Yaklaşık 2 hafta önce ayrıldığım kişi (daha doğrusu ortada sebep yokken çekip gitti) numaramı silmişti, whatsapp profili dışarıya kapalı, ordan anlamıştım. Yalnız instagramda falan takip ediyordu. Numaramı sildikten 3 gün sonra yani geçtiğimiz pazar instagramdan mesaj atmış, numaralar gitti mesaj at diye. Bende 2 saat sonra mesaj attım. Umursamaz bir tavırla. Sonra daha da yazmadı. Numaramı da hala kaydetmemiş. Konuşma kaydımız bu.(yeşiller benim)
Bu çocuğun yerinde olsaydım, bu diyaloğun ardından bana "numaramı hala kaydetmemişsin bir daha vermem bak :)" diye mesaj atsaydın sana yazardım :D Harbiden zamanında umursamaz tripli kızları çok çektim, artık çekemiyorum. Çevremdeki umursamaz veya egolu kızlardan kurtulmak istiyorum hep.
Banada bir kız umursamaz davransa, bende o anki ruh haline göre onun numarasını kaybetmekten vazgeçerdim :) Bir kızın peşinden daima gidebilmem için bana umursamaz ve egolu birisi olmadığını kanıtlaması gerek. Erkek arkadaşını bilemem. Napacağın da sana kalmış birşey :)
egolu biri hayatta yazmaz herkes böyle düşünüyorsa. Sanırım yazmam gerekiyor. En azından bir gönlünü almak gibi muhabbet. Düşmanım değil sonuçta. Daha da yazmam
yazmazdım. eğer onu hala istiyorsan yüzyüze buluşma teklif etmelisin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
en son teklif ettiğimde sorunumuzu düzeltelim diye çağırmıştım gelmedi. Sonra ben bağırdım çağırdım daha da yazmadı. 1 hafta sonrada böyle oldu işte. Mesaj attı. Tersledim. Sence yazsam mı naber diye
Ve çocuk braz ego peşinde gibi gevşek yeni ayıldım demek sana zarf atmasidir ickimi ictin ya da buna benzer bir tavır vermeni bekliyordu olmadi o senden ona hayranlik duymani bekliyor ama sen ona değer veriyorsun buna değmez kardeşim boşver
En İyi Cevaplar