özellikle erkekler kapalı kızlara bakış açınız nasıldır. tanışmak arkadaş olmak ister misiniz.
Cevabın nedir?
Merhaba.
Benim düsüncem bu. Kapalilar genelde böye oluyorlar
- 95% Cahil ve Egitimsiz Egitimli olsalar bilem Egitimli cahil oluyorlar.
- Kendilerini basi acik kadinlardan daha Namuslu ve daha ahlakli görüyorlar. Gercekte 90 bildigmiz kasar.
- Cogu cirkin oldugu icin kapaniyor. Namus ve Dindarlik bahane, cogu okadar cirkin ki arkasindan zaten hicbir erkek bakmaz.
- Ahlaksal daha zayif olduklarini düsünüyorum. Yani bakarsak cogu pislik onlarin altindan cikiyor.
Benim düsüncelerim böyle. Bu Cevap büyük ihtimal silinecek. Ama basi aciklara atilan Cevaplar kalicak. Bu Cevapi tahminlen zaten bir Basi kapali Mod silecek.02 Yorumla
Soran+1 yılkendin yazıp cevap vermişsin zaten.
- +1 yıl
Cahillik kapalı olanda aranmaz açık olupta ne cahil egitimsizler var kafasındaki örtü yüzünden cahil diye nitelendiremeyiz.
Böyle gereksiz saçma sapan bahanelerlede kapanilmaz sen olayı anlamamişsin çalış
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 442 cevap paylaştı. böyle bir ayrım yapmak adil olmaz. Onlar da insan, onlar da kız/kadın, onların da duyguları, sileri var; onlar da sevmek, sevilmek ister, onlar da layıkıyla yaşamak ister. Ayrım yapmak bir kenara dursun ben her zaman kapalı kızları takdir etmişimdir. Müslüman olmanın gereğini yapan hanım arkadaşlar, tabi layıkıyla yapanlar...
10 Yorumla
+1 yılönemli olan başındaki örtü değil , zihniyeti karekteri. tabiki saygı duyarım. asla yargılamam. sonuçta müslüman bir ülkede (genel olarak) yaşıyoruz. bu çok normal :))
10 Yorumla
+1 yılOnlara tek tavsiyem sokaklarda manitalarıyla öpüşmesinler, yüzlerine bir ton makyaj yapıp dapdar pantolonları giymesinler
22 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorummm
- +1 yıl
ben boşuna bu kızın hayranı değilim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
53Cevap
+1 yıliktidar sayesinde toplumda içi boş bir muhafazakarlık oluştu. ailelerin bazıları din için değil siyaset için kızlarını zorla örtüyorlar. eskiden türbanlı kızlara karşı bayağı bir önyargım vardı ama artık bu geçti olgun düşünmeye başladım çünkü. neyse yine de türbanlı bir kızla yakınlaşamam çünkü çoğu masumiyetlerini kaybetmişler bana göre onlar asla doğal değil. onlarla konuşmaya bile çekinirim çünkü hep tersleyip atacakmış gibi bakarlar erkeklere.
00 YorumlaDiğer konusunda 634 cevap paylaştı. İsterim yani benim için kapalı açık hiç farketmez , ataistim ama kapalı kızlar bazen 10 numara kişilik ve güzellik olarak :)
07 Yorumla
Soran+1 yılateistim deme yaaa:(
Soran+1 yılelbette asla yargılamam ama işte bir tuhaf hissediyorm
Soran+1 yılyo estağfirullah ne kusuru. tdk lık açıklamalar a gerek yok ki boşver
kapalı kızlar derken genelleme hatası var sankı kızlar 4 ayrılarım acık namuslu kapalı namuslu acık oynak kapalı oynak ılk ıkı grupla guzel dostuklar kurulabılıyor ama cok zor caba emek ıstıyor ıkıncı grup ta uygun nabzı yakaladın mı sen onları goturecen yerde onlar senı goturuyor bu kadar net ıkıncı grup tercıhımdır su aralar :D
00 Yorumlaİnsanları dış görünüşüne göre yargılamak çok kötü bir şey bence.Karşıda ki hristiyan bile olsa hoşgörülü davranmak gerek.Yaradılanı Yaradandan ötürü sevmek lazım.
00 YorumlaBu işler kapalı açık değil İnsani değerlerle ölçülür. Açıktır ama gayet düzgün bir kişiliği vardır vs ya da kapalıdır ama anlayışlıdır gibi... bu soru biraz havayı tartmaya benziyor. Yanlış ölçüm aleti...
00 YorumlaDoğruyu söylemek gerekirse tanışırım ve sadece arkadaş olurum bu kadar. Benim düşünce yapımla uymaz ve karşılıklı mutsuz oluruz. Yadırgamak ve yargılamak için söylemiyorum.
10 YorumlaDiğer konusunda 483 cevap paylaştı. bir kızın kapalı olması daha doğrudur bence evet ama kapanıyosan ona göre hareket ediceksin. Ne yazıkki günümüzde alakasız bir kapanma anlayişi var.
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana aşırı derecede çok çekici geliyor evimin kadını gibi duruyorlar hoşlanıyorum :) açık kızlarda iyi ama açıklarda havalı oluyor para para istiyorlar açık hep :D
118 Yorumla
Soran+1 yılhahaha çok hoş yaa:)
Cevap sahibi+1 yılkapalımısın yoksa :D
Soran+1 yıleveet
Cevap sahibi+1 yılhımm eğer namuslu biriyse Allahtan korkun varsa türbanlı arkadaşlar açıklara göre daha hoş :) yani türbanlı kızlarlar evlendiğimizde evde elinden her türlü marifet geliyor gibi bir düşüncem var :)
Soran+1 yılevet evet:)
Cevap sahibi+1 yılmesela bazı türbanlılarda var kafa hariç her yeri açık onlardan değilsindir inş :)
Soran+1 yılelhamdülillah değilim
Cevap sahibi+1 yılhımm yaşınız kaç?
Soran+1 yılbilmem ki her sene değişiyor:)
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani :D yaratıkmısınız :D
Soran+1 yılelbette :) hepimiz yaratılmışız :)
Cevap sahibi+1 yıl:D peki el marifetin nasıl yemek yapmayı biliyonmu :D
Soran+1 yıleveeet.:)
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman azda kara kaşlı kara gözlüysen Allah sahibine bağışlasın ne deyim :D
Soran+1 yılAllah razı olsun:) bu özellikler olunca ne oluyo ki
Cevap sahibi+1 yılkara kaşlı kara gözlüler ayrı bir yakışıyor :D
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılyaşınız kaç? :)
normaldir bir fark yok giyimine bakarak anlaşılmıyor iyimidir kötümüdür diye...arkadaşta oluyoruz bazısı el sıkmıyor ama olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılo dini düşüncelerden dolayıdır. saygı göstermen çok güzel
Soran+1 yılzor olanı değiiil doğru olanı seçiyoooor
Soran+1 yılve onlar doğru olanı zor da olsa yapıyorlar.
Soran+1 yılve nokta budur. tebrikler.
Diğer konusunda 735 cevap paylaştı. dine bağlı biriyim ama etrafımda dine saygılı olan biri yok hiç ark larım arasında ne erkek ne de kız
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir ortamda yaşıyosun ki
Soran+1 yılaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
sn ne ortamında yasıyosun ki ne bilim mesela bn alkol kullanmıyorum dediğimde bile yüz ifadelerinden ne kdr sasırdıklarını anlıyorum sn ne durumda sın sonucta bir erkeğin müslüman oldugu yüzünden anlasılmaz ama bir kız ın müslüman oldugu örtüsünden anlasılıyo tabi kapalı olmayan müslümanlarda var
Soran+1 yılbir erkeğin müslüman olduğu gözlerinden anlaşılır...
kapalı açık olmasına karışmam ama benim dikkatimi çekti kapalı kızların hepsi egoist bir tripler bir görmemişlik tripler flan hepsi itici gelmeye başladı bana en yakın akrabamda bile var bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılaaaaa çok yazık
+1 yılBenim etrafımda bazı arkadaslarım var ve kapalı kızlara demedikleri kalmıyor erkekler delisi filan bir cok sey ama ben isterdim
00 Yorumla- Diğer konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılkızın tavrına bağlı:) sempatik gelende var antipatik gelende:)
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ki kapalı kızları görünce hiç iyi gözle bakmıyorum açık ve net
İnsanı kızdan soğutuyosunuz311 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
öyle kapalılar var ki çıplak gezseler dönüp bakmam o derece cezbedici giyiniyolar
sanal ortamda değişik değişik fotoğraflar hava atmaya çalışmalar
her şeyin bir usulü adabı edebi var kapalılık edep değil
bu kapalıların sadece kafaları kapalı diğer her yerlerini açmışlar haberleri yok
Soran+1 yılo konuda haklısın. katılıyorm
- +1 yıl
günümüzde kapalı kızların çoğu böyle
bende eşimin kapalı olmasını istiyordum ama bunlar yüzünden soğudum
nasıl anlatsam sanki başlarında ki o örtüyle yaptıkları çirkeflikleri saklıyolarmış gibi
bilmem anlatabildim mi - +1 yıl
yani başlarını değil de sanki çirkefliklerini örtüyolar
Soran+1 yılanladım ama bakış açın yanlış bence
- +1 yıl
herkesin fikri düşüncesi başkadır herkes için söylemiyorum bunu ve inan gördüğümü söylüyorum
Soran+1 yılgördüğün kişiler yanlış bir genellemeye sahip olmana neden olmuşlar gibi gözüküyor
- +1 yıl
benim gördüğüm bir kişi değil ki bir sürü var
şu an yanımda olmuş olsan facebooktan sana en az yüz tane gösteririm ve bunların amacı ne dersin :)
Soran+1 yılöylelerine yazık diyorum sadece
- +1 yıl
Oy canımcanımcanıııım<3
+1 yılBenim kapalı kız tutkum var.
Bazıları o kadar güzel oluyorki
Sevgilim olsa öpmeye kıyamam o derece :D02 Yorumla
Soran+1 yılah çok hoş bişey:)
- +1 yıl
Aynen aynen :)
+1 yılsaygı duyarım ama bazı kapalıllarda var açıklardan beter görüyorz yani -_-
00 YorumlaNormal olan budur dinimize göre. Çağa ayak uydurup kendinden şüpheye düşme sakın.
00 Yorumlaböyle bir ayrım mı var ya farklı bir bakış acım yok herkez aynıdır benim için neden arkadaş olmayacakmısım bunun için bir sebeb mi var
00 Yorumlavalla hiç öyle kıyaslamam ne kapalılar gördüm neler neler çeviriyo ne açıklar var kapalılardan daha dikkatli ama tam terselri mevcut tabiki benim için hiiç farketmez ama müslüman olsun :D
00 Yorumlatabiki isterim sonuçta insan yemiyolar hatta var öyle arkadaşlarım sevmem ama saygılıydır öyle insanlara :)
05 Yorumla
Soran+1 yılevet bir de o düşünce var yaaa günümüz Türkiye sinde kapalılara öcü gözüyle bakılıyor. ne kadar cahilce
Soran+1 yılevet ya. :)
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğeniyorum.
Bu güne kadar kapalı bir sevgilim olmadı.
Olmasını isterim ama kapalı bir halde onu tam anlamıyla göremeyeceğim için ister istemez açık fotoğrafını da isterim.00 YorumlaAleviyim ve çoğu başı kapalı arkadaşlarım başı açık arkadaşlarımdan çok daha iyi.
10 YorumlaBakış açım ön taraftan oluyor , arkadan görünmüyorlar
10 Yorumlaisterim ama daha bir çekinirim tepkisinden yani asla farklı bir bakış açım yoktur neden olsun ki hatta neden böyle bir soruya gerek var ki?
00 Yorumla
+1 yılnasıl kapalı sadece başımı kapalı saygım sonsuz ama bası kapalı olupta alta dar kot giyene ii bak tanışmak arkadaş olmak isterim düzgünse senmisin o
00 Yorumla++ si vardır ama sunu unutma
Kapali olmak bir kizi ahlakli yapmaz...01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim hiç kapalı bir arkadaşım olmadı.
Ama olmasını isterdim. :(00 Yorumlakapalı olupta yanlış ayakta olan kızlar da günümüzde mevcut kapalıdır dıye namuslu diyemem...
00 Yorumlatabi ki bazıları o kadar güzel ki ben gözümü ayıramıyorum çok tatlı ve güzel oluyorlar
00 Yorumlaçok utangaç oluyorlar duygularından emin olamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkapalı olupta terbiye sınırlarında ise arkadaş olmayı geç eş olarak bile tercih ederim. terbiye sınırlarında olmayanlarda var kapalı olanlarda onları göresim bile gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yıltabiki isterim neden olmasın böyle bir soru çok gereksiz bence
00 Yorumla90 derece açıyla bakıyorum. .p ne alakası var kapalı açık ınsan olsun
00 Yorumla
+1 yılinsan önce insan olsun kapalı açık ne fark eder ki insan olamadıktan sonra...
00 Yorumlatabi ki isterim arkadaşlarımı kapalı açık diye ayır etmem
00 Yorumlatanışmak isterim tabikide namusunu koruyan edebli biri gözüyle bakarım
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSözde değil özde kapalı olanlara saygı duyarım asırı makyaj topuklu ayakkabı daracik kot ile gezenlere içimden sevgilerimi dile getiriyorum.
00 YorumlaÖnemli olan zihniyeti.
00 Yorumla- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılmüslümanız olması gereken budur zaten
10 Yorumla
+1 yılKapalı olup olmaması beni ilgilendirmez.
00 YorumlaDiğer konusunda 718 cevap paylaştı. Bana göre bir erkekten farki yok.
00 YorumlaHastayım ben kapalılara :))
00 Yorumla
+1 yıldışlayıcı değil ama açık olmasını tercih ederdim.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeyni örümcekleşmesin sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılsagda solda öpüşüyolarsa sıkıntı bea
00 Yorumlabazıları çok sağlam ve güzel olabiliyor:)
00 YorumlaDiğer konusunda 386 cevap paylaştı. karsidan bakarim tam gorebilmek icin en iyi aci o
00 Yorumla
+1 yılüslubuna uygun kapanıyorsa bakış açım iyidir :D
00 Yorumlaherkesin kendi tercihi saygı duyarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle evlenir misin?
015 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha:)
Cevap sahibi+1 yılBunun yerine hayır diyebilirdin.
Soran+1 yılyo. sen şaka diye yazmadn mı. ona güldüm
Cevap sahibi+1 yılHayır şaka yapmadım ki... Böyle bir ciddi teklifin şakası olmaz...
Soran+1 yılne bileyim pat diye öyle bişey yazılınca insan şaka sanıyo
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama eğer sana tanışabilir miyiz deseydim, o zaman da düşüncen daha bir farklı olurdu.
Soran+1 yılevet doğru
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu ciddi teklife bakış açın ne oldu (şaka olduğunu düşünmen dışında)?
Soran+1 yılaçıklama yaptıktan sonr şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılAnladım, peki benimle tanışmak ister miydin? Ne düşünürsün?
Soran+1 yılımm şey hayır
Cevap sahibi+1 yılYine de teşekkür ederim...
Soran+1 yılestağfirullah ne teşekkürü. bu teklifi beklediğim biri var yalnızca...
Cevap sahibi+1 yılah öyle mi? o zaman özür dilerim. umarım beklediğin kişiden alırsın...
Soran+1 yılönemli değil özre gerek yok. inşallah o teklifi alırım çok teşekkür ederim:(
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbazı şeyler insanın içinde olmalı
00 Yorumla saygı duyarım
00 YorumlaTanisalim mi? :))
00 Yorumla0 derece
00 Yorumlaaçarız farketmez :p
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlsa da yesek.
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz