Sevgilime çok değer verdim bırakıp gitti ne yapacağımı bilemiyorum.

İlk başlangıcımız çok güzeldi.Bir erkek olarak çok bağlandım çok sevdim.çok kavga edip barıştık .sınırımden hakaretler ettim.çok kalbini kırdım.bir gün tamamen bitti dediğinde bir süre konuşmak istemiyorum dediğinde soğukluk olmasın die defalarca üstüne gittim beni kendime bırak diye söylendi.her defasında yepyeni bir başlangıç yapalım dediğim halde .Hayatımda tanıdığım en çok değer verdiğim çok sevdiğim bir kızdı.her dediğini yaptım. ayağımda yaralar olmasına rağmen çalışamayıp o buluşmak istediğinde ben gittim yanına acı çekerek zor zor yürüyerek defalarca onu sevdiğimi söyledim .Ona olan saygımdan uzaklaşmayalım dedim kırmayalım dedim birbirimizi elini alnıma koydum ona olan saygımdan. O gitti ve uzaklaştı.deprasyona girdim antideprasyon ilacı kullanıyorum.piskolojik olarak çok bunalımdayım .Ve yanımda olmasını istediğim de olmadı uzaklaştı benden . Gece yatarken sabah kalkarken rüyalarımdan çıkmıyor nasıl birşey bu yarabbi yârdim edin :(((((((((((
Güncellemeler
+1 yıl
Bir sevenin hasta olduğunda ondan uzaklasmasinin sebebi ne? neden uzaklaşır yanımda olmasi gerek ise oda ayni sekilde olsa bende mi kaçsaydım ?
Sevgilime çok değer verdim bırakıp gitti ne yapacağımı bilemiyorum.