Birde kadın ruhundan anlayan, kadını mutlu görünce mutlu olan, her zaman cicim yaşamayan bazen kadın ağırlığını hissettiren, eşinin annesine, babasına öz evlât gibi olan, yemek yerken bile hanımının dudak hareketlerine bile aşık olan, düdüklünün sesinde bile aşk arayan delikanlı ADAMlar var onuda ekleyim dedim 😉
Erkekler kadınlardan daha romantik Kadınlar daha fena çok para yiyeni var kaslı erkek diye öleni var gördügü her yakışıklıyı keseni var biri gider biri geliri var varda var
Sana göre iyi olan başkasına göre kötü olabilir sen ne istiyorsun evcimen erkekmi maçomu kaslımı fit zayıfmı utangaç çekingenmi kendine güvenen cesur tipmi
Kadının da ruhsuzu var robotu var paragözü var gözü doymayanı var şıp sevdisi var çirkefi, cazgırı var dik başlısı var şimdi bir de makyaj ile don ile hilebazı var ohooo
Kısmen doğrusun Mesela sen güzel ve çekici gözüküyorsun. Ama yüzünü irdeleyince soru işaretleri beliriyor. Hüzünlü acıli sancılı karanlık bir geçmişin varmış gibi sanki. Bu da korkutuyor beni
Siz kızlar bunu hak ediyorsunuz neden ediyorsunuz sizin kanı bozuk kendi cinsiniz yüzünden her geçen gün kadınlardan nefret ediliyor ve değeriniz düşüyor.
Tüh tüh tüh şu kız bunu yaptı kesin tüm kızlar şu gibi mesela...
Kadının fitnecisi var dedikoducusu var dırdırcısı var pasaklısı var ırıspısı bar fesatı bar geçimsizi var beceriksizi var patavatsızı var su aygırı olanı var görgüsüz olanı var lakin İnsanları ayrım yapmak sende ve senin gibi grizekalılarda var
Düşüncesiz kadın yok mu? ya da saygısız Ruhsuz Bazı kadınlar zombi gibi gerçekten Ha birde bıyığını aldırmayalar var peki niz bişey diyor muyuz? Yanı bizim işimiz çok çok zor. Mesela bazı kızlar bal gibi görünür ama aslında saç jölesidir.
Allah herkesin gönlüne ve kalbine göre birini yazar alnina ben buna inaniyorum ha elbette iyiler kötülerle de karsilasiyor olmuyor diye birsey yok ama buda bir imtihan sonucda insan özünü dogru tutmaliki Allahim insanin özüne yakisani cikarsin karsina
En İyi Cevaplar