İyi gunler , İstanbul'da oturuyorum kucuklukten beri hayalim oyuncu olmakti ve smdi hayalimi gerceklestrmek icn bir adim atıcam insallah oyunculuk egitimi almak istiyorum İstanbul'da bilinen guzel oyunculuk kurslari nereler?
Ve birde Vahide Gordum oyunculuk kursu ucretini bilen var mi? Smdiden tesekkurler 😊
Ve birde Vahide Gordum oyunculuk kursu ucretini bilen var mi? Smdiden tesekkurler 😊
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Oyunculuk eğitimi almak istiyorum, tavsiyeleriniz neler?
Artık çok oyuncu, çok menajer, çok atölye, çok konservatuvar var. Bu kadar çokluğun arasında fark edilebilir olmak gerekiyor.
1999 yılında ajansı ilk kurduğumda yine bir ilke imza atmıştım çünkü oyuncuları temsil eden bir menajerlik kurumu yoktu.
Atölye ise yine bir eksikten dolayı kuruldu. Sektörel eğitim konusunda maalesef yetersiz durumdayız. Hele ki konservatuvardan mezun olan arkadaşlarımız sete girdiklerinde ne yapacaklarını bilmiyorlar. Senaryoyu nasıl okur, sözleşmede ne yazar, mali yükümlülükler nelerdir, şöhret olduktan sonra kariyerini nasıl yönetir, tokat atmasında tokatı nasıl atar ve tokatı nasıl yer? Hiçbir şeyden bilgisi olmadan setlere giriyorlar. İşte Tümay Özokur Atölye bunun üzerine kuruldu. Gerek terapistimizle, gerek nefes hocamızla, gerek set adabı derslerimizle diğer atölyelerden farklı olarak kurumsallaştı.