‘’Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedim ki “söz ver kendine” Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. KORKARAK yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım.’’
Bu güzel satırlar ünlü Alman filozof ve şair Friedrich Wilhelm Nietzsche’ye ait.
Hayatı seyretmek değil, bizzat içinde olup yaşamayı seçenlerden misiniz?
Hayatı hiç bir zaman seyretmedim daha doğrusu seyretme lüksüm olmadı.. Her şeyi gördüm her şeyi yaşadım sayılır doya doya, dehşeti de gördüm, sevgiyi de, sevinci de ve ölümü de gördüm... Ölümün eşiğinden de döndüm risklerin altında da kaldım ama başarı ile çıktım.. Seyretmeye zamanım olmadı zaten küçük çocuk iken aile dramı içinde de kaldım.. Allahıma şükürler olsun ki şanım ve şerefimle dolu dolu yaşadım ve bana sağlık verdikçe aynı coşku ile yaşayacağım.
Hayatın tam göbeğindeyim yeri geliyor mutlu oluyorsun yeri geliyor sinirleniyorsun duygusllaşıyorsun Sevinç'lere üzüntülere ortak oluyorsun bazen hayatın akışına bırakıyorsun yaşamak bu her an kıymetli
En İyi Cevaplar