Tencere kapak olmuşsunuz iyi geçinir giderseniz artık. Mal mısın ya? Birisi sana böyle yazdığı zaman say, bir teşekkür etmediğin kalmış ya. Ulan ben buradan delirdim. Bu ilişkinin sonu da hüsran.
Bir kadına bunu demek mi gerçekten çirkin tiksinc bir davranış her ne yapmış olursa olsun ben bunu kendime yakistirmam çok çok keser irtibati bakarım yoluma soruna gelince evet yanlış yoldasin dön derim
yazarsa dönmeyecek engeli basacak telefonu kendinden uzak tutacak başka şeylere odaklanacak belki bir hobi edinecek ve gerekirse psikolojik yardım alacaksın ki bunda utanılacak bir şey de yok herkes zaman zaman yardıma ihtiyaç duyar
çok güzel aksatmadan gitmeye bu çocuğun da senin için sadece ve sadece zararlı bir şey olduğunu ve sen dahil kimseyi hak etmeyen ciğeri beş para etmezin teki olduğunu hatırla. erkek olabilir ama ADAM değil.
yalnız adam işini gördükten sonra istediğini de yani ne farkeder ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir saniye bile düşünmemen gerekirken sen affediyorsun bir de. Ama seni kinamiyorum çünkü bnde defalarca hata yaptım insan işte kafayı duvara vura vura öğreniyor
Ablacığım genelleme yapmak istemiyorum ama hakkediyorlar özür dilerim şimdiden bu tarz genç kızların geneli (seni katmıyorum) aha sövüyor ee dövüyor aha kızıyor aha maymun ee o zaman ben buna aşık olurum diyorlar öylelikle iyi bir kişiliğe sahip olan kızlar bile böyle tek kullanımlık erkeklerle birlikte oluyorlar ben gibi canım düzgün beyefendi insanlar ise avucunu yalayıp canım saçma hayatına devam ediyor özetle bu