- +1 yıl
Gurbetçiler daha iyi bence.
En azından bizimkiler gibi içten pazarlıklı, sinsi ve yiyici değiller.
Düşünsene lan, fizik bildiğin esmer, kafa yapısı avrupa..
Süper bence.
Hoş bunlar Türk erkeği bulunca kendi Türk kadınlıklarını hatırlıyorlar.
O zaman bozuluyo iş işte.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Daha farklı bir güzel oluyor gurbetçiler. Sizebin basarlar karakterdede güzelliktede😅.
20 Yorumla
Ben gurbette yaşıyorum ve burda ki kızların çocuğunun daha türk ve müslüman olduğunu düşünüyorum genelleme yapmak istemiyorum ama benim gözümde fazla rahat ve geniş olmuş türkiyede yaşayan kızlar
82 Yorumla- +1 yıl
Gurbete nerede yasiyon ben fransada bencede oyle ama avrupali kizlar bazilari kendini col begenmis oluyorlar ben bunlari yasiyom goruyom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- +1 yıl
Türkiyede büyüyen kızların çoğu şımarık egolu kendini beğenmiş ve bulunmaz hint kumaşı zannediyor. o yüzden gurbetçi kızlar...
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 14,2b cevap paylaştı. Tarafsız bir bakış açısıyla söylersem gurbetçi kesinlikle
Hak veriyorum da ayrıca.
Yabancı insanlar arasında hem saygı hem sevgi hem hoşgörü öğreniyorlar herkes birbirinin hangi dine bağlı olduğuna önem vermiyor tabii bu zamanda terör olayları filan arttı ondan bahsetmiyorum aklı başında kişiler düşünüyor.
Sonrasında dinine daha bağlı oluyorlar. Türkiye de bir boş vermişlil var ve özentilik almış başını gidiyor10 Yorumla- +1 yıl
Direk yabancı daha iyi hatta şu kötü ülkelerde yaşayan güzeller ruslar mesela kadınlar kıymet biliyo kapris yok bişey yok birde gerçekten seviyorsanız birbirinizi tamam
00 Yorumla - +1 yıl
Karakter olarak daha muhafazakar oluyor çoğu gurbetci tanıdıgım kızlar
33 Yorumla- +1 yıl
Gurbetçi kızların o bozuk türkçesi kendisine daha iyi bakması ve Türkiyedeki kızlardan daha olgun göstermeleri açısından bence gurbetçi kızlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yani iyi aile terbiyesi ve kültür almış kız hangisi ise o dur içeri dışarı fark etmez..
20 Yorumlarusya desek olmaz mı irina ya ayıp olacak şimdi :D :D...
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Almanya'dan gelenlerde ego zirvede
"Bu gezegen benim" havasında oluyorlar112 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Neden bu ego?
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynı şey işte neden yani?
- +1 yıl
Türkiye'ye gidince insanın içi huzur doluyor rahatliyorsun. Bide alışık değilsin orda yaşamaya tuhaf anlatılmaz bişey. Ondan sonra ben Türkiye'de çok sapık olduğunu bildigim için otomatikmen bir Havalardayim ve 1 ay önce türkiyedeydim Kredit bankasına girdim orda bir kiz vardi işçi olarak çalışıyor. Ona soru sordum çok basit bir soru. Cevaplayamadi daha doğrusu yalan söyledi bende yanımdaki kuzenime "o bilmiyor çıkalım "dedim. Sonra kavga başladı :D aklıma gelince gülüyorum. İşte buda gösteriyor Türkiye'deki kızlar kendilerini bir b*0k sanıyorlar ve inanabilirlerde sandıkları kadar b0k gibiler zaten ;)
- Cevap sahibi+1 yıl
Almanya'daki Türk olmayan kızlar öyle değil mi?
- Cevap sahibi+1 yıl
Türkiye'de oy kullanma hakkın varsa kime oy veriyorsun?
- Cevap sahibi+1 yıl
Hem merak ettim hemde bişey sorucam?
- Cevap sahibi+1 yıl
İyi bari :)
twitter.com/.../904083284661080065
gurbetci manitalar patates kizartmasi yiye yiye perte cikiyor ya
20 YorumlaYa ben anlamıyorum toprağından mi suyundan mı Gurbetçi Türk kızları daha bir çekici geliyor 😄
00 YorumlaTürkiye deki kızlar kendini beğenmişler... gurbetçi kızlar forever🤘🏻
10 Yorumla- +1 yıl
Yol yordam biliyorlar burdakiler gibi kezban degiller malesef 😏
00 Yorumla - +1 yıl
gavurdan gelenlerin hiç birisinde görgü kuralı görmedim. ne türkler ne avrupalı
32 Yorumla- +1 yıl
bana nasip değilmiş demekki
- +1 yıl
Gurbetçiler gelir geçer kalıcı olan Türkiye de yaşayandır
10 Yorumla - +1 yıl
Tabi ki Türkiye de olanlar 💪🏼😊
50 Yorumla Gurbetçiler geliyor buraya kendini bir zikim zannediyor erkeği de bayanı da kro zaten
42 YorumlaSana bakarak gurbetçi Türk kızları diyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Iki lafı bir araya getiremeyen gurbetçi kızlar
23 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmamaliydim haklısınız
- +1 yıl
Türkiye.. Özellikle Çorum
10 Yorumla - +1 yıl
Öyle kategorilendirmiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
aanaaa defne. buraalimis
00 Yorumla - +1 yıl
Gurbetci
40 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 899 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki kararsiz kaldim
00 Yorumla- +1 yıl
Gurbetciler, sende mi oylesij
05 Yorumla- +1 yıl
Ordakiler daha sicakkanli ve bizden daha turkler bence
- +1 yıl
Almayanda yasiyorsun ozaman
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aynen
00 Yorumla Gurbetçi 😂
00 YorumlaTurk kizlari candir
10 Yorumla
Detaylı bilgi