Şikayet
Oyunculuga nasıl başlayabilirim?
Şikayet
Boşuna heveslenme derim. Bende oyunculuğu denedim bir suru insanlarla tanıştım setlere gittim ben en sonunda Vazgeçtim hala oyunculuk yapan insanlar var cevremde ve onlarda artık bundan hic memnun değiller. Çünkü herşey o kadar basit değil. 5 kuruşa köpek gibi çalışıp herkese canım cicim demek zorundasın.
Ajanslara internet üzerindeN başvuru yap kabul edilir sen onlar seni arıyorlar ve çekimlere gidiyorsun sonrası'nda biraz şansın var ise oyuncu olabilirsin
Önce zaten figüran olarak şeylere çağırıyorlar orada görüyorsun kimlerin nasıl oynadığını Yani üç beş defa figüran olarak gittiğin zaman zaten kendine güvenin gelir ve eğer şansın varsa sonrası filmlerde başrol falan :) eig mi verirsen sevinirim o zaman :))
Antalyadada var cast ajansları ve oralardada film dizi cekiliyor yakın illerde falan sen başvurunü yap önce
Ajanslar para tuzağı kardeş biraz para yaptırman gerekiyo ki biyerlere gelebilesin ajans tecrübem var ordan biliyorum
Cevap
1Cevap
oynayarak
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar