Düzenli olarak starbucks a giderim bir kere bile dediğin şekilde bir kadın görmedim. Yüksek sesle konuşan evet, yüksek sesle kahkaha atan evet, konuşması fok balığına benzeyen evet ama ayaklarını masaya uzatan görmedim. Sandalyenin üstünde bağdaç kuran vardı en fazla ki o da tatlı bir oturuş absürt değil. Bence o kızda sıkıntı var starbucks a genelleme yapma 😄
Demek ordan çıktı bu masaya qyqk uzatma adeti. Bizim sınıftaki herkes bir anda (özellikle kızlar) ayaklarını masaya uzatmaya başladılar. Çok gıcık olduğum bir harekettir kendisi. Gözlemlediğim kadarıyla her boku yaparım kimse de bana karışamaz tarzında yaşayan insanların ben her türlü rahatım deme tarzı
Maalesef. Ben de gencim ama kendimi yaşlı gibi hissediyorum. Çünkü yaşıtlarımın davranışlarını izleyince yazık demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Bazen dalga geçiyorlar yakın arkadaşlarım ya (yqni diğerlerine nazaran daha yakın) ben takmıyorum. Neymiş cins bir insanmışım hiç bir sosyal medya hesabımin olmaması ne demekmiş vs. Ben de farklı olmayı seviyorum böyle kalmaya da devam edeceğim diyorum. Bu sosyal medya hesabı olan insanlar da günlük hayatta iki kelimeyi yqn yanq getiremiyorlwr ne yazık ki. Orqda saçma sapqn gezinmekten hayati kaçırıyorlar. Ama ben cevremedeki herkesle abi abla fpn diye hitap edebilecek kadar rahatım
En İyi Cevaplar