bunlar genelde at kuyruğu gözlük pantolon tsihort takilirlar rahattirlar kasmazlar kitap okurlar , ders calisirlar sürekli...
sizcede çok egoist durmuyor mu?
sizcede çok egoist durmuyor mu?
saçını nasıl rahat ediyorsa öyle yapar, nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir. ki ayrıca kitap okumayı görünüş için okumaz çoğu kisi. Ders çalışmasına da karışamazsin, hedefi vardır. Erkeklere pas vermemesi de ya guvenmiyorsa? Kimseyi bilip bilmeden yorum yapma. Onlar en azından erkek düşürmek için kahve kitap gözlük üçlüsü yapıp instagrama atmıyorlar senin gibi. soruyu gizli sormuş birde.
Aynen haklısınız böyle düşünen kızlar oldukça bahsettiği kızlara gıcık da kapıyorlardır ne günahları var o kızların
Öylesinden canın yandı galiba. Napaydık onun bunun peşinde mi koşacacağız illa millet okusa bir türlü okumasa bir türlü ne kadar saçma sapan şeyler düşünüyosunuz ya.
@SoulflyPanda bence söyleyecek iki çift lafın vardır hshshsjsj
Bence her erkeğe pas verip hepsini elinde tutmaya çalışanlar çok egoist görünüyor.
Öncelikle at kuyruğu hariç diğerlerinin hepsi mevcut ve kesinlikle egoist olduğumu düşünmüyorum ki egoist olsam çevremde birsürü erkek olurdu bence dsjsjejsj. Ya shsgshshsjs. Forever alone mutluyum huzurluyum yether!. jddhdhdn
Kitap okuyan egoist olurmu? Oluyorsa bosuna okumus olur. Okumus cahil de kotu olir laf anlatamaz insan
Cevap
5Cevap
Bence çok hoş kızlar akıllı ve zeki erkeklere pas verince binbir türlü boş seylerle ugrasinca iyi mi oluyo o kızlar Allahım ya
Kendi seçimleri herkes ilgilenmek zorunda değil sanırım acilen eş bulmayla
Kitap okumak ile İlişkiyi aynı çerçevede görmemek gerek. Zira her birisinin konumu farklıdır.
niye ilah erkeklere pa vermesimi lazim her kizin bazi insanlar bilgiye asiktir
niye egoist olalım şu an beni tarif ettin ve evet pas da vermem
bunun egoyla bir ilgisi yok çünkü flört işlerine pek önem vermeyiz neresi yanlış
Ne desem bilemedim şu an. Eleştirecek insan bitti herhalde. Sırada nefes alan kızlar mı var?
Onlar da her gece neyse ne çıkarsa onlardan çıkıyor
kafaları rahat nerdeler tebrik edecegim
Kitap okumak kültürdür, egoyla ne alaka?
Kıskanılası oluyorlar egoist değil.
Değiller.
Egoist değil akıllar
geberesiceler 😡
Aynen öyleyim
vaohh sanane
Evet öyleler
Hayır ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar