t-short bile olmaz bazen toplu tasımada bır kere karsılastım kendımden tıksındım bıyıklarımdan yuzun kılları var.. yapmayın böyle yapmayın rıca edıyorum..

Kadın erkek farketmeksizin herkesin bu konuda hassasiyet göstermesini temenni ediyorum. Şahsen kıllı bir insan beni tiksindiriyor.
Sende yok mu 😂 neden kadınlarda olunca iğreniyosun erkeklerde iğrenmiyosun
Yaaa bıraklla ki uzun olduğu şekliyle çıkmışsındır dışarı 😂 yani ben de sevmiyorum dikkat edilmesi gerekiyo ama erkeklerin bu temizliği kadınlara atfetmesi doğru değil
Hee siz kıl yumağı gezin kadınlar ağdaya gelsin diye bekleyemesinler bile 😂 herkes lazer yaptıramıyo çünkü 🙄🙄
O zAman sen haklısın kardeş ne diyim 😂😂 şimdi erkeğin yanında ondan kıllı bir kadın cidden hiç hoş olmaz 😂
iğrenç
Cevap
1Cevap
Igrenc ya bir de koku yapiyor zaten otobuste insanin midesi bulaniyo
Kimide bir giydigini sanirim 1 hafta giyiyo
Otobuse ne zaman binersem her binmemde mutlaka bu tip olayla karsilasiyom
Arkadas su var sabun sampuan var parfum var kolonya var hic birini kullanmiyorlar sanirim
Nereki orasi
Demekki sadece Angaranin insanlari kokmuyormus
Dus alma imkanlari yoksa arkadas parfum kolonya kullansinlar yani
Yani sonucta kadin dedigin bakimli olmali ya
muhtemelen seni asla ilgilendirmeyeceği için
Ben fotodan bunu anlayacağını zannetmiyorum ama gönül gözün açıksa demekk. Bir insanı savunmak için illa öyle olmay gerek yok, önce bu konuda anlaşalım. Ha, velev ki kıllıyım, bak bu da seni ilgilendirmiyo maalesef.
Bakmazsan göreceğini zannetmiyorum. Gördüğün anda kafanı çevir. Bir de o kısacık kıllar roll-onla falan koku yapmaz merak etme.
Hiç sorma yav insan utanır.
O öylece görünüyor.
Eşim geçen görmüş 😂😂kolunu kaldırdığı gibi diyor. Midesi bulanmis😂😂
İnsanların özgür iradesi diyorum 😂
Asıl soru bu insanlar neden temizlenmiyorlar?
Umursamıyor ve pisler.
Görünmez sanıyorlardır
Maalesef çok haklısın
Erkeğin de kıllısı iğrenç.
Kadınlar leş kokuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar