Beni terk eden sevgilimi çok özlüyorum, ne yapmalıyım?

3 yıl süren bir ilişkim vardı ben canımdan çok seviyordum sevgilimi ve üzerine titriyordum İstanbul’un her köşesinde anılarımız var geçmişi silemiyorum aşamıyorum üç buçuk ay oldu biteli o gözümün önünde beraber aldığımız çadırla 30 yaşında bir kadını kampa götürdü aynı tanıdığım kızlarla flört etti festivallere gitti ve ilk ayrıldığımız ay katara gitmişti orada 3-5 Kızla arkadaş olup videolar atmıştı ayrılma sebebimiz Tiktokta yayın açıp ünlü biriyle yayın yaptım diye hatta yayına gelip numaramı yazdı dağıtacaktı neredeyse o kadar zaman sonra kafede ara ara görüyorum ama üç yılı yaşananları silemiyorum her gün beraber olduğum biri kolum kanadım gitti sanki 20-25 günlük bir ilişkim oldu başkasını onun yerine koymaya çalıştım ama gözlerimi kapatıp yeni sevgilime sarılınca gözlerimi açtığımda onun olduğunu görmeyince daha çok arttı acım ve yapamadım ayrıldım bana ne kadar kötü şeyler yaşatsa da ben çocukluğumu onunla olan arkadaşlığımı onun kokusunu özlüyorum o da bi sürü kızla takılıyor bilmiyorum belki de acı çekiyor içten içe ama dayanamıyorum güçsüz değilim bitiremiyorum bitirmek istemiyorum beni her yerden engellemişti hala da öyle fake hesaptan bakıyormu bilmiyorum ama yaptığı kız ve erkek arkadaş çevresi oturduğumuz kafede bana ters bakışlar vs atıyorlar ona çok kızgınım ama içimde ki özlem duygusuna engel olamıyorum

Beni terk eden sevgilimi çok özlüyorum, ne yapmalıyım?