0
    5 Yorumla
    • pisuvarRomantiği
      pisuvarRomantiği
      +1 yıl

Keş misin?

Yorumla
    • Blackspace
      Blackspace
      +1 yıl

Evet nerden bildin pisucuğum :)

Yorumla
    • pisuvarRomantiği
      pisuvarRomantiği
      +1 yıl

Gel beraber çekelim otu nargileye çakarız kafa kafa kafa :)

Yorumla
    • Blackspace
      Blackspace
      +1 yıl

Tabi yaa :)

Yorumla
    • dsherseri
      dsherseri
      +1 yıl

şu an anlatıgın gibiyim

Yorumla
  • pembepotin
    pembepotin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

üst kat komsum kullanıyo ve ben cok korkuyorum asla karsılasmak bıle ıstemıyorum,ifadesızce bakıyo ve ürkütüyooo korkuyorummmmmmm

0
    0 Yorumla
  • bilemessin
    bilemessin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl
    Diğer konusunda 434 cevap paylaştı.

hiç bişi olmayanda var sekilden sekile girende degişir yanii

0
    0 Yorumla
  • KillKiss
    KillKiss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Hayvan gibi yemek yerler, gözleri kırmızı olur. Davranışlarında ise bi umursamazlık olur tabi.

1
    0 Yorumla
  • Karadüşş
    Karadüşş Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Esrar içen bir insanın hareketleri. Normal değildir kendini mahçup hisseder ama çok sevgi dolu bir insan. Olur karşısındaki bir bayana hemen aşık olur.

0
    0 Yorumla
  • prenses_nur
    prenses_nur Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Renginden bunu anlaman mümkün.

0
    0 Yorumla
  • AyPrensi
    AyPrensi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

esrarlı gözler olur :D

1
    0 Yorumla
  • spagetti
    spagetti Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Esrarkeş olur işte :(

1
    2 Yorumla
    • Lusacan
      Lusacan
      +1 yıl

Einstein was here

Yorumla
    • spagetti
      spagetti
      +1 yıl

Kırdın lusa :(

Yorumla
  • Yardinciol
    Yardinciol Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Bende yardim istiyorum

2
    0 Yorumla
  • kardanadamxx
    kardanadamxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

kafası guzel olurrr :p

0
    0 Yorumla
  • Ümraniye39
    Ümraniye39 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

Arkadaşlar ümraniyede tanıdık var mı

0
    0 Yorumla
  • tirtil1234
    tirtil1234 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 63%
    +1 yıl

Allah yardim etsin

0
    0 Yorumla
  • Adsızzxxx
    Adsızzxxx Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Yardım?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hasta olur

0
    1 Yorumla
    • Marskiziiiii
      Marskiziiiii
      +1 yıl

Seniçmiyon ya hicccc hasta olmadinmi 🤔

Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Esrar kullanan nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kırlar soruyor da xper nasıl kullanılır? 3 cevap verildi
Ot kullanan nasıl davranır? 13 cevap verildi
Esmerde kına nasıl olur? 4 cevap verildi
İŞTEN ÇIKARILMA HAKKINDA? 6 cevap verildi
Ümraniye nasıl bı yer? 5 cevap verildi
Yardimmm ne iciyodur ne kullaniyodur? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide her şey yolunda görünürken partnerin aniden ortadan kaybolursa ne yaparsın?
  • Anayasa Mahkemesi’nin süresiz nafakayı iptal etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sabah insanı mısın, gece kuşu mu?
  • Öfkenizi nasıl dindirirsiniz?
  • Yaptığın işe göre, sen ne erkeği veya kadını olurdun?
  • Türkiyede hangi bölgedensiniz aslen?
  • Ömrünün sonuna kadar beyaz saten giysiler, ya da pembe sportif giysiler giymek zorunda olsan hangisini seçerdin?
  • Hayatınızda gerçekten güvenebildiğiniz biri var mı?
  • Patlıcan hariç bunlardan hangisini yersin?
  • 04.32 geceye bir şarkı bırakalım. Bir çift kulaklık sınırsız hayal gücü?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨