Yani bir hayal kuruyorsak bunu illa gerçekleştirmek mi gerekiyor? Yoksa gerçekleşmeyeceğini bilsek de hayallerimize sınır koymamalı mıyız?
#Hayal
#HayallerineSınırKoyma
#Hayal
#HayallerineSınırKoyma
Hayaller zaten çoğunlukla gerçekleştiremediklerimiz üzerinedir. Fakat yine de "elimize fırsat geçtiğinde uçmayacaksak", uçmayı hayal etmek hem ürkekçe hem de boşunadır ve kendini kandırmaktır. İnsan bir şeyi kasıtlı olarak yapabilmek için önce onu hayal etmeli, planlamalıdır. Bu demek ki hayaller gerçeğin anahtarlarından biridir ve anahtarlar elimizdeyken sanıyorum kapının ardına bakmamak insan gibi meraklı bir canlı için çok zordur. Bu demek oluyor ki asla girmeyeceğimiz kapıların anahtarlarını aramamalı, yanlışlıkla bulsak da kaybetmenin bir yolunu bulmalıyız.
Uçmak örneğine katılmıyorum. Bunu sonra tartışalım. 😄
Hayalse sınır koymaya ne gerek var Ki?
Hayal işte
hayal zaten insanın sahip olamadığı ama çok istediği şeylerdir. Kimbilir belki kurduğun hayali çok istersen gerçekleşmicek diye bir kaide yoktur. hayellerine sınır koyma :)
Valla sınır falan koymuyorum. Alabildigince hayal kuruyorum belki gerceklestiririm umuduyla. Gerceklesmesede olsun hayal kurarken mutlu oluyorum ✋😂
Cevap
10Cevap
Hayaller olmasa hala mağarada yaşıyorduk. Amerikada çok büyük arge şirketlerinde işi sadece "hayal kurmak" olan insanlar var. Hayal bir heyecan yaratır. O heyecan ne kadar büyükse hayalin gerçekleşme ihtimali de o kadar yüksek olur. Hayal kurmaktan asla vazgeçmeyin.
Hayal kurarken aldığın haz da yeterli olabiliyor bazen. Gerçekleşemesi şart değil
evet saçma bu yüzden gerçekleştiremeyeceksem o hayali kurmam
Kurması guzelde eger gerceklesmezse çok yıkıyor insanı sonra hayal kurmak bile tiksinç geliyor
bence saçma değil ben o hayalleri kurarken mutlu oluyorum
hayal bile edemeyeceğim insanla iki gün aynı evde kaldım
Soru ile alakası ne anlamadım.
gerçekleşmesi imkansız bir hayaldi çünkü benim için
hayaller bunun için zaten gerçekleşmezse de hayalde yaşayalım isteriz
hayallerin hepsi gerçek olabilir. Lise mezunundan cumhurbaşkanı olmuşsa her şey normaldir.
Bende sınır yok. Ama kurduklarim abarti değil
ben hiçbir hayalimi gerçekleştiremedim
Gerçekleşmeyecek hayal kurmam ben
Istemek veya düşünmek başarmanın yarisi
Degıll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar