Arkadaşlar oyunculuk eğitimi veren bir kurum var ve dersler almaya başladım.Çok heyecanlanıyorum sahneye çıkınca elim ayağıma dolanıyor,sesim titriyor,bazen heyecandan sahnede oynayanlar arasında en çok ben abartıyorum kendimden geçiyorum komik duruma düşüyorum ya da çok saçmalıyorum...aslında hedefim oyunculuk değildi ama bu kurum dersleri ücretsi olduğu için almak istedim...hedefim tvde başka alanlarda olmak..oyunculuk alanında değil de..şimdi söyleyip kendimi deşifre etmek istemiyorum..
ne dersiniz arkadaşlar yol yakınken bırakayım mı..daha eğitimin başındayım 2 hafta oldu..sonra tv'de gözükürsem gününn birinde benimle dalga geçerler mi bu da bizim kurstaydı salağın tekiydi diye..aklım çok karıştı
ne dersiniz arkadaşlar yol yakınken bırakayım mı..daha eğitimin başındayım 2 hafta oldu..sonra tv'de gözükürsem gününn birinde benimle dalga geçerler mi bu da bizim kurstaydı salağın tekiydi diye..aklım çok karıştı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Değerli kardeşim, amacım oyunculuk değildi diyorsun. Eğer öyleyse yol yakınken bırak. Ücretsiz diye gittiğin bir kursmuş. Bedava diye gidilen bir kurstan kimseye hayır gelmez. Oyuncu veya herhangi bir şey olabilmek için gerçekten çok çaba sarf etmek, kendini bu işe adaman gerekli. O nedenle, gerçekten kendini zorlama değerli kardeşim. Üçüncü kez paylaşıyorum. Lütfen dikkatle oku:
Lady Gaga, 2019’da Oscar ödülünü alırken çok anlamlı bir konuşma yapmış, özetle şunları söylemiş:
“Uzun yıllardır çok sıkı çalışıyorum. Kazanan olmak hiç de kolay değil. Aslında ben, disiplinle sabırla pesetmediğim için kazanıyorum.
Bu mücadelede kaç kez reddedildiğin, kandırıldığın veya kaç defa yere düştüğün hiç önemli değil, düştüğün yerden kaç kere cesaretle tekrar ayağa kalktığın önemlidir.
Eğer bir hayalin varsa onun için savaşmalısın.”
Değerli kardeşim, gel kendini daha iyi ifade edebileceğin bir başka faaliyet alanı bul ve ona odaklan.
Sana bol şans ve başarılar dilerim.