Babamla ne zaman konuşsam bir yere gitsem baba kız olarak ne yaparsak annem bize hep laf sokuyor. Bu küçüklüğümden beri böyle. Annemle zor anlaşırız ama anlaşıyoruz, babamla olduğu gibi değil tabii. Annem hep öfkeli kızgın, onunla çoğu zaman konuşmak çok zor. Küçükken babam hep bana destek çıktı annem bana sadece maddi anlamda destek çıktı ve bunu maneviyat olarak sayıyor. Babam ise babaligini sonuna kadar yaptı, halada yapmaya devam ediyor. Ama annem yüzünden artık aynı evin içinde olmamıza rağmen babamla konuşamıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz, dışarı çıkmak istediğimizde ben arkadaşımla buluşacam diyorum aynı şekilde babamda öyle diyor. Annem her zaman beni seviyor musun sorusunu çokça sorar, tabii ki de seviyorum diyip sarılıp öpüyorum. Bu her zaman böyle, ama babamla olduğu gibi sık sık dışarı çıkmıyor dertlesmiyor veya eglenemiyoruz. Çünkü kendisi her yaptığım işe karışıyor, olup olmadık yerde laf sokuyor ve dertleşmek istediğimizde de onunla anlaşamıyoruz. Babamla ne zaman dışarı çıksa her zaman eve kavga edip o şekilde geliyorlar ikisini de dinliyorum babama ve anneme hak verdiğim noktalar oluyor annem ise ben her zaman haklıyım kafasına giriyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum... Psikoloğa da gitmek istemiyor, bende sorun yok sizde sorun var diyor. Koskoca kadını kaldiripta goturemiyoruz. Eğer bir fikriniz var ise yapayım artik bende careler tukendi.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
normal durum değil
Biliyorum, o yüzden çare arıyorum.
Babanla anneni beraber çift terapisi aldirarak anneni ikna edebilirsin. Babanin da geleceğini duyunca gider. Sonra zaten psikolog sıkıntıyı anliyor kisisel terapi de alir. Annen belli ya babasindan travmali ya da baska bir durum. Ya baba kiz iliskisi olmamis içten içe ona öfkeli veya duygularini yine bir sebepten yasayabilen biri değil sevgisini gosteremiyor babanla aran iyi olduğu için de size sataşiyor. Bilemiyorum cok sebep olabilir
Onu da seçenek olarak sunduk. Dedemle evet baba kız ilişkileri iyi değil. Çift terapisini de kabul etmiyor. Ben deli miyim ne işim var siz gidin beni delirten sizsiniz diyor. Babam annem kabul etse psikolog 100k istesin ona bile razı.
Valla o zmn yapcak bir sey yok. Psikoloğa deliler gitmez gayet normal bir durum ama anlatamazsin iste. Annen gibi insanlara bol duygu sömürüsü ancak ise yariyor bence. Yani canim annem lütfen benm icin bizim icin baban da öyle tatli dille ancak ikna ederseniz öyle
Biz ona karşı hep naziğiz zaten. Babam ona ne kadar kırılsa da canım güzelim diyor. Bende aynı şekilde, sizin dediğinizi biz karşımıza alip çok konuştuk konuşmanın sonu hep kavgalı bitti.
Bende de çareler bu kadar bacı
İçinden çıkması zor bi durum üzüldüm senin için
Maalesef.
Annenin düşüncelerini değiştirmesi lazım
Yıllardır böyle, değiştirmiyor babamla aramı bozmamı düşman olmamı istiyor.
Zor kadınmış
Baban anneni Az zikiyor sanırım
Kıskanır
Kıskanması doğru bir şey değil. Sizin oğlunuz eşinizle daha çok vakit geçirse kıskanır mıydınız, yoksa onlarla birlikte olup hep beraber mi vakit geçirmek isterdiniz?
Oğlum eşim yok
Misal diyorum.
Yorumda konuşmuyorum