Bir sarisina üstünde 'bunu cevir' yazili bir kagit ver,tüm gün onunla ugrasir diye espiri yapiliyordu bir ara :D
Var midir böyle bir sey?
Sarisini..esmeri aptaldir veya degildir diye..
Her zaman bir insana tek olarak bakilmali,
kiyaslamamali ve ön yargili yaklasmamali.
Insana göre degiri.
Bir kere istekte önemli.
Aptal olmamak icin ugrasiyor musun,yoksa bir sey yapmiyor musun?
Yok öyle bisey..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Saç Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. bence sac rengi ile alakasi yok, esmer kumral aptallarda cok :D
45 Yorumla- +1 yıl
Bazen insiyatif kullanarak hak hukuk tanımamak gerekir.
- +1 yıl
nan bütün paralı hanzo hödükleri kapıp paralarını yediklerine göre zekiler :D
- +1 yıl
Bu onları zeki yapmaz ki hanzoları aptal yapar. Adam olaydıda zekasını bir taraflarından daha fazla geliştireydi oda.
- Saç Bakım konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılaslında bu işin sarışınlıkla alakası yok, kendisini bir silah olarak görüp saçını sarıya boyatan fikir eksikliği olan kadınların yüzünden bu isim çıkmıştır. btün dünyada meşhur bir söz haline gelmiştir. baksanıza banu alkana bu yaşta 90 60 90 ım diye çıplak poz dahi verecek düzeye ulaşmıştır. onlar için herşey bu kadar ucuz olunca haliyle adlarınıda çıkarıyorlar. yoksa kalıtsal bir durum değildir.
16 Yorumla- +1 yıl
Karaoğlan karacaoğlan güzel anlatım Teşekkür ederim.
- +1 yıl
ben teşkkür ederim, cicişleride eklemek isterdim ama sayfa yetmedi :) onları zaten gördükçe kadınlardan komple soğuyorum :D
- +1 yıl
Aslında cicişler çok çok zekiler. Buda sarışınların aptal olmadığını gösterir. Aptallık Farklı birşey neyin kimin nasıl aptal olduğunu cicişler zaten gösteriyor. :) Finali yaptın hocam eyvallah.
- +1 yıl
evet zekiler ama kendilerini bir sermaye ve para kazanma alanı olarak kullanmaları onların değil erkeklerin aptal olduğunu gösterir. bir erkek olarak "the end" diyorum
- +1 yıl
Kaç gündür bu cevabı yazacak biri var mıdiye bakıyorum. Evet The And.
- +1 yıl
sapıklarımızdan bana fırsat gelmemiştir :)
ben teşekkür ederim esas
Sarışın insanlara aptal diyebilmemiz için dünyada yaşayan tüm sarışın insanları zeka testine tabi tutmamız gerekir. O yüzden sarışınlar aptaldır demek hükümsüz bir tabir olmaktan öteye geçemez saygılar...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aptallıkları konusunda emin değilim ama çok burunları havada ve itici oluyolar orası kesin.Zaten böyle insanlar aptal oluyo genelde
45 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir cevap daha. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Pardon efendim. Puanınız adresinize gönderilmiştir. :)
- +1 yıl
Rica ederim o nezaketi bana karşımdaki insan bağışlıyor.
sarışın aptal olur diyen erkekler(bütün erkekler için söylemiyorum)nerde bir şarışın görseniz bakmaktan aptallaşıyosunuz buda bir gerçek
32 Yorumla- +1 yıl
İşte nadide cevaplardan birisi daha. Teşekkür ederim.
+1 yılSarışınlara "aptal" takısının konmasının nedeni "sarışınlar ilgi çekicidir,ilgi çekici olduklarından hayatta yükselmek için illa akıllarını kullanmaları gerekmez,bir erkeğe tutunsalar da olur.zaman geçtikce akıllarını kullanmaya kullanmaya da beyinleri körelir ve aptallaşırlar" anlayışıdır.*
11 Yorumla- +1 yıl
Salak salak davranan bir kadın değil sarı isterse yeşil olsun yinede çekici değildir. Bence.
güncellemene bakarak yorum yapıyorum, bence aptal insan vardır:) bizim onları algılayamama durumu bir kenara, gerçekten aptal olduklarına inandığım kişiler var. bu saç rengiyle alakalı değil. ama yabancı dizi ve filmlerde sarışınlık ve beyaz ten "masumiyet,saflık" anlamına getirilir.çok zeki esmer bir bayan saçını sarıya boyattığında aptal sıfatını yapıştıramayız. ama ne yazık ki bizim ülkemizde sarışın olmaya aday çoğu bacılarımız salağa yattıklarında daha "cici" göründüklerini zannediyorlar:)
00 Yorumla
+1 yılBence esmer olup da saçını sarıya boyayanlar aptal :)
51 Yorumla- +1 yıl
Kendini kalıba sokma yakışan birşey varsa denemek yapmak güzeldir. Ama kendini mısır püskülüne cevirmek ya da boyacı küpüne benzetmekten sahsetmiyorum tabiki. Yakışan herzaman en güzel olandır.
saçlarını erkeklere güzel görünmek için sarıya boyayan kişilere aptal sarışın denir...(kimse üstüne alınmasın saçlarına sarıya boyayanlar bazen çok qqüzel olabiliyo...)) her insan aptal olabilir bunu kişisellleştirmemek lazım sarışın esmer vb ...
00 Yorumla
+1 yılSarışınlar aptal değildir ama aptal olan galiba net sarışın şimdi diyecekler yok efendim sarışın olup çok akıllı olan kadın ya da erkeklerde var diye ama net olan bir şey var biri aptalsa adı çekinik özellikleri vardır beyaz ten gibi sari sac ve renkli göz gibi cekiniksede zaten asyalik ve aptalcadir mesela bende beyaz tenliyim ve renkli gözlüyüm ve sadece bizim evin değil dünyanın en asyalik aptal kişisiyim ve bunun bi tesadüf olduğunu düşünmüyorum
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 416 cevap paylaştı. Tanıdığım Estonyalı bir kız yapılan bir araştırmaya göre sarışınların IQ seviyelerinin daha yüksek olduğunu söylemişti. Kim yapmış deyince muhtemelen sarışınlar yapmıştır diye gülmüştü :p
00 Yorumla
+1 yılSarışınlar değilde güzeller aptaldır.çünkü o güzelliklerinin sahibin Alllah değilde kendileri olduğun sanıp gurura kibire düşerler aptalca.hergüzel ve sarışın konumuzdan hariç.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu durum kaynağını red etmek değil verilenin değerini bilmektir dostum. Bu kadar sıkıstırmayın olayları. Yoksa bir cenderenin içerisinde kaybolursunuz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyada sarışınlar da esmerleden çok daha az. Ama ben nice aptallar tanıyorum sarışın olmayan. Bu arada bende sarışınım ama hiçbir zaman kendimi beğenip aptalca davranmadım. Bunu kendimi korumak amaçlı söylemiyorum ama bence aptallık saçta değil baştadır.
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir cevap hoş bir anlatım ile.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. :)
+1 yılBütün genellemeler yanlıştır paradoksu sanırım yeterli (:
08 Yorumla- +1 yıl
Bu bir paradoks mu ki . Herşey ap açık ortada. :)
- +1 yıl
yani bunu yaparken de bir genelleme yapıyorum o yüzden paradoks işte :o
- +1 yıl
bu cevabı vermeni istiyordum bende :)
- +1 yıl
anlamadım ? :o
- +1 yıl
Yaptığınında bir genelleme olduğunu ve şöylediğinin yanlış olduğunu eğerki söylediğin yanlış ise bu teoremin doğru olduğunu bu durumdada daa diye uzayan bu paradoksa arkadaşlar dikkat edebilsinler diye :)
- +1 yıl
anladım şimdi (:
- +1 yıl
:) Felsefi arkadaşım benim. Ama cevap güzeldi esasen.
- +1 yıl
teşekkürler bu sık kullandığım bir paradoks aslında (:
- Saç Bakım konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılistisanalar kaideyi bozmaz, genelde vardır ucundan accık ama zekileride yok demek değil bu dikkatli olmak gerek
00 Yorumla
+1 yılBence çok saçma, saç rengiyle ne alakası var ki :-/
Hem olsalar bile, böyle aptala can feda link013 Yorumla- +1 yıl
Beğenmedim ben.
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
vallaha beğenmedim. O ne öyle ya. Biraz secici olun be dostum.
- +1 yıl
Doğru mk sokakta bu kadından çok var..
- +1 yıl
Sokakta olsa ne olur olmazsa ne olur. Bana göre güzel değil vallahada güzel değil billahada güzel değil. Ama sen bana bakma ben tuhafımdır. Yüreğimin ısınmadığına hiç bir zaman güzel diyemedim ben.
- +1 yıl
Sen kimi güzel buluyorsun onun resmini at ? :D
- +1 yıl
Benim bulduğum güzelden kimene ki resmini atayım. ben bileyim yeter beni. Güzel olması için zeki olması yeterledir.
- +1 yıl
ahaha tribünlere oynama mk :D
- +1 yıl
Tribün mü varki burada oynayayım. Kupamı dağıtıyorlar burada. Akılvar mantık var. Zeki ise kendisini zaten güzel yapar. Güzelse ama aptalsa çekilmez olur. Yani tek ve salt şart zeka.
- +1 yıl
Çirkin tesellisi bu
- +1 yıl
Doğrudur
- +1 yıl
:)
zekayı etkıleyen bırcok faktor vardır; ancak aralarında sac rengı yoktur.
10 YorumlaEvet renkle alakası yok ama ancak bu kadar tesadüf olur bu laf..
Ama sarışın kızların bazıları çok güzel olabiliyo..01 Yorumla- +1 yıl
Bazıları hakkaten sanılanın aksine çok az bı kısmı güzel oluyor ha birde bence orjinal sarışın olan insanların genelde ten rengide açık oluyor ve galiba fenotipi etkileyen bu çekinik özellikler zekayada etki eden belirleyici bir başka etmenin sonucu olabilir yani sahsimca
:) Renklerle zeka ölçmeye çalışanlar aptaldır orası kesin ;)
10 Yorumlaaptalıda var aptala yatanıda keşke sadece sarışınlar aptal olsaydı :D
10 Yorumla
+1 yılyıllarca sarışındım ama herkes ne kadar akıllı olduğumdan bahsederdi her zaman:)
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkankam sarışım mavi gözlü bir hatun nerdeyse benden zeki dicem :D
00 Yorumla buna şöyle cevap verelim salak olan kızlar daha da salak görünebilmek için zaten salaklıkla nitelendirilmiş olan sarı rengi seçtiklerinden dolayı sarışın hatunlara salak deniliyor bnce :)
00 YorumlaErkek arkadaşlarımın hepsi sarışındı, bundan yola çıkarsak evet aptallar. Ama istisnalar olabilir tabiiki, sınıfımdaki en zeki kızda sarışındı biraz safça bir kızdı ama dersler yönünden çok zekiydi.
00 Yorumlatum sarisanlar buraya toplanmış:-):-) toplandik topplanndik toplandik :-):-)
00 Yorumla
+1 yılZekalarını bilemem ama bana her zaman çok çekici gelmiştir sarışın kadınlar birde renkli gözlüyse yeme de yanında yat
00 YorumlaTürkiyedekiler hakkında bişey diyemem ama yurtdışındakiler öyle değil :D
02 Yorumla- +1 yıl
Neden türkiyenin suyunda havasındamı bir haller var.
ne alakası var ya saç rengiyle ten rengiyle zekamı belirlenirmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde sarışın insanlar aptal oluyor benim tanıdıklarım öyleydi yani genelleme yapmıyorum ama böyle kötü sarışın ayaklarına yatmak hoşlarına gidiyo ve çok yapmacık oluyorlar benim tanıdığım sarışınlar böyleydi en azından
00 Yorumla
+1 yılher saç rengınde aptal vardır ama çogunlugu sarısın sanırım o yüzden öyle bı ınanc var, yoksa sarısın olup da zekı olanlar da var.
00 YorumlaŞu andan itibaren görülüyor ki, sitede sarışın olan tam tamına 23 kız var :D
00 Yorumla
+1 yılinsanların saç rengine göre aptaldır şudur budur diyenler bunlar kendileri aptal asıl
00 Yorumlacok zekı olduklarını dusunmuyorum ama aptalda degıller
00 Yorumla
+1 yılsarışın olmayla aklın ne alakası olabilir? eminim ki sarışınlar daha çok göze battığı için esmerlerin uydurduğu bir yalandır o laf
05 Yorumla- +1 yıl
Bence sarışınların göze batması diye birşey söz konusu değil. Bu marka bağımlılığı gibi birşey.
- +1 yıl
bu senin düşüncen
- +1 yıl
bu kadar kişi arasında tek sert tepki senden geldiğine göre sen esmersin ve sarışın arkadaşların var demektir. Ayrıca manka bağımlılığı derken erkekleri kasteddim. Sarışın olsun çamurdan olsun mantığını. Neye kızdınki sen şimdi.
- +1 yıl
ben sarışınım esmer değilim o yüzden bu lafa katlanamıyorum fazlasıyla zeki biriyim kıskanç insanların çekememesi nedeniyle bu şekilde itham edilmekten rahatsızlık duyuyorum
- +1 yıl
hımmm o zaman beğendiğim cevaplarda sizleri hiçbir şekilde böyle bir ithamla suçlamadığımı ve hatta savunduğumu görebilirsin.
Sarışınlar aslında aptal gibi görünür ama içinde neler planlarlar bilemezsiniz.
00 Yorumla
+1 yılsarısın cok aptalda gordum cok akıllıda ama akıllılar aptallardan cok!
00 Yorumla
+1 yılBir rivayete göre öyleler, ama gücendirmeyelim hanım ablalarımızı :d
00 Yorumla
+1 yılsarışınların ortalamasına daha fazla düşüyo galiba (:
00 Yorumla
+1 yılevet sarışınlar aptaldır özellikler Türk olanalrı :D
00 Yorumla
+1 yılaptal görünümlü içten pazarlıklı çakalın önde gideni ama baksan melektir :D
00 Yorumla2 sarışın bir arada 1 esmer değiiiil !
22 Yorumla- +1 yıl
Yoo kedi-ciğer muhabbeti arkadaşınki :D
- +1 yıl
Aç kedi olup kasap önünde miyavlamak mıdır maharet yoksa özünü alıp hazmederek tadına varmakmıdır ciğerin.
Saç Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. onu diyen aptaldır ...
10 YorumlaBenim tanıdığım tüm sarışınlar ya aptal ya saf :))
20 Yorumlasalağa yatan uyanık onlar abisi :)
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. aptal olmayabilir ama aptal aşık olabilir.
00 YorumlaAptal sarışın yoktur , aptal eden sarışın vardır .
41 Yorumla
+1 yılen zekiler sarışınlar :D
13 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar la aran pek iyi değil sanırım dostum. Yada sadece sarışın tanıdın sen hayatta.
Aptak sarışın yoktur aptal eden sarışın vardır.
11 Yorumlazeka saç rengine göre belirlenmez !
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bazıları gerçekten zeki oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılevet malın teki hepsi önüne samanı dök yerler
00 Yorumlazekılık sac ve ten rengıne baglı degıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece sarışın kızlar mı?
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 41,4b cevap paylaştı. alakası yok
00 Yorumla
+1 yılSarışın candır ... !
01 Yorumla- +1 yıl
Sarı esmer kumral ne alaka güzel olan zeki olandır. Zekada saçda tende değil beyendedir. Aptal bir kadına tahammül edilebilirmi. Kadın dediğin leb demeden leblebiyi anlamalı.
kesinlikle değildir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler