bu arkadasi cok sevmedigim icin bir nebze hosuma gidiyor kiskanmasi ama cok igrendiri tavirlari. mesela;
buralarda oyle sort giyen kiz olmaz ben evde, bahcede falan giyiyorum hani ailem oyle baskici degil. bence bu kiskanilacak bisey degil ama hanimefendi kiskanclik krizine girmis sanirim snnesine yalvar yakar sort aldirmis
sonra benim boyle parfum, dudak balmlarimi falan renkli renkli biraktigim bir komidin var kendi de annesi makyaj yaptirmasa bile aldi (sirf yan yana dizmek icin, mal)
surekli taklit ediyor beni kizda ilk gun ki tanistigimiz ozgunluk kalmadi yan carim gibi oldu ak..
daha yazsam yazarim da destan olmasin dedim 😂😂
buralarda oyle sort giyen kiz olmaz ben evde, bahcede falan giyiyorum hani ailem oyle baskici degil. bence bu kiskanilacak bisey degil ama hanimefendi kiskanclik krizine girmis sanirim snnesine yalvar yakar sort aldirmis
sonra benim boyle parfum, dudak balmlarimi falan renkli renkli biraktigim bir komidin var kendi de annesi makyaj yaptirmasa bile aldi (sirf yan yana dizmek icin, mal)
surekli taklit ediyor beni kizda ilk gun ki tanistigimiz ozgunluk kalmadi yan carim gibi oldu ak..
daha yazsam yazarim da destan olmasin dedim 😂😂
ne dense hakediyorlar bazen, ezik misiniz? bir durusunuz olsun
yazik oyle deme hastalik o hastalik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani hastalık
tıpkı sneinki gibi
*seninki
sanirim sende onlardansin yazik seninde baska iyi yonlerin vardir, arkadaslarini cildirtma tamam mı 😊
Öptüm sekerim üzülme tedavisi vardır😘 Allah kurtarsın bacım
amin canim benim
Yan çar :D :D
kızlar niye böyle yav