Toplumdaki statümüzü belirleyen bir ölçü birimidir. Düzenin temeli düzen kurucu düzen bozucu. Düzen, düzdüren, düzdürten, düzdürttüren. Bu düzen sürdüğü sürece dünyanın gerçek tanrısıdır. Elinizdeki miktara bağlı olarak ölüm harici her kapıyı açabilir. Özünde kağıt parçasından ibarettir. bir para bir de seks ne kadar olursa olsun hep daha fazlasi istersin 😂
para öyle bir illettir ki. paran varsa adamsın diyen birini duydum önce hak vermedim. sonra baktım da doğruymuş ya parası olan sevilip sayılıyo. olmayansa nerdeyse insan yerine koyulmuyor. vay ya
O zaman paranin benim uzerinde ki etkisini yazayim :D haha 1. ozguven baya bir artiyor. Vallaha kendimi avm'nin en basarili kizi hissediyorum ahahaha LOL. 2. Cesaretim artiyor, nasil olsa param var, alirim dusuncesiyle.
Herşeyi elde etmiş oluyorsun o parayla ne yapacağını bilemiyorsun ben olsaydım çok aşırı zengin aileme katkida bulunurum sonra barınaklar açarım arılara özel yerler yaptırdım Arılar çok ama çok önemli varlıklar arılar olmasa biz gebeririz sonra Bilim insanlarına katkıda bulunurdum icat edenlere falan sonra fakir insanlara yarxım ederdim falan
Çoğunu değiştirdiğini gözlerimle gördüm , önce bir artik insanları diğer insanlar olarak görme , sonra özgüven diye sanılan ego yükselmesi , sonra kendini çok ustun görmeler bas gösterir ama para gidince büyük bir çöküş meydana gelir. Allah kimseyi sonradan görme yapmasin.
Para her kapıyı açar, şimdi ben bir otoservise gidiyorum orta halli bir arabam var ilgi sıfır. Abim gidince peşinde koşuyorlar, ilgi eksik olmuyor. İndirim yapılıyor, araba lüks diye poponu yalıyorlar al örnek
Paranın gücü diye bisey var. Olmazı oldurur. Aklına gelen bütün kötü sıfatları tersine çevirir. Şahsen değişmem ama çevredekilerin bana karşı evrim gecirecegini biliyorum.
para her insanı değiştirir.. beni bir milyon usd bozarken seni bir milyar usd bozar.. aslında insanlığımızda bu skala ile doğru orantılı.. o bozan rakam ne kadar yukarıdaysa, o kadar insanız..
En İyi Cevaplar