... engel oluyorum bazen.
Ya bu fazladan gururu nasil yok ederim :) ?
Ya bu fazladan gururu nasil yok ederim :) ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yok etmemek adına bir kez daha düşün derim sadece , gurur olmasa hayatta kalamayız.
Abartili var :)
abartısını gururu olmayanlar niyetine say birazda onlara ver de yerlerde sürünmesinler :)
Yaaa dalga geciyon ama
dalga yı senle değil gurursuzlarla geçiyorum. belki bir nebze alınırlarda gururlu davranırlar diye...
KS yasadigin biseymi var yani anlamadim hala :(
ya şöyle bir baksana cinsellik konusu manyaklık düzeyine gelmiş bir soru sordum cevap sayısı sadece 1 tarih konusunda , cinsellik sorsam 100 olmuştu şimdiye.
Diger olsaydi Kategorie bence daha cok cevap alirdin. Ben diger kisilik arasinda geziniyorum
diğeride deneriz :) bazen gülmek adına girip bakıyorum cinsellik konusuna, sanırsın prof hepside :D
Bi cevap verincede cok cinselkkten soru cikiyor dedigin gibi komik
komik olduğundan değil atalarımız ne demiş, herkes kendisinde ne azsa onun hayaliyle yaşarmış :D milletde o hayalle yaşıyor işte.
Allah akil fikir versin bazi sorular cocukca bile
geçen bir tanesiyle tam 3 saat konuştuk yemin ettim gene inanmadı :D ama sonunda ikna ettim :D illa diyor ki ben hamileyim erkek arkadaşım beni öptü :D
yok daha neler
inanamazsan oku yorumları cevapları :D öyle şeyler soranlar var ki gülmemek elde değil
Yok yok dedigin dogrudurda sakka gibi onu demek istedim :)
hemde ne şaka :D
gururlu kız iyidir ya çeşke hepsi öyle olsa:)
Iyi degil iste fazlasi var bende
fazlası nasıl oluyor mesela?
Abimle tartismistik ve görürüm ben seni beni ararsin sen yine dedi ve gitti gideli aramadim aslinda anlatacak gercekten cok seyim var ama aramam dedim mi dedim aramiyorum. Abim aramisdi ben anlatmadim o anlati ben dinledim küs degiliz ama bir kere ben sIkintim olursa aramicam dedim ya aramiyorum istr fazlalik burda ortayq koyuyor kendini
anladım onlarda ona göre davransınlar:)
Onlar olduklari gibide sorun bende basliyor bitiyor
zamanla belki yumuşarsın.
zamanla olcak bisey degil ki düsüncemi degistirmesem :(
tamamen kurtulma şundan ama:)
Tamam :) ama nasil etcem su gururumu nasil **azaltcam** :))
gurursuz insanlarda varken içimden hiç çözüm bulmak gelmiyor:) gururlu kızlar birtanedir beğendim ben seni böyle aslında :D
Olmaz ama belli abarti gururlu tanimamisin sen daha. Gururu önce gelir cok sacma ay yazasim bile yok nasil oldum ben böle
gururlu kişi benim düşünceme göre güçlü karaktere sahip olan biridir. olmayanlardan çok sıkıldım ondan:( demin ki kız git sanki yabancı dilde konuşan biri geldi :/
Güclü karakter derken ve demin ki kizdan sonrasini anlamadim :)
başkalarına karşı dikkatli davranan değer veren ama yanlışı affetmeyen bir kişi felan.. o kız sensin:D ne dediğini anlamadım ondan dolayı birden yabancılaştın dedim :)
Türkcem kötü :( abooow evet o ben yani yanlisi kolay afetmem afetmeliyim ama :)
yunanlı kız sen misin yoksa:) çok ısrarcısın:/ eğer sevmek gibi başka duyguların daha baskın olursa yaparsın.
Yok o kiz ben degolim :).sevmrk gibi ki cümleyi anlamadim aca bilirmisin konuyu?
çok sevdiğin bir insanı konuşmazsan barışmazsan kaybedeceksin öyle bir durum mecbur..:)
Himmm yani arkadaslarima ya da sevdiklerime önem vermesem gurur sorunu ortadan kalkacak dogrumu anladim
hayır sevdiklerin için gururunu yenmelisin demek istedim.
:) anlayisima hayran kaldim :)) olmuyor iste gurur var ondan diyorum ya azalmali
sen biraz şımartılmışsın belkide:) seni seviyorlar ilgileniyorlar hep etrafındalar ondan doymuşsun birine özlem duymuyorsun galiba pek :)
Tam terzi :)) yoruldum ve git gide daha sert oluyorum.
sen umutsuz vakasın :) tamam sen kazandın bende yoruldum :)
Tamam ben & gururum bas basa kalcaz :))
:)
Tsk ederim ve iyi geceler
sanada iyi uykular hanımefendi :)
Cevap
4Cevap
105 derecede 1 saat kaynat buharlaştığını görmek için takip etmelisin
Eee daha daha iyimisin
bence elleme kalsın ;)
Fazlasi zarar
Fazla gurur g.te vurur
Yani
Bende öyleyim elleme kalsın gayet iyi böyle.
Fazla vae abartili bir sekil
korkularını yen
Korkularini yen derken
Ciddi ciddi bir soru sordum sende cevap vermisin tsk ederim ama devamida gelseydi iyi olurdu sanki ;)
korkuda bir çeşit gururdur yani
Yani gurur ettin yerde korkun varmi düsün diyorsun sanirim
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar