HANGİ ŞARTLAR ALTINDAYKEN UYUMAKTA ZORLUK ÇEKERSİNİZ? Ben ışık ve ses varken asla uyuyamam.

Karnım çok açsa, karanlıkta, sinirliysem, düşüncelere dalmışsam ve en sinir olduğum başka yerde kalmak durumunda olduğumda yatağın yastığın temiz olduğundan emin değilsem imkansız uyuyamıyorum o yastığın üzerindeki akarlar gözümün önüne geliyor resmen kafayı yiyecek gibi oluyorum
Benim tek uyuyamama fobim var. Bu yüzden evde nefes alan birisinin yanına gidip uyumam gerekiyor ona dokunmam gerekiyor ki kendimi güven de hissedip uyuyabileyim.
Klasik kaçan şartlar. Ses, ışık varsa uyku uyumam. O gün öncesi uykumu aldıysam ya da o gün yorulmadıysam uyku uyumam. Hava sıcaksa sağa sola dönmekten uyuyamam.
Ben zaten zor uyuyan biriyimdir kafamı yastığa koydukdan anca 1 saat sonra uyuya dalıyorum. Uyumadan önce her şey tam uyumalık derece de mükkemel olmalı ! 😒
Cevap
85Cevap
Yanımda biri horlarsa uyuyamıyorum. Hatta ağlamaya başlıyorum. Allam koca ver de horlamayan bir koca ver amin.
en barizi kafama bişey taktığımda uyuyamam..
uyku basmışsa ve artık uyku geldiyse iyice ses veya ışıkta olsa uyur kalırım, sıkıntı yok ;)
Aşkımı düşlerken uyuyamam şimdi horlayarak uyuyorum uykusuz bırakıcam sevgilim yokki var mı talihlisi
Işıktan rahatsız olmam ses varken de uyurum ama sürekli geri uyanırım. Su an aklıma bir şey gelmedi ama 😃
Yani üzgün mutlu olduğunda uyuyamanlardan değilim uyurum belki biraz doner dururm ama uyurm. Yorumlarda sıcakta uyuyamam demiş bak ona katılıyorum 😃
Ben genellikle gece sartlarinda uyuyamazken (alkolden sizma haric) gunduz daha iyi uyudugum gozlemlenmisir. Yaratik olmak bunu gerektirir.
aklımda çözemediğim birşey varken 3 gün uzun saatlerce uyumadığım oldu
Sivrisinek , gürültü , çok fazla ışık , sinir bozucu ince tekrarlı sesler su damlaması gibi yani.
Şarta gerek yok gece uyku tutmuyor uyumam için en az sabah 5 olmalı
Aynen ben de uyuyamam. Bu listeye bir de sıcakları ve sivrisinekleri de ekleyebiliriz. Ahaha.
üzgün ya da gerginken çok güzel uyurum, heyecanlı mutlu iken uyuyamam
Kafama bir şey taktığım ve karnım aç olduğu zaman öldürseler uyuyamıyorum
Sıcak ufacık bir ışık ve ses varsa hayatta uyuyamam
Aynen isik ve ses ama arada sirada televizyonun basinda uyuyup kaldigimda oluyor.
sıcak ortam, sesli ortam ve ışıklı ortamda uyuyamam
Kafamda deli sorular varsa yoksa taş üstünde olsa yine de uyurum
her şartta uyurum ama sadece 2 tür olay uykumu kaçırır
1- kışın soğuk oda da uyuyamam
2-sevdiğim birinin üzgün olması derdi olması uykumu kaçırır
İsik ve gurultu olan ortanda :) canim sıkıldiginda birini dusundugumde ve yanimda bir kadin oldugunda ;)
Sivrisinek sesine çok ayar oluyorum ısırsın yesin kulağımda ötmesin yakarım kanatlarını koparırım Raid sıkarım
pit pit diye akan su damlamasi sesi olursa uyuyamam
Çok zor şartlar altında uyumaktan zorluk çekerim 😄
Dalmam lazım bu yüzden yalnız olmam gerek. Işık'lar kapalı olmalı. Ses olmamalı gibi.
Uyumak istemediğim sürece uyuyamam.
Önceden seste ışıkta başka bir yastık ve yatakta uyuyamazdim.
Şimdi isterse top. patlasin uyurum
Uzanmadan uyuyamam ben. Nefret ediyorum o uykudan. Masada koltukta falan
Uykum varsa aslanlarla dolu bir kafeste bile uyurum 😐
Kafama takılan bir şey varsa onu düşünmekten. Sabaha kadar int takılıp sahtan akşama kadar uyumuşsam. Yani çok neden var.
Emin ol 9 aydır 2 saatten fazla uyumadım nedeni de Yok yani
profil fotoğrafını görünce uyku tutmadı gözlerim yuvasından çıkacak gibi oldu 😍😍
Ses ve ışık benimde yaaa
Uyumakta hiç zorluk çekmem uykum varsa uyurum
Sıcak ve midem yanarken, yani şu an.
ayniyiz ruh öküzüm :)
Ses veya güneş ışığı varken
Bende ses varken uyuyamam
şu an yanıyor İzmir nasıl uyuyayım
Uykum gelmediği zaman
iş ilgili düşünuyorken.
Işık ve sıcak olmamalı
Uyurum ya şartı filan Yok 🙂
her ortamda uyurum güneş ışığı olmayan her ortamda
kafaya takıntı birşey varsa
Her şartlarda uyurum.
Sinek vızıltısı aşırı sıcak
Heyecanlıysam birini düşünürsem mesela 😉
sese ve ışığa taktığım zaman uyuyamam
ticarette zarar ettiğimde
Her şartta uyurum fark etmez bana :D
kafam doluysa uyuyamam
her durumda uyuyabilirim..
O özrl an gelince yapmadan uyyamam :-)
İstekliyken rahatlamadan uyuyamiyorum :)
uykum yoksa uyuyamam :D
Isik ve ses ayni benimde
Şu an uyuyamıyrm senin yüzünden
bu şartlar altında mesela
Işık neyse de gürültü olursa asla uyuyamam
Uykum varsa engel yok :)
sessiz ortamda uyuyamam
Bende arzuluyken necla
şimdi de beni azdıryosun diye mesaj attı. ahh bu erkekler ne kadar safsınz be yemeyin bu numaraları. ben yemem !
Fake sin 😂
Yatak önemli Serter uyuyamam
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar