Siz hangisini tercih edersiniz?
Her konuda konuşur musunuz?
Hangi zamanlarda susarsınız?
Her konuda konuşur musunuz?
Hangi zamanlarda susarsınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eğer tartıştığımız konu çok ciddi bir konuysa ve haklı taraf ben isem çok fazla konuşmam bir kaç kelime söyler susarım.haksızsam özürdilerim susarım ama haklıysam ve karşımdakine artık söz söylecek yüreğim kalmadıysa sadece gözlerine derin derin bakarım ve hiiiç birşey söylemem o ne söylemek istediğimi zaten anlar. bide farz et biri bana kötü bir söyledi diyelim onunla dalga geçer gibi bakarım bir kaç kelime sonra susarım gülerim falan ki daha çok sinirlensin :)
Bence insanlar birbiriyle herşeyi konuşabilmeliler ama huzurlu bir suskunluğu paylaşabilmek de çok güzel. Yine de karşınızdaki kişinin kim olduğu ve sizin için ne ifade ettiği çok önemli. Hani kadınlar susarak gider derler, doğrudur.Gitmeye karar vermişse patırdı çıkarmaz.Artık sevinçlerini, ümitlerini, korkularını sizinle paylaşmıyorsa gitmiştir.
Susmak kimilerine göre bir ağırlık göstergesi, kimilerine göre ise yenilgiyi kabulenmek...Ama bazen susmak, konuşarak anlatmak istediğimiz bir çok şeyi rahatlıkla ifade eder...ve yine susmak en iyi cevaptır bence ;)
sevdiğin kız sana karşı susmayı tercih ederse çok koyuyor ben yanına gidip meraba nasılsın diyordum cevap vermıyordu susmak hiç degerli degil karsındakı ınsanı cok üzüyor:(
Cevap
10Cevap
bencee konuşmakk konuşkan insanlar herzaman herşeylerini dökerler açık sözlüdrler ama bu susanlar waryaa şeytan şeytan bidee kin tutarlar her zaman duran sudan krkucann bu susknlardn korkulurr :)
Karşımdaki haketmiyorsa susmayı tercih ederim. Bazen susmak en iyi cevaptır.
susulması gereken yerde konuşur,konuşulması gereken yerde susarım...sevmiyorum bu huyumu
ben bazen çok konuşuyorum bazende hevesim olmuyo hiiiç konuşmuyorum bilmem hangisi makbul?
şimdi herkes susmak diyecek ama ben yerine göre diyorum herşey birisi beni anlamıyosa eğer susarım yani zekasında bir gerilik varsa onun dışında konuşurum Allah niye dil vermiş.
Susmak en güzel cevaptır diye boşuna dememişler bazılarına susmak.
Haksızlığa karşı susmak kesinlikle değerli değil. Ama onun dışında bir erdemdir evet.
Bazen susmak en iyi cevaptır ama susmak için yokbahanem.
Kelimelerim Değmiyorsa anlamıyorsa karşımdaki susarım.
konusmayı pek sevmem
susarsam da gumbur gumbur susarım
ve ben susarken kimse kesemez
gerçekten sinirlendiğim anlarda susarım ...
Susmayi ama bazen susulmuyor :)
susma!.. sustukça sıra sana gelecek...
ben çoğunlukla dinlerim
Bazen susmak bile çoğu kişiye koyar ;)))
****söz gümüş ise sükut altındır***
Konuşulması gereken yerlerde konuşurum.
yerine göre susmak yerine göre konuşmak..
yerı ve zamanına göre ikiside değişir ;)
önce konuşurum bırsey degısmezse sessızlık
Bu gece çığlık çığlığa susuyorum..
susmakda bir yere kadar
Susmak çok değerlidir ...
Forever susmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar