Resimde de gördüğünüz gibi 1 sene önce çok büyük bir salaklık yapıp bunu yaptım. İz çok belli değil. Ama yine bakınca belli olunuyor. Bildiğiniz bir ilaç var mı ne geçirir. Lazer demeyin çok pahalı o olmaz ama ne geçirir?

İlaç ile geçebilecek bir iz değil malesef ki jilet izleri kendini belli ediyor. Yanlışlıkla olmuş gibi duruyor zaten dert edilecek birşey değil fakat geçmesini istiyorsan vücuttaki yırtılmalarla aynı tedavi yöntemi izleniyor oda senin söylediğin gibi lazer tedavisi biraz uzun sürüyor sanırsam
Ama ya lazer yaptiramam çok pahali
Takip ettim sen at
Vücuttaki izlere çok etkili ürünler var ama jilet izi için ne olabilir faydası olur mu bakacağım umarım sonuç alabileceğiniz pratik bir çözüm bulunur...
İnşallah haber bekleyeceğim
Para biriktir ve lazer yaptır ilerde. Başka bir şey işe yaramaz. üzgünüm...
Ama o kadar biriktiremem ve bu sene gecmeli
Ne icin ilac istedigini anlayamadim acikcasi ben bisi gormuyorum fotoda
Cevap
8Cevap
karınca yağı var emin ol geçirir , aktarcılarda çok rahat bulursun :D
Ben o farklı bir şeye iyi geliyor diye biliyorum ama
Kullandım biliyorum , faydası olacaktır dene bence , zaten sonuçta yağ çeşidi zararı olmaz
Ya bir şey le çizdim dersin soran olursa kafaya takmana değmez
Hayır benim yaptığım çok belli oluyor. Ben sırf belli olmasın diye o yeri kaşıdım baya bir alerji oldum gibisine geçen sene öyle sakladım ama bu sene nasıl saklicam gecmeli
domuz yağı iz olan yaralara bire bir
Nerde bulabilirim
Nasıl yani hemen geçmez mi
Ne kadar süre kullandi
Tüh neyse bakalım çok teşekkürler
İz falan göremedim ben, sorry yani...
Ben bir sey göremedim
Dikkatli bak fotoğrafta çok belli olmamis
Gördüm sen bunu takıyorsun ya sen benim sag kolum dirsegimin ustunde bir işaret parmagi boyunda kabarik çizik izi var umrumda değil
Takma yani
Öyle diyorsun da çok belli. O zamanlar belirli sorunlardan anlık olarak yaptım ailem görse aşırı kızar
Cahiliyet dönemi bende yaptım pişmanım yanlış yaptım tabiki de ama tövbe ettim bir daha yapmadım nasil geçer hiç bilmiyorum
Domuz yağı iyi geliyormuş ama bir alıcam bakalim
Asla dokunma o yağa onu büyü için kullaniyolar eczaneye git sor
Gerçekten mi birisi iyi geldi dedi ama tamam kullanmam o halde. Bugün cildiyeye gidicem o verir dimi
Cildiye daha iyi yardimci olur sen sakin domuz yağı falan kullanma
Tamamdır çok sagol
Ben bir şey göremedim
abartma bence, bu kadar
Ben abartmıyorum ama ailem duymamalı
duymayacağından eminim, ama görebilirler...
Lazer tek çözüm.
Ama çok pahali
Abartacak bisi yok
Takilmaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar