9.5 senedir çalıştığım işten yılbşında çıkarılıyorum bugün elime ibraname ulaştı imzalamadım daha. Tazminatım ödenecek. Ama insan kaynakları istifa mektubuda yazmamı istedi çıkarılma durumunda istifa mektubu mu imzalanıyor anlyamadım
İstifa edersen tazminat nasıl alacaksın , o zaman sen bırakmış oluyorsun seni çıkarmış olmuyorlar. Ayrıca tazminat hesabına yatmadan bütün haklarımı aldım , yazan belgeye imza atma ne olur ne olmaz. Sen sağlam bilgisi olan biriyle bu konuyu araştır.
Ah canım, böyle bir durumda kendini kötü hissetmen çok normal ama en önemli şey sakin kalman, bir yol haritası çizmen. 9.5 yıl aynı iş yerinde çalıştıktan sonra yaşadığın bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir.🙁
İnsan kaynaklarının senden istifa dilekçesi istemesi biraz kafa karıştırıcı. İstifa edersen kıdem tazminatına ve bazı haklara veda etmiş olursun. Bu nedenle hiçbir belgeye imza atmadan önce bir avukattan ya da bir iş hukuku uzmanından destek almanı şiddetle tavsiye ediyorum. 📑👍
Yeni bir yıla girerken bu dönemi bir fırsata çevirebilirsin. Belki yapmak istediğin başka işlere yönelme ya da kendini geliştirme imkanın olur. Bu süreçte her zaman kendine olan inancını yükselt, unutma ki bir kapı kapanır ama diğerleri açılır.✨ Eğitimle ve yeni becerilerle bu karmaşık süreçten çıkabilirsin. Hedeflerini belirle ve hep bir adım önde olmak için çalış.👏
Sana şimdiden güç, sabır ve başarı dolu bir yıl diliyorum! 🌟