Hayır. Bu ahmaklıktır. Yaşam bir derstir ve sen öğrencisin. Hayatının her anı öğrenerek gelişiyorsun. Yaşaman gereken şeyler vardı bu yaşadıkların senin eksik yanlarını doldurdu ve şu an ki halindesin. Geçmiş derslere saplanıp kalma ki gelişmeye devam edebilesin. Yaşamın amacı budur. Gelişmek, bilincini aşmak, ruhsal gelişim ve tek olana yücelmek.
Melankolik olma. Bu senin tabiatına aykırı olan bir şey. Ne yaşarsan yaşa o yaşadığın şeyin sende ne kadar kalacağına yine sen karar verirsin. Senin tek hatan şu, tutmak.. Kendinde tutma. O geldi ve gitti bu kadar. Seviyorsan sev ama bağlanma. Bağlanmak farklı sevmek farklıdır. Onsuz yaşamam deme onsuz yaşayabilirsin. Kimse vazgeçilmez değildir. Sen hep kendinle başbaşasın. Bunu da unutma ki sen benden farklı değilsin ya da o geçmişte güvendiklerinden farklı değilsin. İstersen bu konularla alakalı sohbet edebiliriz. Acının dinmesi için içinde ki bütünlük hissine seslenebilirim 😊
COK tesekkur edrim. Senin yorumlarini su meseleye ilgili her gun en az 20 kere okuyorum. Her okudugumda cok stresimi azltiyor ve yuregimi rahatladiyor. Ben seni Takip edebilirmiyim? Gelecekte bir soum oldugunda sormak icin. Ben Turk vatandasi degilim. Baska ulkedeyim. sadece 3 yil Turkiyede universite okudum. Turkcem zaif dir ama umarim ben sozlerimi anlata biliyorum.
yok ben ondan pişman olmadım acıyı da yaşamak lazım sonuçta ama daha farklı davranabilirdim sevdiğim kıza ama iyiki tanımışım derim her zaman benim pişmanlıklarım başka şeyler
Eski Günler olmasa şimdi ki akıl olmaz anlamı da olmaz. Pek geçmişe bakıp pişman olmamak gerekir. Yarın için bugüne bakıp pişman olmayacak şeylere odaklanmak daha dogru
Şanslı değilim. Sadece sahip olamayacağım ve dönemeyeceğimi bildilğim bir ana hayıflanırken bugünü kaçıracağımın farkındayım. bir on yol sonra bugünede keşke demek var. Sen mesela. Çok güzelsin. Belliki akıllısında. Bugünü yaşamak varken neden eskide kaybolasın
İnsan yaptığı hataları düzeltmek ve Gönül yaşadığı hayatı daha güzel yaşamak isterdi o nedenle, yani bir nevi eskiyi tamir etmek veya hatasız yaşamak için!
Bilgili olan insanlara müracat et, bu kişi en yakınlarından Annen ve Baban olabilir ya da bilgin bir Hoca efendi olabilir, doğruyu ancak arayan bulur aramayan herzaman zaten yanlıştadır!!
Bir genc kiz bana devamli mesaj gonderiyordi be benden bulusmak istiyoru. Bir gun telefon etti dedi ; evimizde kimse yok gel beraber olalim. Kabul ettim. KESKI ETMESEYDIM. kiz bakireymis. islere cok fazla ilerledi. Simdi pismanim cunki o kiz benden bakireligini kayp etti... Hic hatirlamak istemiyorum o yanlisligi.
Ama erkek de kendisini control etmesi lazim. Bir iliskide 2 taraf ayni derecede suclular. eger ben o kizin ilk telefonlarina yanit vermeseydim sonar o kiz su istegi benden yapmazdi. Ben kendim de sucluyum hanim effendi. Katiliyormusun?
hayr katılmıyorum ben bu gün kendini korumayip erkeği eve alıp bana dokun diyip benimle ol desem erkek kendini hiç tutmaz kusura bakma zorla tcvz demem oylelerine insan bile demem ama böyle bir konuda kiz suçlu
AMA onun ilk telefonlar vemesajlarina eger ben cevap vermeseydim is sonucta bura gelmezdi. Bende sucluyum. Cok rahatsiz oluyorum hep onu hatirlarken. Nasil unutacagimi bulmiyorum.
COK tesekkur edrim. Senin yorumlarini su meseleye ilgili her gun en az 20 kere okuyorum. Her okudugumda cok stresimi azltiyor ve yuregimi rahatladiyor. Ben seni Takip edebilirmiyim? Gelecekte bir soum oldugunda sormak icin. Ben Turk vatandasi degilim. Baska ulkedeyim. sadece 3 yil Turkiyede universite okudum. Turkcem zaif dir ama umarim ben sozlerimi anlata biliyorum.
En İyi Cevaplar