kemalist çıkmasına mı sevinsem muharrem incenin çıkmasına mi sevinsem

kemalist çıkmasına mı sevinsem muharrem incenin çıkmasına mi sevinsem

Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyorum. Büyük bir liderlik örneği göstermiş ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur. Sayesinde bağımsız bir devletimiz var ve bu devletin vatandaşı olmaktan da onur duyuyorum. Zamanında büyük işler başarmış, inkilaplar gerçekleştirmiş. Çoğu faydalı olmakla beraber Şapka İnkilabını yanlış buluyorum. Şu an iktidarın misal Fes İnkilabı yaptığını ve fes takmayı zorunlu kıldığını düşünelim. Ne olur? Millet ayaklanır. Keza hanedan yurt dışına çıkarılsa dahi himaye edilmeliydi diye düşünüyorum. Çünkü hiç suçu olmayan kişiler de zor hayat koşulları ile karşı karşıya kalmışlar. Ki o hanedan bize Osman Gazi'nin, Fatih'in, Yavuz'un, Kanuni'nin emanetiydi aynı zamanda. Bir Misak-ı Milli davası güdebilmişsek bunda onların da payı var.
Bir insanı yanlışları ile de sevebilmek gerektiğini düşünüyor ve kendisini seviyorum. Fakat kendimi Kemalist olarak nitelemiyorum. Geçmişe takılı kalmayan, her çağa ayak uydurmayı şiar edinen, insan haklarını önceleyen hatta bu uğurda çağın bile ötesinde işlere imza atıp ilkleri gerçekleştiren bir anlayışı destekliyorum.
Ne Kemalist denilen grup Mustafa Kemal’i anlayabildi, ne de Ehli kitap denilen grup Muhammed Mustafa’yı. Azgınlıklarından ötürü çoğunun varacağı yer ateştir. Sağ ve sol diye yaratılan karşıt görüşler bir haksızlıktır. VE Bir aldanma. Bir kaos. Bir zan
Cevap
21Cevap
Atatürkçüyüm evet
Sekuler milliyetçi çıktım, inceyi de severim :))
demiyorum çünkü gurur duyulacak bir şey değil
hiç polemiğe girme felsefe fukarası oksijenimi daha faydalı şeyler için saklıycam mesela tüf tüf tabancası yapmak gibi şeyler
👍👏
Yaşlılar neyse de Atatürk sevmeyen gencecik olanlara üzülüyorum. Gurur uyuyormuş dememekten kfkdle
Hitler olsaydım keşke
Altt kısımda bakıyorumda yok kemalist degilim siyasetle ilgim yok o cahillere şunu söylemek istiyorum atatürk bir fikirdir düşüncedir ileri görüşlülüktür! Bir siyasi parti degildir ebesiller
%90 kemalist çıktım alt kısımda çıkanlar olarak seküler milliyetçi ve milliyetçi sıralamasıyla çıktım. ıslamcı olarak 0 çıktım... BIR ÖMUR YETER BANA
Bende değilim ve olmak zorundada değilim. Ama gururla müslümanım ve gereğini yaparım diyebilirim zira hesap ondan sorulacak.
Ne kemalistim ne erdoganistim hiçbiri parti falan tutmuyorum siyasetle ilgilenmiyorum ilgilenenlwrde komik geliyo

Aha bu çıktı.
Siyasi ideolojim yok. Haksızlık varsa karşısında dururum. Adaleti savunurum. Onun dışında -izm'lerle işim yok.
Gurur duyulacak bir şey mi ki gurur duyalım kafalarınız zehirlenmiş sizlerin yazık
Atatürk bu ülkede bir dönüm noktasıdır. Allah rahmet eylesin

Liboş çıktım ben😅
Gururla Kemalist'im diyebilmem için bu testi yapmam gerekiyor nasıl yapılıyor bu test
%91 Kemalist çıktı, %89 Seküler Milliyetçi çıktı.
Seküler Milliyetçi ve Milliyetçi arasındaki fark ne?
Bi de bu testi kim hazırlamış?
Ben varım, link atsana bu şeyin
2 kere çözcem, biri kendim olarak, biri de beynimi hiç kullanmadan
Şıklar beni tatmin etmiyo. Mesela mancılıkla geri yollayalım şıkkını tasvip etmiyom, fırınlayalım canlı canlı bence. Bu şık yok ama neyse çözüyom
https://hizliresim.com/kqroeqo bu kendim olarak çözdüğüm
https://hizliresim.com/brbe92g bu da beynimi buz dolabına koyup çözdüğüm
Quiz yapiyom, çok eğlenceliymiş sdlfkşs
Kendimi pıçaklicaktım sinirden zor tuttular
Demeyen gitsin siteden
chp logosu hariç gurur tablosu
Ne kemalisti ya artık kemal mi kaldı
Haa pardon kemal Kılıçdaroğluna gitti aklım Mustafa Kemal Atatürk bizim komutanımizdir
Kafa gitti bende
Valla hak ederdim
Ahshdjsjks kesinlikle
Hayır, muhafazakar milliyetçiyim sağcıyım
Çok şükür demiyorum
Ben! her zaman Atatürk’ün izindeyim
Ben Atatürk cüyüm
Ben söylüyorum valla
Benimki %92 çıktı.
Ben varım.
Laikovic değilim
Var öyle insanlar. Ben gördüm