Annem beni babamdan kıskandi lütfen bakın lütfen?

Bu kadar igrenclesmemeli bir insan ya. Hayatımda her zaman ne olursa olsa sevicem dediğim bir insanın beni bu şekilde görmesi beni yıktı. Sok geçirdim. Dondum kaldım ve sadece ağladım mimiksiz bir şekilde.
Annemle babaminnarasi genelde hep bozuktur ama salak annem hep affeder. Bir kere babamı başka bir kadınla konuşurken yakalamıştm ki bu olayı o daha sonra itiraf etti. Annem bana sen babanla beni ayırmaya çalışıyorsun demişti. Babam kısıtlayıcı bir insan onlar ayrılırsa benim işime gelir tabi ama alakası yok.
Neyse babamla annem küstü geçen babam aradı hazır bişey mi aliyim annen mi yapsın diye sordu bende kalkıp anne babam böyle böyle diyor dedim. Sonra içeri geçtim oturdum bana dediki sen baban arayınca neden heyecanlaniyorsun? Basimdan aşağı kaynar sular mi döküldü buzlar mi döküldü bilmiyorum ama soka uğradım kfuur ettim oda bana etti.
Demek istediği coook açık.
Evde hep suslenirim giyinirim ama kendim için illa dışarı çıkmasam bile suslenirim.
Babamı da hep kötülerim
Ama ne olursa olsun ne olursa olsun bu yakıştırmayı yapmak aklının kıyısından geçmişse artık o kadına anne demem ben. şu an konuşmuyorum onunla ve ömrümün sonuna kadar da konismicagima dair karar kendimd yemin ettim.
Haksız miyim lütfen bir şey söyleyin. deliricem
Güncellemeler
+1 yıl
Bide gidip arka odaya ağlıyor duygu sömürüsü yapıyor. onunla konuşmuyorum ama barışmak için laf atıyor bana. Ama asla. Bu seferki diğerlerine benzemiyor hem de hiç.
Güncellemeler
+1 yıl
Artık kimseye güvenmiyorum anladım bu hayatta kendimden başka guvenecegim kimsem yok
Annem beni babamdan kıskandi lütfen bakın lütfen?