Güzel bir soru bu. İnsanın, yapmadığı şeylerden dolayı duyduğu pişmanlığı kaldırması daha zor oluyor. Ömrünün sonuna kadar onu içinde taşıyorsun. Çünkü içinde keşkeler oluyor. Yapılanlardan dolayı duyulan pişmanlıkların üzeri bir süre sonra kapanabiliyor çünkü.
Yapılan şeyler için üzüntü duymak daha iyi cesarwtli olduğunu gösterir... uyanıp sıkılmakla biryerlere varılmaz... güçlü ol saçmalasan bile birgün saçmalamamayı öğrenirsin
Valla ben yaptığım şeylerden pişman oldum hep.9 kere reddedildim.2 senedir de 4-5 farklı kızdan hoşlandım ama açılmadım. Hangisinden daha pişmanım? Tabi ki teklif ettiklerimden. Tipsizsin işte daha neyine zorluyon de mi? Akıllı olmakta fayda var.
1. Yapılan şeyler için duyulan pişmanlık Kendin düştün ağlamayacaksın. 2. yapılmayan şeyler için duyulan pişmanlık. Korkaksın. o konudaki korkaklığı ömür boyu taşıyacaksın.
Bence yapilamayan şeyler için duyulan pişmanlık oyleki omrum boyunca unutamayacagim bir pişmanlıgim var. Diğeri kadar olmasa da polislik için daha fazla ugrasmadigim icin var diğeri yanında hic
Keşke yapsaydim böyle olmazdı der durur insan kendini perişan eder o yüzden yapılmayan şeyler daha çok can yakar. Bir şeyi yapmak istiyorsan yap en azından yaptım gördüm dersin.
En İyi Cevaplar