Açık ve net konuşacak olursak Bacım
Bnce bu oğlan azmış gözüne seni kestirmiş aşığım diyede yaklaşmaya Çalılıyor bnce izin verme bak Senin İyiliğin İçin Diyorum İzin Verme o oğlana Seni Kullanması Çok Kötü Olur ve yaptım diyede Pişman olursun
Ve nerden mağlum seni zorla da olsa yatağa atmayacağı o fotoları kullanarak tehtit ederek Herneyse işte Bnce Engelle Siktiri Çek
Örnek olarak da : 4 yıllık sevgilim Vardı ayrıldık ama sen düşün 2. Senemizde girdik bu konulara
ANLAYACAN BAŞTA GÜVEN 👋🏻👋🏻👋🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dinlediğin için Teşekkürler 👍🏻36 Yorumla
Soran+1 yılSAgol yok yurtdisindayim cpk uzsk yaraga atma konusu bile olamaz da sagol yorum icin
Soran+1 yılAklim basimdada ama depresonlarla gecyior hayatim cok kotu selyer yasiyorum felan biktim ya
Soran+1 yılYA yok kinu bu cocuk degil gebel anlamda ben insanlar merhamet eden briiyk felan ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu herif kocan mı ki atasın?
Helalin mi ki böyle bir şey istiyor?
Emeline ulaşınca tekmeyi vuracak..
Bu kadar saf olmayın kızlar!
Seven adam bunu istemez!42 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum o yüzden atmadim zaten ! Yaw atmaam sa ciddiye felan da almiyordum harbiden
Cevap sahibi+1 yılMuhattab niye oluyonuz? Bas engeli!
Hatta ısrarcı olursan polise şikayet ederim de bas sonra engeli..
Sapıklara taviz vermeyin
+1 yılNe demek aşık olunca atarım yani sen birini sevince boyle fotolar atmak normalmi senin için? Aşık adam sevdiginden boyle foto istemez kesin ve net erkek deger verdigi kadını hayat arkadası gozuyle bakar ve boyle ahlak dışı şeyler teklif etmez... Aşık olsan bile boyle resim atma evlenince gorucek zaten ne acelesi var
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ben ona öyle diyorkm zaten atsam sikayetci olmam bundan esimi bile seni seviykrjm kelimesink saklayan biriyim ben buna kalmis foto atayim
- +1 yıl
Artık tiksiniyorum Vallahide billahide aşkı mundar etdiler bence uzak dur bu aşk adamı degil işi bitince suratına bile bakmaz
Soran+1 yılYa bilmezmiyim canisi biliyorum iste heryerde bunlsrdan var canim skiliyor artik
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTam salakmis, boşver iyi yapmışsın. Bir ilişkide sevgiliden fotoğraf istenebilir ama yarı çıplak gönder falan denilmez. O nasıl isterse öyle gönderir. İliskinin boyutuna göre, aranızda cinsellik yasanmamissa çıplak göndermek istememen çok normal, zorlamamasi gerekir. Ben olsam bu kadar uzun yazismam bile.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ben cok sildim gitti geri geldi dayanamadi ama iste önyargi yalmak istemedim canisi napayim artk kötü huylarindsn bile iyisini ariyorum
Soran+1 yılErkekelein cogu byöel oldugu icin
- +1 yıl
Ne ön yargısı ya? Ön yargı mı kalmış? Kabak gibi ortada ne isteyip ne istemediği..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılAtma. Sakın çok belli seni kandırdığı adam olan sevdiğine dokunamaz kaldı ki meme popo istesin anladın mı pişman olursun herkese güvenme insanlar çiğ süt emmiştir unutma ve böyle şeylerde paylaşırsan bile dikkatli ol
21 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne olur bunu buraya attim diye
bu tür eğer seviyorsa böyle fotolar isteyeceğini düşünmüyorum sızar falan sakin sende atma. bune ya sevgi bumu yani foto at biyerinin bende sana değer veriyim? sırf bir organ için
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏽
Şimdiki erkekler çok aptal yok beni seven yapar falan filan anca boş konuşuyorlar.
Seni seven kişi senden resim istemez zaten gelir parmağını yüzügü takar evlenir.40 Yorumla
+1 yıl😂😂 komiksiniz ya... Ve hala ciddiye alıp konuşuyorsun bun
11 Yorumla
Soran+1 yılYaw cok iyimserim benim gibi birine bulamaz guzellik acisindan birakmiyor du zaten engelleyip sonra dayanamayip yike yaziyordu
+1 yılYaw bir sg dcem olmck imza atılana kdr el bile tutulmaz neyin kafası bunlar töbe töbe
24 Yorumla
Soran+1 yılSimdiki ler böyle haberin yok mu
- +1 yıl
Öleyse oturcan götünün üstüne evde öyle biri hep aldatır sdce sanamı bağlı kalır sanıyon
Soran+1 yılYa siz bakir degilseniz konusmayin cidden
- +1 yıl
Bakir derken anlamadım
+1 yılsevgi nin arkasın sığınılıp bu istenilmez karım olsa istemem
13 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya ya insan sever sayar önce deger veriri daha sonra böyle seyler zaten yasicaksin ama 4 gunlük bu bide yani aramizda bisey yok cok israr ediyordu engelleiyp dayanamayio geri geliyordu
- +1 yıl
seni sevdiğini sanma sakın gram sevmıyor
Soran+1 yılYaw 4 ginde kim kimi seviyor kolaymi öyle ya
+1 yılErgen mi bu ya laflara bak guvenmek ne zamandan beri g. tunu basini atinca sağlaniyormus adam gibi seviyorum diyor ya 😂
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen komedi ya cidden anlatiyorum anlamiyor bide inatci yani daha bu neki neler varidads yüklenedim buraya yani diyorum ki sevmek sitiyorsun felan diye beni görünce ne sapmak istersin diyorum goglerinu ellemek diyor mk ya laf sokuyom anlamiyorda cidden ks aticam dedim gelsin baksin millerin yorumuna
- +1 yıl
Yinede anlamaz derdi belli çünku uzak dur böylelerinden basına hersey gelir
Soran+1 yılZaten uzagim ya ama etrafda millet böyle kizida erkegide herkes böyle anlamiyorum ben
harbiden a. n salak dedikleri bu olsa gerek sendeki olgunluğa bak adama bak kitlenmiş resmen böyle bir insanla zaten arkadaşlık bile kurulmaz
221 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok cocuksu geliyordu zaten ilk adimda anliyorim bende iste önyargi yapmak istemiyorum 23 yasindayim oda 23 ama hep 27-31 yaslaridnaki adamlarla anlasmisimdir olmuyor ya
Soran+1 yılAynen zaten ya 4 gun öyle konsuruk hatta 1-2 gunu konusmadik felan sevmek kolaymi ya asik olmak kolaymi öyle bunlar sanki su ister gibi seni seviyorum diyor bu kelimeler benim icin cok degerli herkese demem bir kisiye derim ona esim olucak kisiye seviye kalite yokki bunlarda ya ama hep bunlar denk geldiigi icin kötü huylarindsn bile iyi birsey ariyorum biliyormusun :-/(
Soran+1 yıl23 derken ben iyi büyük düsünüyorum oda dussun ya ondan yani
Soran+1 yıl👍🏽 kesinlikle öyle Inan tercuman oldun kötünüm icinde iyi ariyoruz
Soran+1 yılZaten öyle ama yani burakilerde ya da herkes kizlihmgi takmiyor bakire olmasi önemli degilmis anlayamiyorum bu bakira ama bu cocuk hic yapmamis cok yemin etti inanamadim o yuzden de böyledir belki iste yinede cogu erkek kiz kendini esine saklamiyor ;) herkes icin de genelleme ysptim
- +1 yıl
burdaki çoğunluğun maksadı evlenmek değil çünkü o yüzden çoğunluk önemsemiyor. Birde şöyle düşün birisi hayatına giriyor çok seviyorsun fakat sırf bu yüzden seni istemiyor. Yapılan hoş birşey değil hepimiz merak ettiğimiz için yapıyoruz ama en güzeli aslında helalinle olmak. o çocuk konusuna gelirsek kesinlikle uzak durmanı tavsiye ederim :)
Soran+1 yılZaten ya uzagim 3 bin kmh kadar haha neyse iste evet cok var real dede yapip utanmasan dolasan lar ben sok geciriiyorum biri böyle konuarda biselydr duyunca ben daha 1 sene önce cinsel seylerde neler ypilir yeni ögrendim haha o derece uzaktim yani
Soran+1 yılViyanada 😄 Baya uzak yinede arabayla yoluyla hesapladim ya , iste ya sevilmicem ben artik eminim adam gibu seven beni bulmucak bulsa cesaret edemicem ya da baksa bir sorun cikicak
Soran+1 yılSEvgili degil ys instaarkadasi iste takip felan sevgili aramiyorum sevdigimi ariyorum :) ayrica burasi da kötp ADAM yok yani bana ADAM YOK orpsulaea picler var iste
Soran+1 yılEvet cok iyi tespit ettin öyle bakicaz artik
Soran+1 yılYa insan iyisi kötüsü heryerde var yok dusunmuyorum su anda
Soran+1 yılNiye
şunun ağzına biri kürekle vursun yaaa.. ib*neee hele bak sevgiymis güvenmiş.. bir tane daha vurun haah
31 Yorumla- +1 yıl
Ahaha iyi dedin kizz😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol ver gitsin seksle vajinayla adım mı olur la bu her kıza aynısını der abazanınteki buna direk yolver
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDediğimi yap kafana takma kendini de kullandırma hangi konu olursa olsun
Soran+1 yılYok ya ben agir basli bir kizim sirf guzellik icin birakmadi beni hoslantiyi sevgi saniyor galiba iste heptw bunlar cikiyor karsima be, cesarer edemiyor iyi kalpli olsn :/( napicam ki illa orspu mu olayim be bu benim namusum serefin herseyden önce gelir
Cevap sahibi+1 yılAdamsın helal sana keyfine bak dert etöe böyle yapana da yolu ver gitsin
+1 yıloha uzak dur bu pislikten abaza beyni seyinde pislik
113 Yorumla- +1 yıl
ne ebesi pardon
- +1 yıl
hemşire de degilim
- +1 yıl
ne alaka
Soran+1 yılSynen canisi zaten öyle yapiyoruz da heryerdeler
- +1 yıl
sorma ya boşver takilma
- +1 yıl
sana da gelince sağlık lisesi cikisliyim ve o fotom staj zamani fotom başka sorunuz var mi?
- +1 yıl
olmasin bb
İş o boyutta ise bence görüşme bile. Ne yazık insanlar gerçek aşkı sevgiyi unutmuş, "cinsel aşka" yönelmiş. Vahim bir durum..
10 YorumlaKızım salak mısın sen. Anan seni hiç mi emzirmedi.. Sevmekmiş aşkmış yesinler sizin aşkınızı. İnsan sevdiğini çıplak hayal etmeye utanır.
23 Yorumla
Soran+1 yılYaw asik felan degil öyle sevicek
Soran+1 yılGuya yani öyle bak bana gleen ler hep böyle geliyor cidden
+1 yılyol ver. önce seveceksin. Öncelikler farklı sanki. bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu tür fotoğrafları atarsan ileride şantaj yapması an meselesi haline gelir. Ayrılmak istediğinde senin fotoğraflarını yayarim derse ne halt yiyecen? Bişey de yapamazsın sil git şu g*t meraklısını uğraşma
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzak durulmasi gerekir. Akli ve bilimc alti bazi kelimelerde bel alti muhabbetinde sakli
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne haysiyetsiz bir kızsın her tanışıp konuştuğuna cinsel bölgelerinin resimlerini mi atıyorsun, Çok kötüsün lan sen Çok kötüsün git sakın gözüme görünme rezil kepaze kız!
Beyler işte bu kızlar hep mahzum görünür ya bunlar şeytan şeytan030 Yorumla
Soran+1 yılLan mk sektir git yalvariyor cocuk yolla diye atmadim tabiki IQ SUZ soruyu anlamamissin bile köpek seni defol git sorudan atsam burda olmam galiba iyi oku soruyu haysiyetsiz
Soran+1 yılAdam diyorki bana acik bir yerini at bende sana sevgimi vereyim diyor bu cocuk analadin mk beni !!! Bende atmiyorum tartisma bu
Cevap sahibi+1 yılne yazmışsın sen iyi okusana mal kız seni, montofon inek, yazmışsın ki güvensem atarım yazmışsın demekki her güvendiğine atıyorsun
Soran+1 yılLan gerizekali emin olduktan sonra sohbetin cogunu koymadim yani sevecegim ve evlenecegim ksii icin diyorum o abartma bunu herkes yapiyor dedi ilerde esimle diyorkm
Bende kes sesini sanki sen bakir sin ya bakir kalamyi ögren sonra gel bana konus
Cevap sahibi+1 yılbana bak mk li falan konuşma ben seni mk tamam mı aklını başına topla adam ol giberler sorduğun soruyu,
Cevap sahibi+1 yıllan mal ben bakirim veya değilim bu seni ilgilendiriyor mu? beraber mi evleneceğiz seninle hayırdır?
o zaman burada yazdığın gibi yaz tamam mı
Soran+1 yılKes be uckurunun nefisne sahip cikamiyorsan sende yapmissindir böyle bokluklari sanki biz bilmiyoruz !!! O ypzden dedim yorum yapmaya hakkin bile yok
Soran+1 yılSende dogru konus insanlari tanimadan bilmeden yorum yapma ! Ben ona bir bok atmadim atmamda ben ona öyle diyorim iste is ciddiye binince yüzük felan olursa konustugum biriyle anca ozaman yoksa atmam dedim hatta foto olsrak o sekil seyler cekip atmam sonucta belge oluyor o foto salak degelim iyimserim sadcee hep bunlardan denk geldi bana haberin var mı senin su yasima kadar adam gibi olanlar cesarer edemiyor
Soran+1 yılLütfen sende bilip bilmeden konusama eger atsam hemen guvendigime ben hayatim da 1 ksiiyle konustum icki iciyot diye briaktim kimseyle bir münasebetim olmadi önyargi yapma !
Cevap sahibi+1 yılnereden biliyorsun ya benim ilişkiye girdiğimi?
ich fick dich in deinen arsch!
Cevap sahibi+1 yılkeşke bana denk gelsen
Soran+1 yılWas soll dass ? Amacin ne senin böyle bir karakter de insansan
Cevap sahibi+1 yılcanım tamam bak küfür etme hakaret ettiğin için girdik birbirimize, ben özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılhangi şehrinde yaşarsın?
Soran+1 yılTamam ya sen baskattin damarima bastin tanimadna bilmeden kpfr etmissin eger öyle bir birisi olsam sikayetci olamam bundan keyfini cikarririm demi
Soran+1 yılBin nicht in DE, österreich dayim
Cevap sahibi+1 yılanlamıyorum tam türkçeden almancadan da anlamıyorum bir dilim bile yok konuşacak duzgun,
yazılarıma baksana bir ton yazm yanlışları ile dolu, bir kelimeyi 10 satte yazıyorum,
ben italyada doğdum ailem 4-5 yaşındayken türkiyey donuş yapmışlar, ben daha sonra 18 yaşında almanyaya gitim 3 senede orda kaldım yani bir kültürel çatışma var dil yok, ve şimdi ise alkol kulandım kusura bakma özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarını anlamyadamadım
Cevap sahibi+1 yılyaa avusturyadasın sen ben 3 sene kaldım heilbronn da
Soran+1 yılAfferim :) haha sorun degil tamam
Soran+1 yılAffettim demek istedim bende tastatur da hizli yaziyorum yanlis oluyor
Cevap sahibi+1 yılsen temiz bir kızsın
Cevap sahibi+1 yılMaşallah
Soran+1 yılIste bu gidisle temiz kalicakmiyim bilmiyorum :( cok fazla böyle selyere geliyor basima sen heryerde kalmissin ya simdi nerde yasiyon
Cevap sahibi+1 yılşu an alacatı yazlık :D
hristiyan da var onlarla aran nasıl?
Cevap sahibi+1 yılbir takip atabilin mi? imkanın var mı?
Cevap sahibi+1 yılöneride bulunacağım sadece kötü bişe yazmacam yemin ederim bak.
Soran+1 yılNasil aticam takip
Soran+1 yılSen gizlisin
Cevap sahibi+1 yıltamam açdım
iyi yapmissin , sakin atma. Seviyormusmus ta onun için istiyormuş tabi tabi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSoylemissiniz zaten bu is olmaz. Bu foto isini ben cozemedim.
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye siz istemiyonuzmu cok guzel bir kiz la konsuunca yani cok begendiginiz
Cevap sahibi+1 yılOnu gormek varken fotoya ne gerek var?
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bırak bunu ya. bunun gibiler sadece foto görene kadar koleksiyon mu yapıyorlar ne
20 Yorumla
+1 yılSenin her şekilde birlikte olcaz ne demek sen çocukmuş kandiriyorsun 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılHshs öyle yani sabr edip evlendikten sonra demeye getiyiruum
- +1 yıl
Dusuncen güzel kullandirtma kendini üç kuruşluk zevk için sende kendini bir bayan olarak küçük düşürme
Soran+1 yılAslac ben namusum serefsim icin yasiyorum
- +1 yıl
Tebrik ediyorum umarım senin gibi birini hayatıma çıkar bende bu konularda seciciyim bir kız kendini ikinci gününde kollarıma bırakırsa 3. Günü ben onu bırakırım
- Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılMadem öyleleri denk geliyorsa sana sende cesaret edemeyen beğen diğin kişiye gidip sen bulun teklif de bazen her şeyi devletten beklemiyecek sin... 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sacmalama ilk adimi atilmaz ki kizdan
- +1 yıl
Sen bu kafada olmaya devam et O zaman Abazalarla mutlu olman dileğiyle. 😉
Soran+1 yılYa ederimde neyse bosver bunlardan cok cok emin olup iyice aratirip diyebilrium anca
- +1 yıl
Bende sana onu diyorum işde.. 😉
+1 yılya birak bu píc kurusunu. o. rospu cocugu sevmek icin foto istiyomus sakin böylelerine inanma yol ver gitsin. itin dől israfi
20 Yorumlaamacı seks bu herifin atarsan yüz bulup ver diyecek durum onu gösteriyor...
00 Yorumla
+1 yılSorun su kalkmışı indirmek sakın böylelerine inanma aşık olsanda resim atma ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın öyle bir hata yapma, sakın ne demek resmini gönder öyle seveyim saf olmayın bu kadar niyetini anlamıyor musnuz?
10 Yorumla
+1 yılBunun amacı seni düdüklemek kardeş dikkat et
12 Yorumla
Soran+1 yılDüdüklemek ne oluyor ya 3bin km uzaktayim bisey olmazda yani gercek sevgi yok iste uckur meselesi biktim artik
- +1 yıl
Düdüklü tencere gibi yani
+1 yılşerefsiz erkekler vol294839478
12 Yorumla
Soran+1 yılSerefliyi görmedim simidye kadar penisinin uzunluyla kendini adam görme vol377373756
- +1 yıl
tüm erkekler aynı değildir öyle düşünme sadece bu devirde abaza erkek sayısı biraz fazla :)
Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Guzel konusmussun da anlayan yok
11 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya yok beyin le uckur yer degistirmis
+1 yılSeven kadın atarmışta bilmem ne taktiğe gel 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılYaw sevgi yokki daha mk
+1 yılSakin atma fotonu. Bu herifin amaci osbir...
13 Yorumla- +1 yıl
ablan haklı sakın atma :D
Soran+1 yılEvet ya
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ağır değil aynen. boşver onu.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle agir basliyim öyle biri degilim cok istiyordu yani birakamiyordu baslarda normal arkadasca konsuuyorduk bende tahmin ettim uymadigini kafama red ettim hep
Ya ilk bastan istemesi guvensiz demek ne demek at ondan sonra sevecem seni
10 Yorumla
+1 yılGerçek sevgi arıyorum falan demişsin de bu devirde çok zor bulursun ayrıca bu adamın niyeti çok belli sakın böyle bir hata yapma kardeşim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi sabretmişsin. Sen üzerine düşeni yaptın.
14 Yorumla
Soran+1 yılVallahi ya sevmek zormu bu kadar ya kahretsin zormu uckurunu bir unutsa bugün hal hatrini ben sordum bile
- +1 yıl
Üzülme boşver. Bu gün Alşah sana güldü. bir sapıktan kurtuldun.
Soran+1 yılYa yok zaten amacini biliyordum ben sirf ispatlaIm diye buraya attim öyle okadsr salak degilim iyimserim diye böyle oluyor zaten hep bunlar denk geliyor
- +1 yıl
Sözkonusu sevmekse asla iyimser olmamalısın.. Sonunda ya hayatın mahvolacaktı ya da üzülecektin. Verilmiş sadakan varmış.
+1 yılbulmuş senin gibi safını işini görecek çakal 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle cok iyimserim asiri begendigi icin birakamiyordu hatta cok süründü onu foto muhabbetlerinde kackere hayir desemde inar ediyor bugün de hal hatr sordum ben ben bak
- +1 yıl
salla gitsin
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. yuh yani abazalikta son nokta
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar basit varlıklar, yakında ne isterse yapacaksın zorlama adamı
00 Yorumla
+1 yılSakın ha. Kullanacak seni.
10 Yorumla
+1 yılSen emin olmaya devam et sadece senden istiyordur
10 Yorumla
+1 yılseni kullanıcak yol ver gitsin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Seni kullanır herkesten ister seks için senle
12 Yorumla
Soran+1 yılHiii insallah siz istemiyorsunuz :)
+1 yıllibidosu yükselmiş bir ergen. yol ver gitsin
10 Yorumla
+1 yılSevmiyor ki seni
11 Yorumla
Soran+1 yılYa sevmek kolaymi arzuluyor sadcee
benimle kalbinle konuş yavuz :)
24 Yorumla
Soran+1 yıl😒 öyle ama sirf bak sen normal degilsin dedim ks atarim yazilari dedim
Soran+1 yılZaten olmaz ya hayir tabiki onuda yapmam karaktwrim yok mu benim kendime saygim kendime degerim var be
+1 yılHaklısın canım sevmiyor
10 Yorumla
+1 yılSevgiyle bir alakasi yok bunun azmış ya 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılKac yasinda bu mk 😂
Akli fikri orda12 Yorumla
Soran+1 yılCogunun böyle
- +1 yıl
İlk defa boyle bir salak gordum ben.
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam sana yarrragı sokmak istiyor iştee
13 Yorumla
Soran+1 yılUslubunce cevaplasaydin iyidi ayrica etrafinda kizmi yok taa ben 3 bin kmh daki birine böyle bisey yapmasi mumkun bile degil abartma bence bukadar
Cevap sahibi+1 yılseni ikna ettikden sonrası kolay ve çabuk gelişebilir aldanma
Gayet açık değil mi
12 Yorumla
Soran+1 yılAcik.. essek gibide faekindayim zzwn kabul ermedim kackere istedi arkadas bile kalmam dedim
Amaç sadece cinsellik
00 YorumlaKesinlikle atma
10 Yorumla
+1 yılTrollemiş gibi sanki
00 Yorumla
+1 yılAttın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılYok kiz stmadim tabiki delimisin
- +1 yıl
Hangi renk yazmıs ya bende attın sandım aman sakın bu Ada'm seni onunla tehdit bile eder
Soran+1 yılSutyen rengi soruyor hahaha normal her kadinda olani yani
- +1 yıl
Sapık bu
+1 yıliyyy igrenc abaza
00 Yorumla
+1 yılyollama sakın
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bak ona agir bir kelime kullandim bana penisinle degil kalbinle konus dedim bir erkege cok agir bu ya demi
- +1 yıl
iyi demişsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne