Kadınlardan nefret etmeye başladım?

Geçen sene bir diş hekimliği fakültesini kazandım. Tüm yıl çok çalışmış sonrasında yaz tatilinde sınavın bitmesinden kaynaklanan rahatlama ile ne bulduysam yedim ve 15 kilo kadar kilo aldım. 12. Sınıfta yakışıklı bulunan hatta çıkma teklifi alan bir erkekken üniversite başında bir anda çirkin erkek olarak algılanan kızların suratına bakmadığı bir erkek oluvermiştim. Ben kendimin hala yakışıklı olduğumu zannediyordum. Bir kız vardı gözüme çok güzel ve düzgün bir kız gibi göründü. Ondan hoşlandığımı söyledim. Ona değer verdiğimi gösterdim. O ise bana iyi davranıyordu fakat benimle konuşurken başka erkekleri kestiğini duyuyor görüyordum. Gözlerime kulaklarıma inanmak istemiyordum. Benim ona yazmamdan hoşlandığını bu yüzden beni reddetmeyip oyaladığını fark ettim. Çok sinirlendim. Düşüncelerimi ona söyledim. O ise bana o kadar milletin içinde ben buraya okumaya geldim ben senin gibi değilim dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Nasıl söyleyebilirdi böyle bir şeyi? Neyse konuşmadık sonra küstük. zaten benim yüzüme bile bakmak istemiyor konuşurken bile beni bir şeye benzetemediği yüzünden belli oluyordu. Bir ay kadar geçti ben buraya okumaya geldim kimseyle çıkamam diyen kız bir başkasıyla çıkmaya başladı. Sonra ayrıldılar 3-4 ay sonra. bense var gücümle spora başladım tekrardan eski görüntüme kavuştum. Kız bu kez beni beğendiğini açıktan belli ediyordu. Teklif etsem kabulde edecekti bence davranışları böyle gösteriyordu. Ben etmedim tabi ki etmemde. Ama aynı arkadaş grubundayız aynı masada oturuyoruz. Mecburen onun yanında oluyorum. Ama nefret ediyorum hayattan soğuyorum psikolojim bozuluyor bana böyle sözler sarf eden biriyle aynı masaya oturunca. Ben bu sene ne yapacağım ne yapmalıyım okuyup cevaplayanlara teşekkürler. Söylemeyi unutmuşum bana midemi bulandırıyorsun bile demişti
Kadınlardan nefret etmeye başladım?