dik başlılar namuslu olmaya çalışırken kibirli gibi gözüküyorlar (%70 kadarı) ki bu benim kişisel düşüncem değil yani hayatlarını nasıl yaşadıkları ile ilgilenmiyorum önyargım da yok normal insanlara nasıl davranırsam öyle davranırım onlara ki bazen gururlu olmak umursamak istemeyince yani içe kapanık olunca bir tür konfordur. Öte yandan insanların çoğu inanmazlar taklit ederler basit bir gerçeği tekrar etmek istedim ders vermek gibi bir niyetim yok.
Tanidigim birisi var ve iyiki varmis, cok dua ederim onun icin kalpten ve böylesini kalpten olanini hak eder o duanin:) benim gözümde böyledir onun yeri...
Hiç bir şey. Geçen biri ile sohbet ettim. Çok tatlı çok sempatik. Benden sadece kıyafet farkı var kıpır kıpır dopdolu ve çok bilgili. Aslinda onlarin içinde ilginç olanlar çok dışa hemen vurmuyorlar. Konyada genelde dış görünüşü çok aldatıcı sonra açılıyorlar vay be diyorsun. Biri şair çıktı öbürü yazar cinayet romanları yazıyor amatörce tabii. Ama düşünceler ilginç sadece hemen açmıyorlar. Ama onların anneler kabuğu kırmadılar maalesef.
Bir kapalı olarak süsluman kardeşlerimi görünce üzülüyorum ve onlar için Rabbim e dua ediyorum kimin için , hangi amaç uğruna kapandığımizi unutur olduk. İslamiyet şekil dini dgldir evet doğru sen açıksindir kalbin temizdir ona da tamam ama tesettur farzdır bu da değişmez bir gerçektir Allah rızası için unutmayalım...
Şu soruda bile yürüme çabaları.. Süslüman arkadaşları onaylamasam da kimsenin inanışı ya da giyim kuşamı beni ilgilendirmez ön yargılı da davranmam. Ama çarşaflara bürünüp kendini 2. sınıf insan gibi gören öyle gezen kadınlara kızıyorum çok.
Kapalı kızlar güzel ama onların yanında çok çekiniyorum bide olması gereken bu müslüman ülkedeyiz sonuçta tabi zorlama yok. Sevdiğim kızın kapalı olması tercihim ama hayırlısı daha önemli bence
Yani fark yok ama insan onu merak ediyor yani çünkü bütün vücudunu gördüğün birini merak etmezsin zaten her şey ortada olur karakter kalır kapalı birinde tam anlamıyla karakterini ve vücut yapısını insan merak eder ve onun peşinden koşar tabi bence gizem açısı var ama tabi dini açıdan bakilabilir
Şöyle Bir şey zaten o kızın kapanmasının nedeni de bir erkeğin ona bakmaması, ilgi duymaması, güzelliğini sadece gelecekti eşine göstermesi sizce de bu daha güzel değil mi? Sadece helali onu görücek.!
Bende onu diyorum yani bence daha mantıklı ve daha güzel herkesin dibine düştüğü birini insan neden ister anlamış değilim zaten ama karakter de önemli tabi
kapalı olanla sorunum yok inandıkları kitabın kuralını yerine getiriyor fakat yüzünü bile kapatana karşı aşırı derecede ön yargılıyım biz ateistleri erkekleri insan yerine koymuyor onlar
Çok yanlış düşünüyorsunuz, ben sizin bu giyinişinize gereksiz diyebilir miyim? Hayır demiyorum.! Onun için sizin de gereksiz denemenizi lazım. Kapanmalarının bir sebebin var sizin açık olduğunuz gibi.. sözlerinde kırıcı olduysam kusura bakmayın.
Bence fark yok tesetturlu bir bayan olarak soyluyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hangilerinden bahsediyorsun? Vücut hatlarını tamamen kapatan elbiseler giyenleri mi yoksa sadece baş örtüsü takıp dar tişört ve dar pantolon giyenleri mi?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Farki yok aciklarla farkli bir sey hissetmiyorum:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendimi kapatıyorum. Dinin gereği olmadığını biliyorum. Geleneksel bir durum artık.
Hayrı, hayır düşüncene saygı duyuyorum tâbi ki İslam dini; özgür bir din, merhamet, muhabbet, sevgiyi birleştiren bir dindir benim demek istediğim bu şekilde düşünmemeniz, herkesin kendince bir sebebi var dinimizde biz hanımların korunması için hanımlara omuzlarına kadar örtünmesi kendilerini korumaları bir düşünsene bir kapalı kız önünden geçiyor bakarmısın? Hayrı nede olsa kapalı.! Ama açık olsa bakarsın nasıl bir fiziği olduğuna güzelliği olduğuna yanlış mı sen söyle?
En İyi Cevaplar