Selam arkadaşlar bu sabahtan beri Ayağım bir'den böyle oldu ayakkabı giyemiyorum giyince topalıyorum canım çok acıyor. Ayağımı bir yere de vurmadım ayakkabı da vurmadı. Bu ne olabilir acaba çünkü çok acı veriyor

Aynısı Benimde Başıma Geldi Ayakkabı Bol Olduğu İçin Yürürken Topuk Kısmı Sürekli Ayakkabı İçinde Hareket Ettiğinden Dolayı Sürtünmeden Kaynaklı Ayak Derisini İnceltmiş İncelen Deri Ete Ulaşmış Bu Nedenle Topuğun böyle olmuş Oraya Vazelin Sür Peçete İle Kapat Üstüne de Çorabı Giy Vücud vazelini Emdikçe Sabaha Kadar Birşeyin Kalmaz Ama sakın peçeteyi topuk kısmından alırken Hızlı çekme Deriyi geri soyar...
Cok teşekkür ederim evet ayakkabı bol birazcık gerçekten
Çalışmıyorum cok teşekkür edeirm
ya bende de aynı durum var bot sürekli ayapğımın içinde ahreket ede ede çoraplarımı çıkartıyo derimi yüzüyo nası engeleyebilirim? bağcığını ne kadar sıksamda olmuyo
Ayakkabı Numarasına Aldanarak Ayakkabı Almayı Bırakmalısın mesela her numara ayakkabın 2 çeşit kalıbı var Ayağındaki botta aynı Numara istediğin ama kalıp büyük o yüzden ayağına zarar veriyor Bence paraya kıy Ayağına oturan bir ayakkabı al ya da arka topuk kısmına Naylon Karton Parçası Kesip bant İle Yapıştır böylelikle ayakkabı ayağında hareket etmez.
Ayakkabı arkası sıkıyorsa öyle olmuştur giyemezsin tabi
Hiç bir ayakkabım da vurmuyor aslında bu sabah oldu ve gün boyunca evdeyim
Bu sefer bütün topuk ve ilk defa böyle oldu. Hani kangren olursun da şişer ya aynı onun gibi oldu
Ayağına ayakkabı birazcık vurmuş
Ayakkabi vurunca sadece su topluyor geçiyordu bu bütün topuğu sardı ve sabah oldu yoktu böyle bişey gün boyunca da evdeyim halbuki
Ayakkabı vurunca illaki su toplamaz ki topuk kızarıklıği bazen bendede olur uzun süre ayakkabı da kaldimi ayakların terlediyse birde uzun bot giymişsin herhalde
Cevap
8Cevap
Tahriş olmuş fito krem ya da bepanthol krem kullan 3 güne biley kalmaz
Birşey ısırmış olabilir ya
çok uzun süre mi ayakkabı içinde kaldı ayağın
Hayır:(
sen farketmemişsin ama vurmuş ayakkabı
Doktora git. bir sekilde tahris olmustur
surtunmus ayak fazla.
Acılın ben doktorum :D
Krem sür ya kötü olmuş
doktora gitsene