Annem beni babamdan kıskanıyor?

Kendimi bildim bileli annemle aram hiç iyi olmadı, ne zaman babamla akşam yürüyüşe çıksak bana bakışları değişir, ne zaman babam bana üst baş, kıyafet alsa kıskanır suratını asar çocuk gibi. Bugün babam bana yemek almış sabah kahvaltı yapmam için onu yiyecektim kadın beni durduk yere kıskanmaya başladı babam yemeği odama getirdi diye, açık açık söyledim ben 18 yasındayım hani neden kıskanıyorsun benden vs laf edemedi babam peşimden geliyor alındım diye neden peşinden gidiyorsun diyor. Gelmiş kıyafetlerimi odama getiriyor kıyafetleri katlamış dik bir şekilde dizime vuruyor. Neden vuruyorsun sen iyi değilsin dedim onun sesi yüzünden derste sesimi açamadım şimdi! Neyse işte odamdan çıktı falan dediği şeyi duyunca başımdan aşağı buz döküldü gibi oldum, dondum kaldım. Bana tekrarlarca kudur diyordu 5-6 kere dedi bunu benim lafımı neden çalışıyorsun gibisinden yaptım diyor ki “Benim kocam seviyor beni, kudur” Ben kaç yaşında kızım bu kadın iyi değil benle rekabet haline giriyor, ne yapmalıyım tavsiye verir misiniz yeter.
Güncellemeler
+1 yıl
lafımı neden çalıyorsun*
Annem beni babamdan kıskanıyor?