"Eğer depresyondaysanız, geçmişte yaşıyorsunuz. Eğer endişeliyseniz, gelecekte yaşıyorsunuz. Eğer kendinizle barış içindeyseniz, şu an da yaşıyorsunuz."
"Lao Tzu"

"Eğer depresyondaysanız, geçmişte yaşıyorsunuz. Eğer endişeliyseniz, gelecekte yaşıyorsunuz. Eğer kendinizle barış içindeyseniz, şu an da yaşıyorsunuz."
"Lao Tzu"

Yani mecburen hayatı akışına göre yaşamak zorunda kalıyorum zaten ailemle birlikte yaşadığım için, Bir de özel durumum olduğu için çok çok da farklı bir şey olması mümkün olmuyor. Ama yaşadığım hayattan kesinlikle memnunum yani mutluyum çünkü mesela benden daha kötü durumda olan insanlar var mesela Filistin'de, ölen insanları görüyoruz.
Bence herkes haline şükretsin Tamam hayatta zor şeyler yaşıyoruz bazen öfkeleniyoruz bazen sinirleniyoruz bazen olur olmadık şeylerle karşılaşıyoruz ama bizden daha kötü durumda olan insanların varlığını da hiçbir zaman unutmamak gerek Ben her zaman böyle düşünerek pozitif kalmayı başarıyorum.
Akışına göre değilde sürekli yön vermeye çalışıyorum. İş olsun aile hayatı olsun sürekli bir uğraş içerisinde buluyorum kendimi. Çocuğun okulu ve geleceği için daha çok çabalıyorum. Eğitim önemli. Kendimden feragat edip onun geleceğini sağlamaya çalışıyorum.
Baba olmak böyle duygu ne güzel☺️
Allah herkese nasip etsin. İnsan o zaman bir amaç için yaşadığını öğreniyor.
Amin isteyen ve hak edene nasip olsun👌🏻💯
Çok amin 😊
Ben hayatı her zaman akışına göre yaşıyorum önceden çok kontrol etmek isterdim ama şu sıralar artık neredeyse hiç bir şeyi umursamıyorum sadece olan olsun diyorum su gibi akıp gidiyor hayat.. ben sadece gerektiği zaman müdahale ediyorum..
Sakınan göze çöp batıyor aynen✅
Teşekkürler ✨🌸
Rica ederim🍀💯
Çat diye çatlamak üzereyim neresinden tutup da düzeleyim ortağı olmuşum düzeneğin kendimi öpesim var 😂
Aman be hadi kalk kaynaşalım kız çakkıdı çakkıdı ksskskskskks
https://www.youtube.com/embed/1gc1MqsNrcYÖyle böyle ne kadar olabilirse o kadar 😃
😄😄😂😂
Cevap
17Cevap
hıhım, spontane. Plansız ve programsız
Bazen daha iyi👍🏻🍀
İnan bana her zaman daha iyi 😅
Ahahah benim şartlar istesemde el vermez her ay önümüzde yapılması gerekenler mailleniyor bu en ufak örnek dahası cok😂😂
Tüh be 😅
Akışına göre yaşıyorum ama hep hayatımdaki değerli varlıklar için çaba sarf ediyorum.. Onlar için yaptığım her şey beni mutlu ediyor..
🌺🍀🍀
Akışına göre yaşıyorum her zaman daha mutlu oluyorum böyle
👍🏻💯💚
Evet, hayatı akışına göre yaşıyorum, ancak aynı zamanda planlı ve önceden düşünülmüş adımlar da atıyorum. Esnek olmak ve değişen durumlara uyum sağlamak benim için önemli, ancak hedeflerime ulaşmak için de belirli bir yönde ilerliyorum.
👏🏻👏🏻💯
Aynen de öyle anı yaşıyorum ve mutlu oluyorum. Ne geçmişi yaşayarak hüzünlere gark olur, ne de ne oldu ne olacak diye gelecekle boğuşuyorum. Çok şükür mutluyum ve mutlu ediyorum.
Evet tam olarak böyle canım.. 😍🥰
Sende benim canımsın.. 🩷🩵
Planlı projeliyim tuvalet e bile planlı giderim.
Vayy helal olsun hep böyleyse😇🌺
Planlı yaşamak bana göre değil, anlık hiç beklenmedik olayların esiriyim hatta..
Eserli deli dolu demek😂😂
En sevdiğim.. 👻😌
Bence insan pergel gibidir. Bir ayağı şimdiki zamanda sabittir. Diğer ayağı geçmiş ve gelecek zamanda gezicidir.
Hiçbir insan, sadece anı yaşayamaz. Çünkü insan, tarih şuuru olan sosyal bir varlıktır. Robot değildir.
hiçbir şey düşünmüyorum her şey olacağına varır diyorum çünkü arkama bakıyorum o kadar hızlı geçti ki zaman lise mezuniyetimin üzerinde 10 sene üniversite mezuniyetimin üstünden 5 sene geçmiş hayat çok acımasız ve hızlı akışına biraktim
akışına bırakmayıp ne yapabiliriz ki saldım çayıra modundayım 😒
Öyle haklısın😌
Üçünü de yaşıyorum desem; geçmişi, şu anı ve geleceği.
👍🏻✅👏🏻
Sihirli güçlerim olmadığı için akışına bırakıyorum
maalesef ama artık iyice nasiplendim hayattan bundan sonra hayat bana göre yaşıycak nokta
Hadi bakalım🤛🏻
Çoğu zaman evet
plan yok hayal yok progrm yok... neyse o
👍🏻💯
Evet plan yaparak ilerleyemeyiz çünkü
Her zaman evet yorucu☺️
Akışına göre yaşamak en mantıklısı
👍🏻👍🏻💯🍀
Akışına göre yaşamak isterim ama uzun verilmiyor
Maalesef bazen evet.
maalesef
Evet akışına göre yaşarım. Anı yaşarım.
✅✅
Tabi akışına göre yaşanmalidir
✅✅
Genellikle öyle oluyor
✅✅
Hayat alıyor kararları
Geldiği gibi yaşıyorum
Aynen öyle yapıyorum. Rüzgar nereye sürüklerse.
Duzenli bir sekilde.
Onu yasamayacak kadar sorumluluklar aldım.
Spontane yaşıyorum
Zorlamaya gelmiyor hayat akışına bırakmak lazım
Yaşıyorum.
Evet.
Saldım herşeyi aynen
Artık evet
çoğu konuda evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?